Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АРЧАР-РАЦИАРИА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АРЧАР-РАЦИАРИА

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
    Здравеите,от Бяла Слатина ще доидем 3,4 джипа.Не вярвам да имате нещо против-или греша?В 10ч. сме на центъра в Арчар.Удобнолие?
    Добре сте дошли!

Продължете след Арчар и между Арчар и Ботево е Рациария, отдясно по пътя /че и от ляво/ има кафенета, голям паркинг, чешма и беседка.

Основната група ще тръгне от Видин към 10-10:15 часа и ще сме на Рациария около 10:45-11:00.
    Колко човека ще сте, за да ви включим като бройка за мръвките и пиенето?

@Към видинчани: Преди малко се чух с Цеци и се разбрахме последно за 10 часа по новото време при него.
    Ако има нетърпеливи ентусиасти, които ще отидат в 9 часа, могат да сторят едно от тези неща:
    1. Да пият едно дъъъълго кафе в Самбуката;
    2. Да отидат да напазаруват, че да не се губи време, стига да знаят точната бройка на всички;
    3. Да тръгнат към Рациария и там да чакат групата от Бяла Слатина и УАЗика.

Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

10:00 по новото време на Рациариа ще се саберем.

Коментар

В 10 трагваме а за подранилите ще взема кафе.

Коментар

Мутапловко да не забравиш да си вземеш бутона-FE-фул екстри,че утре сме без въжета и колани и да не останеш още на паркинга на Рациариа.

Коментар

Аз мисля да ида към 9.00 (ново време) да не изпусна старта.
            0878 943913

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение

Кои сте вие, дето сте си се разбрали?

'Щото ние пък сме се разбрали за 10 часа по новото при Цеци, следва пазаруване до 10:30 и в 11 на РациариЯ.

Още не сме легализирали клуба, а вече почна разцеплението.

Не правите ли сметка, че може да има хора, които до вчера да са чели за 10 часа по новото време и днес да не са влизали във форума...та утре ще идат в 10 и там няма да има никой.
              Относно часа и мястото за това мероприятие мисля че организаторите а именно Боби и Вовката вече са го обявили знаят го и повечето от участващите в него а именно 9:00 по новото време събиране във Видин и 10:00 часа на Рациария желателно е да сме точни.Чао и до утре

Коментар

Taka де, ама те като са го обявили, не са знаели, че ще се сменя времето.

Значи вие ще сте на Рациария в 10 по новото, а ние ще дойдем пак в 10, ама по старото.

А вие щом ще тръгнете в 9 по ново, което си е де факто 8 по старото, ама то хич няма да е старо, защото още няма да сме се адаптирали. Та утре в 8 ще е още тъмно и ще бъде около нулата студец.

Хайде лека нощ на всички, утре в 10 по НОВОТО ще съм при Цеци.

Коментар

Нека не спорим за глупости имаме уговорка не е редно да сменяме часа на трагване.

Коментар

Цеци,сложи ли гумите за слънце,че ония миналата неделя май не свършиха работа?

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени-Е Преглед на мнение
                      Цеци,сложи ли гумите за слънце,че ония миналата неделя май не свършиха работа?
                      Генчо гумите ми за сланце ме прибраха а на теб за другата разходка ще ти вземем делтапланер.

Коментар

Разходката беше уникална

Просто ставаме все по-атрактивни и все по залитаме към хард

Днес бе наистина много хубаво изкарано време, готина компания доста джипки, много вкусни мръвки, баници и пивки напитки...

Огромно ЕВАЛА на групата от Бяла Слатина и на Сашо, пичовете се грабнаха от 100 КМ и се присъединиха към нас, БЛАГОДАРЯ им лично и пожелавам да се виждаме по-често и на все такива готини поводи

Нямам как да не признаем джиповете с които дойдоха, евала на готините машини и водачите им разбира се

Аз лично съм късметлия, че не си взех жената инак ако беше в джипа когато влезна тая ми ви вода и заля седалките ) дори ми напълни отзад сандъците с инструменти с вода... щеше да ми е последната разходка ))

Още имам вода с рибки в десния фар а дясната врата има водорасли до малко под ключалката

За съжаление аз имам само няколко снимки защото след като ми се напълни джипа с вода си дадох всичката електроника и ДжиПиЕса на Светли та да не се гмуркам да ги вадя и тях, щото вече се бях гмуркал 2-3 пъти за шеклите....

Генчо трябва да прави курбан днес, че бая от високо се въргаля с АТВто и се отърва само с накуцване, аре машинката и тя се контузи ама важното е, че Генчо остана невредим след тези салта...
                        Прикачени файлове
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

И аз така...

Благодарности към гостите, винаги сте добре дошли!
                          Благодарности към организаторите и домакините на вилата!
                          Благодарности към скараджиите, мръвката беше супер!

РаСоТката беше мноооого яка, жалко, че си бях забравил фотото.

Очакваме снимки и видео от другите колеги!

Коментар

От Генчо курбан ли?Все едно от поп почерпка.

Коментар

Монтанската групичка щеше много да се изкефи на трасето но ги разбирам, все пак не е много готино да биеш 200 КМ + офроуда за един ден, просто като идея предлагам да мислим маршрути за разходка на някакво компромисно местоположение та да идват повече джипки а който е най-близо ще подготвя скарата за наказание и готово
                              Не знам за другите но аз вече изпитвам остра нужда от лебедка ))

НЕ, че немога да си нося полиспаста 16 тона но лебедка си е по-мързеливо
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Браво на вас! Чакаме снимки!
                                Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X