Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АРЧАР-РАЦИАРИА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АРЧАР-РАЦИАРИА

Аз предполагам ,че ще съм сам така че няма да има проблем да се возиш при мен
    Съжалявам ,че неможете да видите адреса на новия сайт ще ви гопокажа в неделя
    Ако някой иска да го види преди неделя да ми звънне на 0878 943913 да му го кажа
    0878 943913

Коментар

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
      Аз предполагам ,че ще съм сам така че няма да има проблем да се возиш при мен
      Съжалявам ,че неможете да видите адреса на новия сайт ще ви гопокажа в неделя
      Ако някой иска да го види преди неделя да ми звънне на 0878 943913 да му го кажа
      Колега, при определени условия сайта спокойно може да си седи тук. Но първо пишете на Венци Петров, нашия администратор, уточнете кое как да стане и нещата ще се уредят. Едно от тези условия е в сайта Ви да се поддържа линк, който да насочва хората тук( например в секцията Форум или подобни сайтове)
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

ще звънна по тел. да се разберем да видя как ще ми се наредят нещата
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [I][COLOR=DarkGreen][B]LR Discovery I, 1993, 200 TDI[/B][/COLOR][/I]

Коментар

Здравей, Павка, звучи много яко, ще гледам да дойда

Коментар

Супер момчета, ами ако се стопи снега напълно, ? ................, с какво ще пълни кароресията на джипа, за да се катери !!!!!!

Може би с кал
            Последно редактирано от black jack; 27-03-09, 12:35.

Коментар

Каси бира ще натовари за да му тежат.

Коментар

Да незабравите да смените часовниците събота срещу неделя
                Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Еййй пичове тук ли сте се скрили бре аз ви търся в другите теми ))

Хайде живот и здраве и аз съм на линия

Сашо хайде ще се радваме да се присъедини към нас и една легендарна машина - УАЗ!

Митко, ако няма къде да се возиш ела при мен в Черока, до 5-6 човека возим без грижи )) стига да има свинско с винско за водача )

Ей и да вземете пак пържоли шишове и бира аз ще поканя Зам. Кмета, че много ми хареса виното му ) па и да видим как ще върви Витарката

Хей хора поканихте ли Милен със сивия Гранд ?
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                    Да незабравите да смените часовниците събота срещу неделя
                    Много навременно напомняне!
                    ...хм, трябва да уточим последно в 9 часа по новото или по старото време ще се съберем.

В нощта на събота срещу неделя трябва да преместим стрелките на часовниците си с един час напред. За съжаление, ще спим с един час по-малко.
                    Предвид това, както и поради това, че още няма да сме се адаптирали, предлагам да се съберем при Цеци в 10 часа ПО НОВОТО ВРЕМЕ, което де факто ще е 9 часа по старото.
                    Е, к'во ще кажете?

@Жоро, викни и Тони от Дреновец...
                    Последно редактирано от GODzillata; 27-03-09, 18:04.
                    Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Момчета няма ли да вали до недаля че изсъхнаха пътищата.А иначе нашия екипаж е готов последна техническа проверка и снимки за бъдещия календар на клуба
                      Прикачени файлове

Коментар

Ей сега ще звънна и на Антон...
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

За 10 по новото време по става.

Коментар

В нощта на събота срещу неделя трябва да преместим стрелките на часовниците си с един час напред. За съжаление, ще спим с един час по-малко.
                            Предвид това, както и поради това, че още няма да сме се адаптирали, предлагам да се съберем при Цеци в 10 часа ПО НОВОТО ВРЕМЕ, което де факто ще е 9 часа по старото.

Е, к'во ще кажете?
                            Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                              Еййй пичове тук ли сте се скрили бре аз ви търся в другите теми ))

Хайде живот и здраве и аз съм на линия

Сашо хайде ще се радваме да се присъедини към нас и една легендарна машина - УАЗ!

Митко, ако няма къде да се возиш ела при мен в Черока, до 5-6 човека возим без грижи )) стига да има свинско с винско за водача )

Ей и да вземете пак пържоли шишове и бира аз ще поканя Зам. Кмета, че много ми хареса виното му ) па и да видим как ще върви Витарката

Хей хора поканихте ли Милен със сивия Гранд ?
                              Жорка и аз съм на линия.
                              Само пригответе по-яки въжета, че пак ще ме теглите

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени-Е Преглед на мнение
                                За неделя пишете и един с АТВ.
                                Генчо, що с АТВ-то, ако няма сняг за пикапа, ние ще го напълниме........
                                СЕЩАШ СЕ С КАКВО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X