Обява

Свий
Няма добавени обяви.

АРЧАР-РАЦИАРИА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• АРЧАР-РАЦИАРИА

здравеите на всички аз сам павел с стария тропер тази неделя трагваме за арчар<рациариа> ж 9 00 от плостатчето при цеци и право у големата кал трасето е супер има и хард има и софт има и две три рекички иако ааааа..... терена не е много тежак освен "даржанската бара" супер аааа... сте покараме докам 1- 2 и после сладката част демек скара бира тава анава има една мнооооого приатна виличка дето сте ни подслони (всички са поканени) домакините са ВОВКАТА и БОБЧЕТО обестават як терен и як купон п.п. има и трима роми дето карат с една яика вода за едното баирче....... ако ме разбирате правилно дето се казва УМРЕМ ЗА ТИНЯЯЯЯЯЯЯЯЯ......

До: АРЧАР-РАЦИАРИА

Там сме Пафка звучи обещаващо.

Коментар

Здравейте манияци.
      Преди малко се прибрахме с Вовката от обиколка. Терена е много добър и разнообразен, стискайте палци да превали до неделя, ще бъде още по- яко. Ето и малко снимки от днес.
      Прикачени файлове

Коментар

Ето няколко снимки и от мен.
        Добре дошли в неделя.
        Прикачени файлове

Коментар

Тел.
          0895633677
          0878116997
          0885094021

Коментар

Първоначално публикуван от jiropi4a Преглед на мнение
            здравеите на всички аз сам павел с стария тропер тази неделя трагваме за арчар<рациариа> ж 9 00 от плостатчето при цеци и право у големата кал трасето е супер има и хард има и софт има и две три рекички иако ааааа..... терена не е много тежак освен "даржанската бара" супер аааа... сте покараме докам 1- 2 и после сладката част демек скара бира тава анава има една мнооооого приатна виличка дето сте ни подслони (всички са поканени) домакините са ВОВКАТА и БОБЧЕТО обестават як терен и як купон п.п. има и трима роми дето карат с една яика вода за едното баирче....... ако ме разбирате правилно дето се казва УМРЕМ ЗА ТИНЯЯЯЯЯЯЯЯЯ......
            Колега, тук се пише на членоразделен и разбираем български( като пишат приятелите Ви надолу в темата). Не ми се сърдете, но аз не мога да разчета написаното от Вас, пък и тия емотикони само объркват и накъсват и без това омотаното Ви писание. Та молбата ми е да се стараете малко повече, като пишете тук, за да могат всички да Ви разбират. Има Правила в тоя форум за писането на литературен български и ако продължавате так, може да си докарата някое наказание. И ще е напълно заслужено.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Aз се наемам това момче в неделя на банкета да го науча на правоговор и правопис защото с това 3-то отделение за никъде не е.
              Ужас какъв срам

Коментар

Там сме с групата и ДТ-75

Коментар

Хех...и аз с моя кон-вихрогон ще съм на линия!
                  Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Да взема и аз да дойда с УАЗ-а, а? Дайте място,и час в Арчар където да ви чакам. Аз ще дойда от противоположната страна и е безмислено да ходя до Видин. Нямам блокажи и лебедка, но имам много яки въжета. Все ще влязат в употреба.
                    Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                      Да взема и аз да дойда с УАЗ-а, а? Дайте място,и час в Арчар където да ви чакам. Аз ще дойда от противоположната страна и е безмислено да ходя до Видин. Нямам блокажи и лебедка, но имам много яки въжета. Все ще влязат в употреба.
                      Добре си дошъл!

Ние ще тръгнем в 9:30 от Видин, така че се очаква към 10 да сме в Арчар.
                      Ако искаш можем да се чакаме на кафенетата на Рациария?

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
                        Ако искаш можем да се чакаме на кафенетата на Рациария?
                        На кое казваш "кафенетата"? Отбивката между Арчар и Ботево, дето едно време имаше ресторант? То май и сега има някакви кръчмета. Нали за Неделя става въпрос?

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                          На кое казваш "кафенетата"? Отбивката между Арчар и Ботево, дето едно време имаше ресторант? То май и сега има някакви кръчмета. Нали за Неделя става въпрос?
                          Отговорът на всичките ти въпроси е - Точно така!

Коментар

Момчета тази неделя сме там! Първа писта.Заедно с групата на Мики Маус

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
                              Отговорът на всичките ти въпроси е - Точно така!
                              Ок. В събота имам да сменям стартер и ако всичко е наред /имам леки притеснения относно целоста на зъбите на маховика/, в неделя в 10 часа съм на мястото. За всеки случай дай телефон за връзка щото от утре вечер няма да имам достъп до интернет и ако немога да доида да звънна да не ме чакате. Силно се надявам да не ви звънна и да съм на точното място-.
                              Моя е 0887/ 257 837- Сашо. За всеки случай ако има нещо изменения в програмата моля обадете се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X