Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя, 26-ти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Неделя, 26-ти?

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
    Тоя намек , че трябва да оправям и твоя калник, не съм го разбрал
    Мисля, че няма да се наложи . Видях го собственоръчно да си го оправя с брадвата и стана "почти като истински"
    LZ1DWW

Коментар

Брях, че хубави снимки Между другото, за първи път ми се случваше да ми блокира колана, но ако бях без него си мисля, че щях да съм леко отскочила от шофьорското място в "онази" ситуацийка и положението да е съвсем различно А iiiopo беше "щастлив" че ще си сефтоса лебедката. Е на кой да я сефтоса, на мен много ясно
      А Митко-fulda, само да ти кажа, че на теглича едното око е леко изтърбушено и ще идвам да ми го прерисуваш

Коментар

Само мога да се радвам че всички са останали доволни

Пържолите бяха фантастични
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
          А Митко-fulda, само да ти кажа, че на теглича едното око е леко изтърбушено и ще идвам да ми го прерисуваш

Е как не те беше срам тоя шедьовър да съсипеш , то милото приличаше на автопортрет на Пикасо.
          Последно редактирано от Metal Heart (Светослав Митев); 27-07-09, 18:27.
          Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
          Honda CB 919 Hornet
          0898849413-Светльо
          Кръвна Група: 0+

Коментар

Разбира се,че не му се сърдя на Петьо.Напротив,много съм му благодарен за всеотдайната помощ,която оказа не само на мен.Изобщо от вътре му идва!Мойта равносметка от вчера е 1 лебедка и 3 тегления,но Чавдар каза,че те не се броятИначе и аз стигнах до извода,че ако му кача едни по-високи кални гуми,пикапа ще се държи подобаващо в сходна обстановка. Стоил L200

Коментар

Първоначално публикуван от michu Преглед на мнение
              Разбира се,че не му се сърдя на Петьо.Напротив,много съм му благодарен за всеотдайната помощ,която оказа не само на мен.Изобщо от вътре му идва!

Иначе и аз стигнах до извода,че ако му кача едни по-високи кални гуми,пикапа ще се държи подобаващо в сходна обстановка. Стоил L200
              Ем то 50% от проходимостта, ако не и повече, зависят от задкормилното устройство
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

... на теглича едното око е леко изтърбушено и ще идвам да ми го прерисуваш
                А бе, вие с Петьо що не вземете да ги махнете тези тегличи?!? Само орете с тях.
                Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-07-09, 20:03.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Ето едно албумче и от мен - с образцово (без обръщане) вадене на окантарен джип, изумени и нахилени собственици на различно проходими машини, и малко креватна живопис за десерт: http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=842

Евала на Мариана и на екипажа на Мицубито, че се държаха супер мъжки, въпреки че имаха доста (макар и от различен характер) поводи да се стреснат. Благодаря на всички за помощта и веселата компания!

С една дума - добре, че се сетих да надзърна в раздел "Разходки" в петък вечерта
                  Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Трак на разходката за GoogleEart
                    ele6nica10.rar
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Разбира се,че не му се сърдя на Петьо.Напротив,много съм му благодарен за всеотдайната помощ,която оказа не само на мен.Изобщо от вътре му идва!Мойта равносметка от вчера е 1 лебедка и 3 тегления,но Чавдар каза,че те не се броятИначе и аз стигнах до извода,че ако му кача едни по-високи кални гуми,пикапа ще се държи подобаващо в сходна обстановка. Стоил L200
                      С мерака за калните гуми отнесе плувката.От сега на татък те чакат само пребоядисване и тъпо четене на теми за разходки.Тъпо ,защото ще се насилваш да не влизаш в гората.То на сила не става да знаеш.Скоро след дългото четене вече с кални гуми влизането в гората ти е в кърпа вързано.И така,майстори,лъскане,гора.Ако искаш можеш и последователността да смениш на тези трите неща,но ще те виждаме често по снимките в темите за разходки.То едно време така Голди ми даде кални гуми..........

ПС:Аз ли не виждам трак или още не е качен.Този на iiiopo го разгледах с удивление(прав път до мургаш,лелеееееееееееееее,пътя се включва в този от Бухово -мургаш по газопровода,ориентирах се прекрасно)но не мога да го наложа в ГПС-а.
                      Последно редактирано от adwokat; 28-07-09, 00:03.
                      Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                      NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Чаро,тоя теглич е с перспектива-надявам се някога каравана да влачи.Боре,последните ти снимки са направо художествена фотография,евала. Стоил L200

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                          ПС:Аз ли не виждам трак или още не е качен.Този на iiiopo го разгледах с удивление(прав път до мургаш,лелеееееееееееееее)но не мога да го наложа в ГПС-а.
                          Пътят до Мургаш е проходим с голф 2, хлопел фастра или квото ти падне, тъй че се тя дали реално се вижда на трака.

ПП Ясно че няма да ми повярваш след като Войнеговци - Бакьово ти се е видял тежък

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            Пътят до Мургаш е проходим с голф 2, хлопел фастра или квото ти падне, тъй че се тя дали реално се вижда на трака.

ПП Ясно че няма да ми повярваш след като Войнеговци - Бакьово ти се е видял тежък
                            Аз за това искам трак,за да видя точно къде сте излизали от "правия път"...то не че сте влизали де...
                            А онзи път по който минах не е лош но не го препоръчвам за сам джип пълен със софт настроение.Има едно кратко преходче със силен страничен наклон към дерето.Това ме травматизира малко.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Чаро,тоя теглич е с перспектива-надявам се някога каравана да влачи ...
                              Не става въпрос за теглича на твоя пикап. Не й е мястото на тази кола в гората, ако трябва да запази приличния си външен вид.

Имам предвид най-вече теглича на патрула на Търтей, щото дрънча с него по камъните и се наложи да прави повече от 1 опит на лесно място.

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                              Аз за това искам трак,за да видя точно къде сте излизали от "правия път" ...
                              Е Жоро е пуснал трак и пътят си се вижда много добре в Google Earth.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

За тебе винаги!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X