Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АРЧАР-РАЦИАРИА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АРЧАР-РАЦИАРИА

Разходката бе мн. готина.И с гуми за магла може да се кара ако дружината е задружна.За пореден пат доказваме че може и без многото екстри може да се кара.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Разходката беше уникална

Просто ставаме все по-атрактивни и все по залитаме към хард

Днес бе наистина много хубаво изкарано време, готина компания доста джипки, много вкусни мръвки, баници и пивки напитки...

Огромно ЕВАЛА на групата от Бяла Слатина и на Сашо, пичовете се грабнаха от 100 КМ и се присъединиха към нас, БЛАГОДАРЯ им лично и пожелавам да се виждаме по-често и на все такива готини поводи

Нямам как да не признаем джиповете с които дойдоха, евала на готините машини и водачите им разбира се

Аз лично съм късметлия, че не си взех жената инак ако беше в джипа когато влезна тая ми ви вода и заля седалките ) дори ми напълни отзад сандъците с инструменти с вода... щеше да ми е последната разходка ))

Още имам вода с рибки в десния фар а дясната врата има водорасли до малко под ключалката

За съжаление аз имам само няколко снимки защото след като ми се напълни джипа с вода си дадох всичката електроника и ДжиПиЕса на Светли та да не се гмуркам да ги вадя и тях, щото вече се бях гмуркал 2-3 пъти за шеклите....

Генчо трябва да прави курбан днес, че бая от високо се въргаля с АТВто и се отърва само с накуцване, аре машинката и тя се контузи ама важното е, че Генчо остана невредим след тези салта...

Eвала момчета всичко беше супер, дано да е така и занапред, а що се отнася до делтапланера и аз съм за

Коментар

Първоначално публикуван от ceci7312 Преглед на мнение
        Разходката бе мн. готина.И с гуми за магла може да се кара ако дружината е задружна.За пореден пат доказваме че може и без многото екстри може да се кара.

Много си прав, всичко беше супер, то иначе с много екстри няма да е интересно, ееее не че лебедката не свърши перфектна работна,

Коментар

Еййй момчета, Павел искаше тиня, но ми се струва, че му беше малко, или "Колкото повече толкова повече"

Коментар

Първоначално публикуван от ceci7312 Преглед на мнение

Мда, с гуми всеки може.
            Цеци, или аз бях много гладен, или пържолите наистина бяха много вкусни! От коя транжорна са взети?

Докато чакаме снимки от днес, ето ви малко "захранка" за другия уикенд, за разходката около Тополовец.

Готина природа и хубави маршрути, както и супер места за скарата.
            Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Незнам Светли и Боби пазаруваха,но и майстора на скарата си го биваше

Коментар

Не знам колко ви е харесало ,но втория етап беше невероятен .Невероятна природа и много леко трасе през гори и паланки .Прилагам няколко снимки за да се уверите .НИСАНА се представи без грешка ,а гумите дето ги взех от БОБКАТА са номер едно . Има много снимки ,но тях по късно
                Прикачени файлове
                0878 943913

Коментар

Колкото до мръвките ,взехме ги от ДЖОРДАНА.
                  0878 943913

Коментар

Ето малко снимки и от мен.
                    Прикачени файлове

Коментар

И понеже само мен ме показвате с въжето искам да покажа и няколко снимки на ПАВКАТА с ласото от пред
                      Прикачени файлове
                      0878 943913

Коментар

Колеги, дайте още снимки от тази хубава разходка.

Коментар

Ето още малко снимки направени от Митко, който за кратко ми бе навигатор

После се оказа, че гмуркането в блато като дисциплина от автомобилизма не му понася а и не бе екипиран като за калта за което го разбирам и любезно му предлагам да нахлузи ботушите и калните дрехи и следващата разходка да ни бъде официален отразяващ - ЕВАЛА Митко страхотни снимки си направил, искаме още !
                          Прикачени файлове
                          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Момчета става ли вторник в5 да се съберем в Самбуката да обсъдим новия маршут?

Коментар

Страхотни снимки, Бат Жоро, ама и трасето е страхотно, а? А тоя Черок не го жалиш май никак? Светли, ти бате си като легионер в Ангола, ама блед, страшно ли беше? В "хард" маршрута виждаме само "най-печените" жипки, останалите/дето си говорят предимно за скара/ де са? Завиждам Ви благородно, и Ви пожелавам нови окопавания, пардон, успехи!
                              "Make love, not war!"

Коментар

Здравейте на всички.Вчерашния ден мина страхотно за което благодаря на всички участници.Ето снимките и от мен.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X