Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя, 26-ти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Неделя, 26-ти?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    За сега май никой не иска да ме бие
    Това е добре
    А бе, ти чакай, че Стоил не се е обадил още!
    Като слязохме в Бухово, хората се шегуваха, че са готови да целуват асфалта ...
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-07-09, 10:30.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

За сега май никой не иска да ме бие
      Това е добре
      Абе вчера имаше някакви реплики, като си пишел в разходки да ти трият мненията или да ги местят в харда, но ....явно днес са размислили

Опа тук се вижда колко грижовен съветник си само. Какво ли точно казваше..."Минаваш по вдясно, 1ва бавна с всичката газ и докъдето стигнеш, после ще те издърпаме. Така или иначе няма как да го качиш, докъдето стигнеш. Слушай ме какво ти казвам. Абе ти защо не ми вярваш? Видя ли, че стана като ме слушаш."
      Последно редактирано от marlqnda; 27-07-09, 10:52.

Коментар

Първоначално публикуван от wickedsmile Преглед на мнение
        ... Ето и малко снимки от финалната част на разходката
        E дай някоя снимка и от по-интересната част де!
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Да бе, дайте снимки. Няма нужда от фотошоп
          А, искам да поздравя и Станиславка - страшен навигатор е. Мога да карам и с превръзка на очите и то назад, толкова добре ме навигира Страшна си

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            E дай някоя снимка и от по-интересната част де!
            Те са при Спарки. Иначе, по спомени съм направил около 250 снимки и няколко минути видео, преди да умре батерията
            И аз ги чакам с интерес
            LZ1DWW

Коментар

Сега ги свалям и ресайзвам. Ще ги пусна до края на деня.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от wickedsmile Преглед на мнение
                Благодаря и аз много за разходката.
                Прекарах невероятно Още има доста адреналин в кръвта ми. Нямам голяма база за сравнение, та не зная колко софт беше "софт разходката" . Вече очаквам с нетърпение момента в който ще си взема джипка, ще я подготвя за гората и айдеее

Ето и малко снимки от финалната част на разходката
                Мите, като ти гледам снимките, май ти е било скучничко и си снимал "пейзасчитатъ"
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Качил съм ги на FTP-то. Ама как да направя албумче, че е по-удобно, а те са къде 200 и кусур?
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Качил съм ги на FTP-то. Ама как да направя албумче, че е по-удобно, а те са къде 200 и кусур?
                    Кое FTP?
                    LZ1DWW

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                      Мите, като ти гледам снимките, май ти е било скучничко и си снимал "пейзасчитатъ"
                      Беше накрая и бързахме...та снимахме доста в движение, спирка за малко и през прозореца

А за скука - не може и да става въпрос
                      LZ1DWW

Коментар

Тая разходчица определено трябва да бъде в хард раздела.

Коментар

На FTP-то на форума. Имам директория. Търся някакъв скрипт, с който автоматично да могат да се разглеждат като албумче, стига да е възможно. Не ща thumbnails, искам само напред/назад.

Някой, нещо? Щото ако трябва да ги качвам 3 по 3 във албум на форума, ще се изчекна.

Коментар

фотосопата има опция да прави уебгалерия

предполагам и друг софтуер го може това автоматично
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

фотосопата има опция да прави уебгалерия

предполагам и друг софтуер го може това автоматично
                              Къде да цъкна? Имам CS4 инсталиран, ама гледам тъпо. С него ги ресайзнах накуп, ама галерия никога не съм правил.

Коментар

Къде да цъкна? Имам CS4 инсталиран, ама гледам тъпо. С него ги ресайзнах накуп, ама галерия никога не съм правил.
                                сек
                                ся ще ти напиша хелпче
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X