Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Ние семките ги ядем без сол . А да се посмеем не съм го написала с лоши намерения

Коментар

Има отделна тема за състезанието в Долни Чифлик
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=155099
      NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
      ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Има ли желаещи да покараме днес?
        Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
        Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Ние пък ядем кибапчетата като се стоплят и пием бирата като истине , ама такава ни била орисията, преглъщаме и почваме. Вие като ядете семките без сол кога се наяждате ... що не земете да ги ядете с хляб...поне няма да хабите зеленчука
          >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
          Защото така ми харесва...
          Телефон: НЯМАМ
          Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Яжте ги както са ви сладки, само полека, че да не се задавите!

Коментар

Благодаря за персоналната покана но ще се върна в България към края на пролетта а до тогава ще ми остане само гледането на клипчетата за които благодаря.
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

• Re: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Photos of Dolni Chiftlik
                http://www.flickr.com/photos/90452758@N04/
                Прикачени файлове
                Nissan Terrano II 2.7TDI
                0883474772 (Mtel) - 00905304672238 (Vodafone Turkey)
                Varna/Bulgaria & Istanbul/Turkey

Коментар

• Re: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Nissan Terrano II 2.7TDI
                  0883474772 (Mtel) - 00905304672238 (Vodafone Turkey)
                  Varna/Bulgaria & Istanbul/Turkey

Коментар

Страхотн видео, хеликоптерчерто кефи

Коментар

Преди няколко страници в тази тема (132-133) някои хора бяха повдигнали въпроса за поставянето на регистрационните номера на джипките ни, но темата остана незавършена. Иска ми се да я отворя още веднъж, за да може който има опит по въпроса да сподели как се е справил с тези две изисквания:

Чл. 10.
                      (4) Табелите с регистрационен номер се монтират на местата, определени от производителя.

(5) Табелите с регистрационен номер се закрепват отпред и отзад (или само отзад) перпендикулярно на средното надлъжно сечение на превозното средство, а когато това е невъзможно - в лявата част, така че да се осигури тяхната видимост и осветеност нощно време....

Като сме ходили по разходки виждам, че сигурно 50% от джипките нямат светлини на задния номер (така че не се изпълнява (5) ), и още по-малко пък се изпълнява (4), защото никои не ползва оригиналните пластмасови брони, за да може да закрепи номерата си на тях, а това е мястото определено от производителя.
                      Аз също не спазвах тези правила в резултата на което една хубава вечер, когато ме спряха за проверка полицайте и... ми спряха колата от движение, защото нямам светлини отзад, а когато отидох в кат не искаха да ме пуснат, защото не съм с оригиналните брони... Накрая минах на късмет и то не защото се разбрах с тях, а защото едното ченге, което се заяждаше с мен и колата в кат отиде някъде, да яде ли не знам какво, а другите служители май ме съжалиха....
                      Така че вие как си регистрирате джипките така, как минавате технически преглед(или къде) и какво правите като ви спрат полицаи?!?
                      Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch

Коментар

Проблем ,че нямам светлини не са ми правили и в КАТ при регистрацията ми казаха ,че няма да ми е проблем защото на задната врата нямам дупка през която да излизат кабели нито има следи или дупки от стойката на която се поставя и затова го занитиха в лявата страна на вратата за да се вижда отдалече.Правили са ми проблем единствено ,че задния номер ми е мръсен и не се вижда от една педя какво пише на него. За броните си е голям проблем особенно както съм с половината предна и без задна.На прегледа ми направиха забележка за задната и казаха да измисля нещо за следващия път за да не се връщаме ... имам още 4 месеца за размисъл
                        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                        Защото така ми харесва...
                        Телефон: НЯМАМ
                        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Няма ли да караме в събота или в неделя....
                          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                          Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от MMB Преглед на мнение
                            Преди няколко страници в тази тема (132-133) някои хора бяха повдигнали въпроса за поставянето на регистрационните номера на джипките ни, но темата остана незавършена. Иска ми се да я отворя още веднъж, за да може който има опит по въпроса да сподели как се е справил с тези две изисквания:

Чл. 10.
                            (4) Табелите с регистрационен номер се монтират на местата, определени от производителя.

(5) Табелите с регистрационен номер се закрепват отпред и отзад (или само отзад) перпендикулярно на средното надлъжно сечение на превозното средство, а когато това е невъзможно - в лявата част, така че да се осигури тяхната видимост и осветеност нощно време....

Като сме ходили по разходки виждам, че сигурно 50% от джипките нямат светлини на задния номер (така че не се изпълнява (5) ), и още по-малко пък се изпълнява (4), защото никои не ползва оригиналните пластмасови брони, за да може да закрепи номерата си на тях, а това е мястото определено от производителя.
                            Аз също не спазвах тези правила в резултата на което една хубава вечер, когато ме спряха за проверка полицайте и... ми спряха колата от движение, защото нямам светлини отзад, а когато отидох в кат не искаха да ме пуснат, защото не съм с оригиналните брони... Накрая минах на късмет и то не защото се разбрах с тях, а защото едното ченге, което се заяждаше с мен и колата в кат отиде някъде, да яде ли не знам какво, а другите служители май ме съжалиха....
                            Така че вие как си регистрирате джипките така, как минавате технически преглед(или къде) и какво правите като ви спрат полицаи?!?
                            Знаеш къде работя и именно там първата светлина, която гледаме дали свети по колите е именно за задния номер. Спират от движение за това!!!
                            За броните всеки сам намира начин за минаване на преглед. Във Варна има десетки центрове и все някой ще те пусне, но именно затова аз си направих моите брони с цел махане и връщане на заводския вид за абсолютно крайна мярка ако въобще никой не ме пусне.
                            Другия месец съм на преглед, но като гледам май може и да не мога да мина защото много зверски се счупих на това състезание.
                            Егати тераното едно състезание и е чао!!! Върна ме в първи клас...

Коментар

Аз затова не се пуснах не че са лоши автомобилите, но производителя просто не ги създава с цел офроуд състезания. Пък неразбралчо направо не вярвам, че говори за варненския КАТ 0_о нямам какво да кажа.. Но нека коментират и други колеги как е при тях, защото наистина рядко виждам някой със светлини на номера и оригинални брони.

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
                                Няма ли да караме в събота или в неделя....
                                Някой са в бокса,други са на работа а повечето и двата дни сме зрители на състезанието в Шумен
                                NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                                ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X