Обява
Свий
Няма добавени обяви.
АРЧАР-РАЦИАРИА
Свий
X
-
-
До: АРЧАР-РАЦИАРИА
Момчета,
Само една вметка да сложа - моля ви НЕ слагайте снимки с оръжия...
Ние всички стриктно съблюдаваме закона и правилника за прилагането за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите
Няма нужда да обяснявам за какво иде реч...Последно редактирано от BatGeorgeone; 30-03-09, 14:54.Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vovkata Преглед на мнениеСлед хубавата почерпка няколко джипа отидоха да се поразходятНа толкова години станах, а още не съм видял катафалка с ремарке!
Коментар
-
Първоначално публикуван от gotin Преглед на мнениеАбе пичове, Вие сте си чисти хардаджии!Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Първоначално публикуван от ceci7312 Преглед на мнениеГяволе да ви чакаме ли другата неделя?Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Разходката сбирката и въобще компанията е на супер ниво, и наистина тенденцията е всичко да става от хубаво по-хубаво и все по-хард)
Аз разглобих Черока, с намерението да го подсуша
И понеже така и така съм го разглобил мисля да махна седалки тапицерии и т.н. да го поизкърпя и ако не ме домързи да го намажа против корозия
Смятам да му сложа днес утре и гумите за слънце та от там на сетне надали ще съм конкурентоспособен в кални/мокри участъци
Ама божа работа, то човек желание ако има другото се прави и гуми изпадат)
Бъдете живи и здрави!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vovkata Преглед на мнениеСлед хубавата почерпка няколко джипа отидоха да се поразходят
Само не изпълни обещанието, да научиш Павката, на членоразделен български,, но се надявам занапред да имате достатъчно време за уроци .........................
по КАЛ !
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеРазходката сбирката и въобще компанията е на супер ниво, и наистина тенденцията е всичко да става от хубаво по-хубаво и все по-хард)
Аз разглобих Черока, с намерението да го подсуша
И понеже така и така съм го разглобил мисля да махна седалки тапицерии и т.н. да го поизкърпя и ако не ме домързи да го намажа против корозия
Смятам да му сложа днес утре и гумите за слънце та от там на сетне надали ще съм конкурентоспособен в кални/мокри участъци
Ама божа работа, то човек желание ако има другото се прави и гуми изпадат)
еееееее ама ти ще успееш ли до следващата "разходка", аз считам, че няма нужда да сменяш гуми, както се убеди и без гуми става, с готина и задружна компания
Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеМомчета,
Само една вметка да сложа - моля ви НЕ слагайте снимки с оръжия...
Ние всички стриктно съблюдаваме закона и правилника за прилагането за контрол над взривните вещества, огнестрелните оръжия и боеприпасите
Няма нужда да обяснявам за какво иде реч...
Абсолютно си прав, остава да цитираш и членове и алинеи, шегувам се, все пак е OFF .. не ЛОВ, има време и за второтоПоследно редактирано от Венци- малкия; 30-03-09, 20:59.
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар