Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделя, 26-ти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неделя, 26-ти?

Продадено
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
      Аз принципно съм навит за където и да е. Но трябва да се прегледам
      Оправяй ръчната и идвай. Колонката не е страшна. А предния диф ако е бил счупен, отдавна да си го видял. То е чугун - направо се троши, не се пука.

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Продадено
      Първия емитикон нещо мЪ съмнява. Знам те тебе къФ си мАймун!
      Последно редактирано от cveti; 26-07-09, 18:01.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Оправяй ръчната и идвай. Колонката не е страшна. А предния диф ако е бил счупен, отдавна да си го видял. То е чугун - направо се троши, не се пука.
        Събота на канала в гаража. На спокойствие Да видя какво съм откъснал и как е най-лесно поправимо.
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg
          Първия емитикон нещо мЪ съмнява. Знам те тебе къФ си мАймун!
          Хехе
          Абе, по Елешница ако изтървем разклона за Бухово излизаме на един от подстъпите за в. Мургаш
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            ... На първо четене на предния диф му личи къде е чукнат. Не изглежда сериозно, но искам да го проверя на канал. И под раздатката гредата леко ми кривее на око ...
            Ако беше сериозно, вероятно щеше да се е чуло досега.
            На гредите под раздатката съдбата им е да ядат бой. Понякога - доста як ...

Хехе
            Абе, по Елешница ако изтървем разклона за Бухово излизаме на един от подстъпите за в. Мургаш
            Голямо нещо! Ще качите газопровода от северната страна. Само да ви е наред охлаждането, че ще е жега.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Въобще от всяко положение ми се струва все по-интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Голямо нещо! Ще качите газопровода от северната страна. Само да ви е наред охлаждането, че ще е жега.
                Точно газопровода не съм го качвал целия - били дал трак ако го имаш моля те.

Иначе качих от Елешница в дясно по няква пътека на бригада чавдар (дрън дрън) яко катерене беше. Ич не вярвам да са минавали пеш от там
                Хъм, от където минавах аз в едни момент се излиза на газопровода - да не би да съм го качил без да разбера
                Дано имаш тракче

Коментар

... Дано имаш тракче
                  Друго има-няма, но тракчета - дал Господ!
                  Прикачени файлове
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Друго има-няма, но тракчета - дал Господ!
                    Мерси

Ся ако кажеш как мога да наложа два трака един върху друг, цена няма да имаш

Коментар

Мерси

Ся ако кажеш как мога да наложа два трака един върху друг, цена няма да имаш
                      Отваряш двата файла в Мапсорс - копи от единия, пейст в другия и толкоз. За по-лесна ориентация можеш да им зададеш да са в различни цветове.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Отваряш двата файла в Мапсорс - копи от единия, пейст в другия и толкоз. За по-лесна ориентация можеш да им зададеш да са в различни цветове.
                        Мндаа
                        хубавите неща са прости, ама кой да се сети

Не съм качвал газопровода значи освен за кратко - демек му е време

Коментар

Ако беше сериозно, вероятно щеше да се е чуло досега.
                          На гредите под раздатката съдбата им е да ядат бой. Понякога - доста як ...
                          Еми аз си имам щит под предния диф, но подпира тезгяха в мазето... Борих течове от връзките към радиатора и така и не го сложих. За това го отнеде дифа. Ще го снимам. Не видях да капе масло. Няма вой, стържене. Вероятно е само козметика. Задния не успях да го видя, но и той май е чукнат. Канал си трябва.

А да, най-сериозната щета е сондата за зареждане на газ. Изпуска от лещата и не мога да заредя. Нея ако не оправя съм пас
                          Аз не вярвам в чудеса!
                          Разчитам на тях!

Коментар

... Не съм качвал газопровода значи освен за кратко - демек му е време
                            От северната страна даже и не изглежда страшно, защото покрай пътя има дървета. Каменисто е трасето, на места - доста, и поизровено.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

А да, най-сериозната щета е сондата за зареждане на газ. Изпуска от лещата и не мога да заредя. Нея ако не оправя съм пас
                              Лесно е, става за 15 минути, а нова леща е 0,50лв. , да не говорим че може и само със стягане да минеш. Ако имаш нужда някой да ти пази страх се обади - 0893 442 225.

Коментар

Приемате ли жени в групата? И аз съм с вас, където и да се ходи. 26ти съм на линия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X