Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Колеги работата е минала всичко е наред.А относно грижата за машината се погрижих да я спра до сервиза където трябваше да отида ама не сам Ванга да знам че ще натрупа преспи и достъпа ще е затруднен.Има един Неразбралчо във Варна които разбра и тои не е от Варна.Благодаря на вс. които се обадиха
    Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Може и да не е от Варна но МАЙ Е ЧОВЕК в пълния смисъл на думата ............
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Предварително се извинявам,че се намесвам,но не мога да повярвам,че толкова време никой не можа да отдели от скъпоценното си време да помогне на колегата.
        Какво значение има кой как се грижи за автомобила си?
        Има нужда от помощ в чужд град-е никой не се отзова толкова време.
        На връх Коледа съм си оставял семейството и ходих да помагам на колега от вашия регион.
        Не Ви прави чест да пускате такива коментари /ОФФРОУДЪРИ/.

Коментар

Аз като варненец се извинявм на всички над 101 автомобила с летни гуми, който подминах най-нехайно .. и на момчето пред блока, което избутах и като закъса след 5 метра го оставих в уличката! Извинявам се и на колегата, че не съм му разбрал казуса ... извинявм се че и края на света го отложиха, тук може би аз съм най -виновен

Коментар

Първоначално публикуван от Traum Преглед на мнение
            Аз като варненец се извинявм на всички над 101 автомобила с летни гуми, който подминах най-нехайно .. и на момчето пред блока, което избутах и като закъса след 5 метра го оставих в уличката! Извинявам се и на колегата, че не съм му разбрал казуса ... извинявм се че и края на света го отложиха, тук може би аз съм най -виновен
            Просто излишен коментар колега . Не мислиш ли? .Има едно правило '' КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕШ ,СИ ЗАМЪЛЧИ ,ТАКА ИЗГЛЕЖДАШ ПО ИНТЕЛИГЕНТЕН " Просто правило ама важи почти във всички случаи .\

пп Стигаше само това :- Извинявам се и на колегата, че не съм му разбрал казуса ...
            Последно редактирано от jimito; 21-12-12, 20:25.
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
              .Има едно правило '' КАТО НЯМА КАКВО ДА КАЖЕШ ,СИ ЗАМЪЛЧИ ,ТАКА ИЗГЛЕЖДАШ ПО ИНТЕЛИГЕНТЕН " Просто правило ама важи почти във всички случаи .\

А ти какво каза до сега , че не замълча ?
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Ей да бях зарязал моите грижи и да бях отделил малко време да помогна.... Сега нямаше да има мини война Варна-Карнобат. Сега какво да се молим да не закъсаме в техния регион...

Коментар

Сега е най добре да спрете с глупостите.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

И сега ако има един админ , че да премести последните 10-20 коментара в архива на раздела http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=683 би било най-добре, че да не се загрозява темата за разходки.
                    А разни философски спорове на тема, на кого, кога, как и колко трябва да се помага, въобще не им е мястото тук.
                    Хайде край вече, минало.
                    Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                    Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Някой някакви разходкаджийски планове за неделя да си е правил и да го е страх да ги сподели
                      >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                      Защото така ми харесва...
                      Телефон: НЯМАМ
                      Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Понеже имате преки наблюдения как се справят в конкретните условия различните гуми си позволих да си задам въпроса си, относно гуми, тук. Ще има ли проблем ако се използват АТ гуми или най-добре е гуми за кал. Не говоря за зимни условия с много сняг.
                        Nissan Patrol Y60

Коментар

За утъпкан сняг и за заледено АТ-тата... с калните сякаш някои ми е намазал ските и ми е бил шута в дупето.За рехав сняг и киша калните са си добри , а за в гората със сигурност бих заложил на калните гуми независимо от условията.Това е лично мое мнение .Има във всички подфоруми по марки някои,някъде да е питал за това . Информация бол стига да ти се чете
                          >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                          Защото така ми харесва...
                          Телефон: НЯМАМ
                          Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Май дойде време за снежно барбекю с пързалка за децата.
                            Някой за утре?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                              Някой за утре?
                              Аз съм свободен,ама има прекалено много сняг,не се вижда къде караш.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка 0282.jpg
Прегледи:1
Размер:92.0 КБ
ID:5436600
                              NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                              ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                                Някой за утре?
                                Интересно предложение,някакви идеи за маршрут.
                                Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                                АСК Ален Мак

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X