Браво на Мусито - много добри клипчета!!!
За 26-ти както сами се досещате няма да се осъществи разходката за която се правеше маршрут. Проблема който разбрах че не е решен за сега е че се очаква присъствие на джипове от Разград, Русе и Шумен и бройката ще бъде не по малка от 25-30, като в такъв случай има проблем с намиране на подходяща база около Шумен за настаняване на 50-60 човека. В тази връзка в възможно организацията да се "възложи" на Разградската група т.к. около Разград има подходящ комплекс за настаняване на големи групи: http://maps.google.bg/maps/place?rlz...24920139780735
Ще очакваме развитие.............
Последно редактирано от gen4; 24-02-11, 09:30.
Причина: Допълване
Иначе за Събота 26-ти можем да си организираме отново нещо на местно ниво.
На мен лично много ми хареса този маршрут който Мусито ни показа и се вижда от клипчетата му.
Навит съм да го повторим и затова предлагам на тези които имат възможност да се включат.
Какво ще кажете за среща на полигона до с.Лозево(където бяха траялите на Шумен 4х4) в 10:00 на 26-ти.
Задължително присъствие на Самурайчето за водач
Ееееееее, жалко. Точно тебе щахме да те тестваме най-добре
По въпросните коловози от клипчетата аз успях да мина 30-тина метра, Комата към 5-6, а ти щеше да е интересно до къде щеше да стигнеш................
Този път ще дойда да се повозя с някой от вас. Не, че няма какво да правя по моята машинка, но сърце юнашко не трае...
Е това е приказка Коле!!!
Може и някоя разградска джипка да дойде.
Като гледам времето ....................ще бъде прекрасно за каляне, само да не скове някой голям студ че като замръзне с тия наште регенерати ще ходим на ски
Този уикенд явно ще се кара и двата дни.
За момента за Събота сме - Аз, Добромир и Мусито
За Неделя: Комата, Гробаря и някой от горните който реши да оползотвори уикенда изцяло
Коментар