Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да полудуваме край Шумен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да полудуваме край Шумен

Идеята да караме с Петър Минчев е супер,но ще се притесняваме.Искаме да си караме спокойно,да си спираме на всяка точка и така докато се сработим с навигатора.Имаме нужда от личен опит.За съвети и хитринки ще питаме,когато научим елементарните неща.Трипа го оправиха,но утре ще го монтирам.Идеята е и да се научим да работим и с него.
    2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
      Айде Колеееее мятай се на джипо и газ!
      Аз имам две радиостанции Колето и той има....но ние не се броим че сме го минавали маршрута!Все пак ще е интерестно!

Май аз ще бъда с най опитния навигатор!
      Тогава вие тръгвате последни,за да прибирате гъбарите
      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Единствения с който знам че няма да се загубя,но със сигурност ще ме навре в най готините ексрийми!Голям фен на оффроуда макар че кара Фронти/лачено- няколко мнения по нагоре/

На всичкото отгоре той ми прави джипа!Чичко СТАС!
        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Влади стига чете ами стягай баба ферозка!Водим преговори и с морския да поразтъпчи тойотката!

Коментар

Не мисля, че навигирането по пъна книга е нещо трудно. Стига да са точни разстоянията, и ясно разбираеми картинките. А работата с трип не би трябвало да затрудни и третокласник. Повече внимание за страничните пътчета и характерни предмети по пътя, и малко повече мислене отколкото при обикновено шофиране по път, и не би трябвало да има проблеми.
            Трудността идва от ориентирането при каране със състезателно темпо, тогава скоростта и адреналина малко пречат...

В Трявна правехме таа с моят навигатор(големия син): След като разпознаем точката от книгата, и хванем по новия път, той ми казва след колко метра е следващата точка, и какво е кръстовището, та да мога и аз да гледам за появяването му. Но нали още се учим-имаше и доста губене.
            Това което научих от Трявна 2011 е да не се доверявам на следите оставени от другите джипове, а да си гледам пътната книга и да и вярвам повече отколкото на следите.

По трасето на състезанието може да има изровен места които преди него се минаваха безпроблемно, но след толкова джипове с рошави гуми може да видите доста зор. Имайте едно наум в локвите и екстремите.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ееее Коле така пишеш сякаш няма да идваш!Я гледай времето--дъжд!СУПЕР!
              пък и мръвка ще врътнем!някоя биричка или от твоето киселко винце/ако е останало/

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                Аз приемам часа,ще тръгнем в 8 от Рз,но ще можеш ли да ни заведеш от Била до старта?
                Лесна работа!

На мен ми харесва идеята да се обадим на Петър Минчев.
                Радиостанциите са особено полезни, но и с тел. става - по трасето май няма места без обхват. Все пак ще си нося моята.

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                  Ееее Коле така пишеш сякаш няма да идваш!Я гледай времето--дъжд!СУПЕР!
                  пък и мръвка ще врътнем!някоя биричка или от твоето киселко винце/ако е останало/
                  Обзалагам се, че няма да устои на изкушението

Коментар

Бе мъча се да постъпвам като възрастен. Викат, че вече съм бил такъв... Като навършел човек 18 и трябвало да се има за възрастен...
                    Не, сериозно, ако не вали имам доста работа за свършване, и съвестта ще ме гризе, че съм тръгнал да си правя кефа вместо да си свърша работата.

Коментар

Тя работата край няма!Свършиш ли я какво остава---при мен!

Коментар

То всички ще дойдем при теб, няма оттърване.
                        Но междувременно искаме да караме джипки, а за тях си трябват пари.
                        Моят начин да ги изкарам е с бачкане.
                        А времето ме притиска...

Бе стига ме бъзикахте бе...

Коментар

коле сигурно вече си направил витарата.надявам се да се видим на албена и стига вече сме се чупили.месец май е пълен с състезания.поздрави от русе...

Коментар

за кога става дума може ли и ние да дойдем ?

Коментар

Насам народе!Заповядайте на кални бани!Подготвени и не дотам подготвени с или без гуми и лебедки!!!Купона ще е як!Каране по ХаСФалт софт разходчица с елементи на

Коментар

Как Хасвалт,бре?Що да ходим тогава От Рз има един желаещ,ама счупен и втори желаещ,ама недовършен.Колко сме сигурните до тук?
                                1.Гробаря
                                2.Йордан Йорданов
                                3.stoianovm

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X