Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя, 26-ти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неделя, 26-ти?

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
    Да го направиме по-хард!
    Аз не помня,но на теб не ти ли е разрешено да пишеш единствено в "ХАРД разходки"
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
      Аз не помня,но на теб не ти ли е разрешено да пишеш единствено в "ХАРД разходки"

Диванета....

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        До тук двама хардаджии и един софтаджия (аз ).

Другите да се самоопределят, и да действаме според решението.
        Софтаджийка Резултата за сега 2х2

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
          Софтаджийка Резултата за сега 2х2
          Аха ... С ХАРД пържоли, нали?

От тия - диетичните вратни, или бъркам?
          Последно редактирано от cveti; 26-07-09, 18:02.

Коментар

Тука взе да става страшно. Остава и Митака да дойде с Баба Яга, и направо да се готвим за спане из баирите.

Хич не ми се щеше да се пържа във ферозата, ама май ще се наложи.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              Да го направиме по-хард!
              Тъй де! Я да им покажем на тия с ферозките с гуми за мъгла що е то истински хард ...

Тука взе да става страшно. Остава и Митака да дойде с Баба Яга, и направо да се готвим за спане из баирите.
              Митака няма нищо против лек софт с хард пържоли ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Ааааа , НЕ! Никакво спане! Из никакви баири! Ако дойда ще предвождам софта. С Уеко заиграване... и мноооого "фанта" и пържоли...

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Тъй де! Я да им покажем на тия с ферозките с гуми за мъгла що е то истински хард ...
                  Ма то не било ферозаджийска среща. То било софт барбекююююю....

...утече!
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Я! Чавдар! Елешнишката поляна ме блазни ... ти знаеш коя. Пък и на ловната хижа имам връзки ...

Коментар

Маймуни!!!!

Решавайте къде да местиме темата, щото май се е запътила към другия раздел.

Коментар

Маймуни!!!!

Решавайте къде да местиме темата, щото май се е запътила към другия раздел.
                        ЩО? Това си е организация на РАСОТКА , е не трофи , ама все пак.

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                          ЩО? Това си е организация на РАСОТКА , е не трофи , ама все пак.
                          Е убуу тогава. Идвам с тераното, па да става квото ще. И колани и шегели... да мЪ теглите.

...надявам се и да го прибера някак.

ПП: Последно, на Бакьово на площада в 10:00. Ако има възразители, да се обаждат у'време.

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
                            Аха ... С ХАРД пържоли, нали?
                            Митак не ме издавай с ХАРД пържолите дееееее Ще се уплашат 'ората А, и ако дойдеш обещавам да те черпя една "фанта" 2литровка от хмеловата
                            Е убуу тогава. Идвам с тераното, па да става квото ще. И колани и шегели... да мЪ теглите.

...надявам се и да го прибера някак.
                            Е аз тогава няма да идвам ахахахха

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                              Митак не ме издавай с ХАРД пържолите дееееее Ще се уплашат 'ората А, и ако дойдеш обещавам да те черпя една "фанта" 2литровка от хмеловата

Е аз тогава няма да идвам ахахахха
                              Това не е "онзи" санвич с .... нещо ушасто ли беше? Да сме живи и здрави... Оно ке си каже

Коментар

А случайно някой да си търси баласт?
                                Нямам джип, с който мога да дойда, но бих се радвал да се повозя при някой
                                В замяна предлагам половин хладилна чанта с бира (другата половина - тайничко ще си я изпия )
                                LZ1DWW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X