Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя, 26-ти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Неделя, 26-ти?

Такааа
    на цс4 са махнали старата уебгалерия
    значи отваряш адобе бридж, маркираш файловете и цъкаш уиндоу - уъркспейс - аутпут

там вече ще се оправиш

ако нямаш бридж ще ти трябва плъгин
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Това му се вика хубава разходка. При това с хард-насоченост. Важното е че няма пиянски изпълнения и безмислено чупене на машини.
      LZ1VMH

Коментар

Прекрасна разходка сте си спретнали поздравление за което, но евалата най-вече на Марияна. Шапка ти свалям Мриянче. За една седмица пропуснах две прекрасни разходки, но явно такъв ми е късмета. Спарки айде пускай тия снимки, че да се покефя още малко
        Георги Танев (0+)
        Land Rover Discovery 1 300 TDi
        Land Rover Club Bulgaria
        0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Първоначално публикуван от lz1gvt Преглед на мнение
          Прекрасна разходка сте си спретнали поздравление за което, но евалата най-вече на Марияна. Шапка ти свалям Мриянче. За една седмица пропуснах две прекрасни разходки, но явно такъв ми е късмета. Спарки айде пускай тия снимки, че да се покефя още малко
          Уно моменто! FTP-то трие по един файл в секунда.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Малии от утре почвам да тренирам йога, за да мога да си хапя г..а като изпусна пак такава веселба.
            Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
            Honda CB 919 Hornet
            0898849413-Светльо
            Кръвна Група: 0+

Коментар

Здравейте и от мен!Започвам с благодарности към всички участници в "софт-разходката".Чавдар много точно е доловил от самото начало всичките ми колебания и настроения .Още на бензиностанцията видях смаяния поглед на компанията,но после се появи софт-водача(Търтей) ,който познава маршрута и нищо не ми рече.И аз се успокоих.И като видях гумите на Мариана, пак се успокоих.Предстоеше ми първото организирано излизане извън пътя.Пикапа беше много добре екипиран за пикник от предния ден,а да си признаете честно,една седмица се точите за хард пържоли.След един час преход по пътечки и тракове(които аз не забелижих)запонах да се заглеждам по оборудването на Жоро и Чавдар.Между другото изтеглеха Мариана от една кантарна ситуация като на шега...Та прогледнах аз и взех да си мисля(не и без съдействието на навигатора ми)къде съм тръгнал с това камионче?!?И разгеле,излизаме от гората на едно голо било и аз наивника взех да се оглеждам за хубава сянка за барбекюто.Даже си помислих,че водача е предвидил и место за обръщане.Но след като Петьо се сюрна по камънака в реката и поехме по безпътието,вече престанах да мисля.А само да се моля на Бога!А и навигатора ми млъкна!!!Няма повече да да ви занимавам с преживяното,защото има много снимков материал(специални поздравления за находчивите фотографи),но в реда на мисли започнах да си изброявам познати добри бояджии,а по-късно и тенекеджии.БЕШЕ НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ,така,че не съжалявам,Чаро!!!И за асфалта-така си беше. Стоил L200
              Последно редактирано от michu; 27-07-09, 15:48.

Коментар

Ето и моите (или по-точно на колегата Wickedsmile) снимки:
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/sparkybg/26.07.09/

Ето и няколко филмчета (Quicktime):
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/sparkybg/26.07.09/P1020118.MOV
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/sparkybg/26.07.09/P1020123.MOV
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/sparkybg/26.07.09/P1020124.MOV
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/sparkybg/26.07.09/P1020125.MOV
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/sparkybg/26.07.09/P1020126.MOV
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/sparkybg/26.07.09/P1020127.MOV
                https://htftp.offroad-bulgaria.com/sparkybg/26.07.09/P1020129.MOV

Прекарах си чудесно. Благодаря на всички за прекрасната компания.

ПП: Които не дойдоха, изпуснаха супер купон.
                Последно редактирано от sparkybg; 27-07-09, 14:07.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart Преглед на мнение
                  Малии от утре почвам да тренирам йога, за да мога да си хапя г..а като изпусна пак такава веселба.
                  ...или просто прежалваш боята на фронтерата, обуваш я с едни 31-ци, и вместо да се апеш отзад, присъстваш на мероприятието. Тия преживявания струват повече от издраскана боя, а пък и стягането на една джипка е по-лесно от дългогодишни йога занимания.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    ...или просто прежалваш боята на фронтерата, обуваш я с едни 31-ци, и вместо да се апеш отзад, присъстваш на мероприятието. Тия преживявания струват повече от издраскана боя, а пък и стягането на една джипка е по-лесно от дългогодишни йога занимания.

