Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да полудуваме край Шумен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да полудуваме край Шумен

Първоначално публикуван от gen4 Преглед на мнение
    Аз също ще се опитам да се включа. Дилемата е да слагам ли калните или да ви покажа как минавам от всякъде с АТ-тата
    ..................с АТ-тата си вземи повечко вода и храна,че като затънеш.......чао!
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Ами Драев беше с АТ-та и мина почти отвсякъде! До Провадия само от една локва се наложи теглене, после се прибра по шосе. Аз 2 пъти имах нужда от помощ - първия при диагонално окантарване и някакъв корен застрашаваше вентила на една от гумите от скъсване ако прибуксува и втория път при изкачване на газопровода. Бях забравил да включа блокажа на междинния диф, но дори и с включен не съм сигурен дали щях да изляза сам.
      А барбекю ще има ли?

Коментар

То като се кара с профисионалисти барбекюто ще е в движение!Някое саламче в джипа.....и газ!Както днес започна да вали ще има повечко екстрийми!
        Колко са желаещите?Днес вече се движи моя мутант!Следва монтаж на шнорхела,заигравка с лебедката,броните и май ще се включа за неделя!
        Навигатор-Стас!!!

Коментар

Днес разгледах картата на екстрема.Така като гледам,ние ще караме до 74км(ако стигнем до там .Доста е интересна и със заврънтулки.Имайки в предвид това едва ли ще имаме повече време преди мръкване.Ние мислим да караме точно по картата за да се учим и няма да даваме газ и нямаме намерение да се гоним с професионалистите .Между другото кои професионалисти ще идват?Веорятно ще спираме и на всяка точка(е поне в началото де).Ние нямаме барбекю,обче можем да вземем нещо дето се мята на него,ако някой от вас има.Емил Чолаков каза,че дъжда няма да е нищо сериозно
          2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Е аз мислех че вие сте профисионалистите ние с джипките си ходим до полянките и си правим печена мръвка!
            Барбекюто е лесна работа,а и нали не сме на състезание важен е купона и запознанството с хора от нашата "порода"

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
              Е аз мислех че вие сте профисионалистите ние с джипките си ходим до полянките и си правим печена мръвка!
              Барбекюто е лесна работа,а и нали не сме на състезание важен е купона и запознанството с хора от нашата "порода"
              Професионалисти,ние?Аз тепърва се уча да карам джип,а навигатора ми е виждал пътна карта само веднъж.За това и отиваме да тренираме,да не ни се смеят по състезанията.И разбира се че е по важно да се запознаем и да се забавляваме.Къде ще се събираме?Аз мога да улуча стартовата точка само от хотел Шумен,щото от там имам пътна карта.
              Някой друг иска ли пътната карта,че като копирам направо да правя по няколко копия?
              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                Професионалисти,ние?Аз тепърва се уча да карам джип,а навигатора ми е виждал пътна карта само веднъж.За това и отиваме да тренираме,да не ни се смеят по състезанията.И разбира се че е по важно да се запознаем и да се забавляваме.Къде ще се събираме?Аз мога да улуча стартовата точка само от хотел Шумен,щото от там имам пътна карта.
                Някой друг иска ли пътната карта,че като копирам направо да правя по няколко копия?
                Ние с Коко не е 100% сигурно че ще дойдем, но ако идваме искаме пътна книга задължително. Предлагам да не караме в пакет за да можем реално да видим колко добре се справяме с навигацията.
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Не е много добра идея-някой ако се изгуби и закъса става сложно
                  Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

Мен ме няма грам с патната карта, а този дето ще е с мен още по малко, но поне би трябало да се ключа.

Коментар

Май се очертава да е кално и интересно!
                      Предлагам да тръгнем по-рано за да има време и за барбекю. Примерно в 9.00ч на паркинга на Била.

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                      Може да ми копираш първите 5-6 листа да се пробва навигаторката!

Коментар

Който иска кара по картата,който не иска се залепя за някого-даже така ще е по-добре-всеки трениращ екипаж ще си има асистенция Ще си определим точки,на които ще се изчакваме,примерно през 15км,което при нашите умения да се ориентираме е около час каране.Така няма да се отдалечаваме много.Ще си разменим телефоните и ще се чуваме,ако някой закъса.Няма да е зле,ако някой има радиостанции да донесе поне 2 за първия и последния.

Коментар

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
                          Май се очертава да е кално и интересно!
                          Предлагам да тръгнем по-рано за да има време и за барбекю. Примерно в 9.00ч на паркинга на Била
                          Аз приемам часа,ще тръгнем в 8 от Рз,но ще можеш ли да ни заведеш от Била до старта?

Коментар

Как ми се иска да дойда, ама пуста работа... Е, ако вали няма какво да работя, и със сигурност ще съм с вас.

А относно професионалистите-досега съм ходил по разходки само с един такъв-Петър Минчев. Ако искате мога да му се обадя и да му кажа за "тренировката". Може и да дойде с вас да ви каже някои тънкости.

Младене ти оправи ли си трипа? Щото той е много ценен за карането по пътна книга.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Айде Колеееее мятай се на джипо и газ!
                              Аз имам две радиостанции Колето и той има....но ние не се броим че сме го минавали маршрута!Все пак ще е интерестно!

Май аз ще бъда с най опитния навигатор!

Коментар

Кой ще ти е навигатор бе?
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X