Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя, 26-ти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
    ...
    Но боята ще ПОСТРАДА!
    Ще пострада, или ще изпада? Щот тя мойта вече пострада.

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
    Мите, ние да се чуеме и да подготвиме трасенцето, не за друго, просто да е по-лесно .
    Да не те виждам с УжАЗ-ката! Идваш със "SUV"-а.
    Последно редактирано от cveti; 26-07-09, 17:03.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: Неделя, 26-ти?

Мааааалко... Ама не е проблем за примерно стандартно Паджеро спорт или Тойота хайлукс, с гуми за "не много гъста мъгла"
      Но боята ще ПОСТРАДА!
      Те стандартно си имат повече от 20см клиренс. А аз там съм много зле .Боята отдавна е на ниво
      NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
      SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
      GSM: О887б97З79

Коментар

Първоначално публикуван от ogitoBG Преглед на мнение
        Те стандартно си имат повече от 20см клиренс. А аз там съм много зле .Боята отдавна е на ниво
        Абе отпред май не си толкоз зле. Ама изотзаде имаше някакви ниски щангички, до колкото помня?

ПП: Един куп народ изчете темата и изчезна яко дим. Що се не обаждате бре, мискини ниедни?!?!
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg
          Аз съм сам. При мене има място колкото щеш. Може да ти връча и един апарат да снимаш, щото аз все не успявам. Само го мъкна, и не снимам.
          Разбрахме се
          И аз ще взема един за всеки случай
          LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от wickedsmile Преглед на мнение
            Разбрахме се
            И аз ще взема един за всеки случай
            Ми не сме.

Къде ще те товаря? До Бакьово ли ще отидеш с кола, или ще те взимам от някъде?

ПП: Телефона ми е 0889072757 - ако нЕкой, нещо, айде, мерси!

Коментар

След около час изчезвам и утре съм без интернет и т.н. Последно неделя 1000ч. някъде на мегдана в Бакьово. Ники Spas55 1та от жълтите ти радиостанцийки мога ли да си я резервирам за ползване
              Ако има радикални промени в мястото на срещата, моля да ми звъннете 0897 855 853 Мариана (Спарки на теб разчитам, че тея са несериозни всичките ).
              Айде и да го измислите, без много "главаоболия".

Коментар

Първоначално публикуван от marlqnda Преглед на мнение
                След около час изчезвам и утре съм без интернет и т.н. Последно неделя 1000ч. някъде на мегдана в Бакьово. Ники Spas55 1та от жълтите ти радиостанцийки мога ли да си я резервирам за ползване
                Ако има радикални промени в мястото на срещата, моля да ми звъннете 0897 855 853 Мариана (Спарки на теб разчитам, че тея са несериозни всичките ).
                Айде и да го измислите, без много "главаоболия".
                ОК. Ако има нещо, ще звънна. Ако има мераклии около Красна поляна, може и да тръгнем заедно на към Бакьово. Предполагам най-много за час ще стигнем до там.

Коментар

Най-добре да се съберем малко след Бакьово в дясно - където тръгва пътя за ряката - там е пълно с къмпингари - не може да се сбърка - на един дълъг ляв завой е.

Но, предвид жегата, предлагам да е скара бира офроуда

Ряката би трябвало да може да се форсира и с рав4 - много малък участък не съм карал по него, но мисля, че ще стане
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg
                    Да не те виждам с УжАЗ-ката! Идваш със "SUV"-а.

Ще хвърлям чоп с кой от всичките.
                    LZ1VMH

Коментар

Ако неделя ще тръгвам от София аз лично ще отцепя по черно още от Войнеговци.
                      Ако има някви желаещи да минат от там може да се съберем на околомръсното
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Мааааалко... Ама не е проблем за примерно стандартно Паджеро спорт или Тойота хайлукс, с гуми за "не много гъста мъгла"
                        Но боята ще ПОСТРАДА!
                        ОК, да видим как е новото окачване на Тойотката - и да замине некой торсион, новите вече са тук, тъй или иначе ще има да ги сменяте с Димата идната седмица А за купето - нали се разбрахме да слагаме една Шкода 1000МB на шасито, като се разпадне съвсем японската тенекия?

От мене бира, материал за скара и 3-4 станции. Дайте изходен пункт и час - а може и идея за добро място за палатка наоколо, ако реша да потегля от предния ден.
                        Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение
                          идея за добро място за палатка наоколо, ако реша да потегля от предния ден.
                          До реката
                          места бол
                          пълно е с палаткажии

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                            До реката
                            места бол
                            пълно е с палаткажии
                            А хрумва ли ти друго, дето да не е толкова фрашкано? Може и малко по-далече да е от сборния пункт, стига да е в района.
                            Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение
                              А хрумва ли ти друго, дето да не е толкова фрашкано? Може и малко по-далече да е от сборния пункт, стига да е в района.
                              Балкан братче.На всякъде красота,гора и вода е там.А по реката места дето коли не стигат бол.Избор много,затова е трудно да се избира.От Бакьово към Ябланица,където искаш,на севет към Огоя хубаво.На юг по реката ,още по- хубаво.А те и без това покрай теб ще минат по реката.
                              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Като се отклониш от главния път и тръгнеш по Елешнишката река, палаткаджиите са наистина много, но ако покараш още 1-2 километра, пътя става трудно проходим за леки автомобили, затова много народ там няма, а има прекрасни места за лагеруване.
                                За сведение - риболова по р.Елешница е забранен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X