Оооо аз боята я оставих в Люлин планина преди известно време, а за гуми търся още едни джанти да им туря кални търкалца. Друга е болката, само на задно съм. Ама имам записан час за утре при чичо доктор (Лозан), та се надявам в скоро време да се включа в мероприятията.
                    Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                    Honda CB 919 Hornet
                    0898849413-Светльо
                    Кръвна Група: 0+

Коментар

Мерси за снимките .. много интересни кадри има. Обаче като гледам лъскавия пикап на какво е станал .. незнам как е колегата
                      Георги Танев (0+)
                      Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Мерси за снимките .. много интересни кадри има. Обаче като гледам лъскавия пикап на какво е станал .. незнам как е колегата
                        Ядеше пържоли с усмивка накрая.

Нека той да каже де...

Но за пореден път се убеждавам че лъскава боя и разходки в гората са две несъвместими неща. Затова и бях прежалил мойта още при купуването на джипката. А пикапа с едни по-добри за гората гуми ще се справя съвсем прилично.

Коментар

Гледам добре се е държала твойта .. сефтето ли и беше?
                          Георги Танев (0+)
                          Land Rover Club Bulgaria

Коментар

Първоначално публикуван от michu Преглед на мнение
                            Здравейте и от мен!Започвам с благодарности към всички участници в "софт-разходката".Чавдар много точно е доловил от самото начало всичките ми колебания и настроения .Още на бензиностанцията видях смаяния поглед на компанията,но после се появи софт-водача(Търтей) ,който познава маршрута и нищо не ми рече.И аз се успокоих.И като видях гумите на Мариана, пак се успокоих.Предстоеше ми първото организирано излизане извън пътя.Пикапа беше много добре екипиран за пикник от предния ден,а да си признаете честно,една седмица се точите за хард пържоли.След един час преход по пътечки и тракове(които аз не забелижих)запонах да се заглеждам по оборудването на Жоро и Чавдар.Между другото изтеглеха Мариана от една кантарна ситуация като на шега...Та прогледнах аз и взех да си мисля(не и без съдействието на навигатора ми)къде съм тръгнал с това камионче?!?И разгеле,излизаме от гората на едно голо било и аз наивника взех да се оглеждам за хубава сянка за барбекюто.Даже си помислих,че водача е предвидил и место за обръщане.Но след като Петьо се сюрна по камънака в реката и поехме по безпътието,вече престанах да мисля.А само да се моля на Бога!А и навигатора ми млъкна!!!Няма повече да да ви занимавам с преживяното,защото има много снимков материал(специални поздравления за находчивите фотографи),но в реда на мисли започнах да си изброявам познати добри бояджии,а по-късно и тенекеджии.БЕШЕ НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ,така,че не съжалявам,Чаро!!!И за асфалта-така си беше.
                            Явно е доволен

Коментар

Първоначално публикуван от michu Преглед на мнение
                              ... БЕШЕ НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ,така,че не съжалявам,Чаро!!!И за асфалта-така си беше.
                              Вярвам ти, че няма скоро да го забравиш!
                              Ама, като гледам, май няма да тръгнеш да биеш Търтей, така че той може да си отдъхне с облекчение.

Абсолютно съм убеден, че в много моменти ти е било неприятно да провираш пикапа през места, където и по-подготвени машини понасят щети, но през цялото време се държа много мъжки.

И да не забравя да изкажа своята благодарност на Стоил за помощта, която ми оказа вече на асфалта, когато лявото ми предно колело си тръгна накъдето му е кеф. Първо заедно гонихме беглеца около километър, а след това застана зад патрула, като се опитваше да ме предпази от прегазване от някой от върволицата завръщащи се от родните си места софиянци.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Гледам добре се е държала твойта .. сефтето ли и беше?
                                Перфектно. Нищо друго, освен боята. Само една биалетка, ама това чак после, и то понеже явно съм взел някакви невероятни боклуци. Смених ги преди 2 седмици.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X