Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АРЧАР-РАЦИАРИА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АРЧАР-РАЦИАРИА

Здрасти банда,
    и аз сам на линия в неделя дигнахме НИСАНа с 10-15 см и с гумите на БОБКАТА ще сам фурия(малко грозно ми стоят но това не е наи важното) надяам се този път да не ме дърпат, а аз да помагам ,направил сам две въжета от колани сигурен съм че ще прекараме пак супер
    айде от мен чао до неделя
    0878 943913

Коментар

Ще има и още един нов участник днес го вербувах.

Коментар

Тази неделя сме там! Първа писта.Заедно с групата на Мики Маус

Коментар

Кой се крие зад DT75?

Коментар

поканени ли са джиповете от белоградчик-добре е и те да присъстват в неделя

Коментар

За неделя пишете и един с АТВ.
              Последно редактирано от zzlatev; 26-03-09, 20:33. Причина: писането с главни букви е равно на крещене

Коментар

Първоначално публикуван от bob4eto-vd Преглед на мнение
                Здравейте манияци.
                Преди малко се прибрахме с Вовката от обиколка. Терена е много добър и разнообразен, стискайте палци да превали до неделя, ще бъде още по-
                яко. Ето и малко снимки от днес.
                Малиии, като гледам тази кал ПАВКАТА пак ще се рови с ТРОПЕРА като пасе в тикви
                0878 943913

Коментар

Спокоино момчета там има верижни трактори "DT- 75". Пригответе си само по здрави важенца ако нямате лебетки!

Коментар

колеги вече може да видите примерна идея за саит на клуба на;
                    ..................
                    разгледайте го и ще коментираме в неделя това не е последна версия
                    идеята е саита да се казва offroad-vidin.com
                    Последно редактирано от Peppy; 27-03-09, 08:24. Причина: непозволена връзка към друг сайт
                    0878 943913

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                      Ок. В събота имам да сменям стартер и ако всичко е наред /имам леки притеснения относно целоста на зъбите на маховика/, в неделя в 10 часа съм на мястото. За всеки случай дай телефон за връзка щото от утре вечер няма да имам достъп до интернет и ако немога да доида да звънна да не ме чакате. Силно се надявам да не ви звънна и да съм на точното място-.
                      Моя е 0887/ 257 837- Сашо. За всеки случай ако има нещо изменения в програмата моля обадете се.

0886 73 73 80 - Кирил.
                      Дано да успееш да дойдеш, че откога чакаме да видим УАЗик в действие.
                      Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
                        колеги вече може да видите примерна идея за саит на клуба на;
                        ......................
                        разгледайте го и ще коментираме в неделя това не е последна версия
                        идеята е саита да се казва offroad-vidin.com
                        Добре изглежда!
                        Обаче ще трябва да преработя горната снимка, че така разтегната, нещо не ме кефи.
                        Друг вариант е, ако не се пипа, просто да се центрира и от двете страни да се сложат две оффроуд гуми...да речем нещо от сорта:

П.П. И да ми запазиш място за банер под твоя.

П.П. (2): Галерията трябва да се направи така, че да има отделни линкове към нови прозорци /всяка разходка с дата и място/
                        Последно редактирано от Peppy; 27-03-09, 08:27. Причина: непозволена връзка към друг сайт

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
                          Дано да успееш да дойдеш, че откога чакаме да видим УАЗик в действие.
                          Обещавам да направя всичко възможно. Неделя 10 часа на уреченото място.
                          Колкото до УАЗика, тя е базова машина. Няма блокажи /засега/ и лебедка. Лебедка имам ама нема кой да ми я сложи. Не че немога ама се време няма. Засега разчитам на добри гуми и здрави въжета.
                          Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Аз пропаднах откъм съединител и сега чакам доставка та може да дойда да се возя с някой
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            [I][COLOR=DarkGreen][B]LR Discovery I, 1993, 200 TDI[/B][/COLOR][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от dimi69 Преглед на мнение
                              Аз пропаднах откъм съединител и сега чакам доставка та може да дойда да се возя с някой
                              Ако ти се друса в УАЗ, заповядай!
                              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Арчар - Рациария

Първоначално публикуван от dimi69 Преглед на мнение
                                Ти ела в 9, пък все ще те сместим някъде.
                                ...ъъъ...сам ли ще си или с жената и Сашето?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X