Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да полудуваме край Шумен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да полудуваме край Шумен

Аз още не мога да се разбера с моят спирачен апарат, но мисля утре да отстраня проблема и да се включа този път.

Коментар

Аз днес полудувах малко в една дълбочка и пълна с тиня яма!Оператора да пусне и клипа-моля!
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Лека загрявка за неделя
        Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

Останало още малко преди въжето

Коментар

Опа навигатора ти включи ли хъба от твоята страна бре!?!
            Резервоара беше пълен с нафта можеше и да пробием през твърдия бряг,,но трябваше да се тръгва че и деца трябва да се вземат от градини.........наложи се да се разпъне и лебедка!Следващата разходка предлагам да започне от тази дупка!

Коментар

а може и така да се кара-сам срещу всички:http://www.youtube.com/watch?v=EfsfwCRWHgo&NR=1

Коментар

Първоначално публикуван от Гробаря Преглед на мнение
                Опа навигатора ти включи ли хъба от твоята страна бре!?!
                Резервоара беше пълен с нафта можеше и да пробием през твърдия бряг,,но трябваше да се тръгва че и деца трябва да се вземат от градини.........наложи се да се разпъне и лебедка!Следващата разходка предлагам да започне от тази дупка!
                Ние знаем как се влиза в дупка, оператора не е заснел най-важното,как се излиза, нали трябва да се учим.
                Дайте излизането. Дайте излизането. Дайте излизането.
                Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Тодоров (Тошко) Преглед на мнение
                  Ние знаем как се влиза в дупка, оператора не е заснел най-важното,как се излиза, нали трябва да се учим.
                  Дайте излизането. Дайте излизането. Дайте излизането.
                  Липсата на професионален офроуд оператор е налице!Следващия път ще ти се обадим да снимаш!

Коментар

Утре Неделя 10.4.2011 среща на паметника в 10:00ч за тези които са навити за разходка. На място ще решаваме какво ще правим и на къде ще поемаме.
                    За сега сигурни липсващи са Комата, Мартин с Трупъра и до колкото разбрах Владо с Ферозата т.к. прецакал ДВГ-то при последната разходка.
                    Въпросни са Кольо който ще сее слънчоглед - да видим как се сее в дъжд и Гроби - за който има много работа тези дни
                    Сигурните записали се до момента са две Витари - моята и на Дивака.
                    Телефона ми е 0887 266575 след 9ч утре да се чуеме ако някой реши да се присъедини
                    TG

Коментар

Какво е трасетохард,софт,много хард,тип барбекю??
                      Позаваля малко може и да е интересно
                      До 13 часа съм на работа!После с навигатора изпитател и аматьор оператор--Стас,може и да се включим!
                      Ако се намерим!
                      Е ако се потрошите или закъсате звънкайте!

Коментар

Знаем че винаги можем да разчитаме на теб за помощ от приятел
                        Мусито от Новосел със Самурая също потвърди участие.
                        Трасето - каквото е станало през ноща такова. Аз лично се настройвам за по хард за да тествам ново монтираното си ЛСД отзад.
                        И както обещах от миналата седмица излизам с АТ-тата да видим каква ще я свършим

За BBQ не се подготвяме, но аз ще хвърля едно стекче с бира отзад при мини навигатора ми за всеки случай ако замръкнем някъде.......
                        Последно редактирано от gen4; 09-04-11, 20:53. Причина: Допълване
                        TG

Коментар

Задния ти "диф"може да го пробваме и без много разходки из горите!Оная дупка дето се заврях, много ще помогне за теста и е близичко в рамките на града !
                          Но пак "АТ"гуми това си е гавра с джипа!

Коментар

Ако няма да има BBQ-за какво да се врем в гората?Още повече няма как да оправдаем присъствието си на място където нямаме никаква работа.....

Коментар

Аз BBQ-то го свързвам винаги с подходящо слънчево време, а дъжда - с каране, дърпане, цапане и други все такива приятни неща
                              TG

Коментар

Тогава обуй кобрите и ще си устроим свински излет!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X