Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой качвал ли се е на Седемте езера в Рила с джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Някой качвал ли се е на Седемте езера в Рила с джип?

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
    Там поне еколозите ще ги мързи да дойдат а и нема с какво.
    E,a nie s kvo 6te idem?

Izvineniq za latinicata.
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Дразниш се ОТИ си ходил та си видел.
      От кога ви разправям да си стегнеме бараката на Зелени рид а.
      Там поне еколозите ще ги мързи да дойдат а и нема с какво.
      Имаше една друга идея за над Клисурската планина,До зелени рид трябва да кастри ме целия път и е в парка,ще има проблеми .Другото е че след 2-3 месеца там ще има сняг и качванията ще намалеят,а към ноември-декември,до към края на март,забрави.

Коментар

Верно е. Ама е и тъпо да извадиш около 1 декар чимове от Обесен камък. Близо е и всеки може да отиде и да се порадва на гледката.От ливада е черна нива сега.Дали па не отидеха у нечий двор на природозащитник.
        Че кога е станало това...Ние минахме оттам на 02 август и не забелязах май нищо.
        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
        KTM 350 SX 2011

Коментар

Верно е. Ама е и тъпо да извадиш около 1 декар чимове от Обесен камък. Близо е и всеки може да отиде и да се порадва на гледката.От ливада е черна нива сега.Дали па не отидеха у нечий двор на природозащитник.
          Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
          Маркане,чимовете са наредени в долния край на новата писта на езерата щото там е само камък.Видях ги в неделя и се подразних яко.Защо трябва да се съсипва нещо ,този който е проектирал тази писта е мислил само в парите.Най фрапиращото е че са наредени до долна станция на лифта където се събират еколозите.
          Значи чимовете са извадени от обесен камък и са положени на СТАРАТА писта, тоест най-старата писта точно до долна станция на сегашната двуседалкова станция от фирма която се занимава в Австрия с облагородяване на точно такива терени.
          Говорих с техен представител и ми обясни, че се вади само един слой около 5см. хумус и сега след 2 -3 превалявания на дъжд тревата от извадените участъци пак израствала и не можеш да познаеш че оттам е взимано.
          А където ги положиха наистина имаше огромна нужда и това не беше предизвикано от техните машини защото аз познавам това място много преди да дойдат те.
          Маркан чудесно знае мястото също и е похвално, че го направиха. не знам дали е заради еколози или е било в плановете им но е направено и то добре
          Ако всяка една фирма след интервенция на машини и хора се гришеже така за терена останал след строеж или каквото и да било то сега ние нямаше да имаме проблеми с Банско и свлачищата там.

Коментар

Какво се учудваш,кервана си върви кучето си лае.Тази година има нов лифт,догодина,асфалтов път до горе,а по-догодина,нови яхти за собствениците.

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
              Че кога е станало това...Ние минахме оттам на 02 август и не забелязах май нищо.
              Започнаха веднага след нас, тоест от понеделника...със специална машина за вадене на чимове.

Коментар

Има какво да се направи.То се и почна-КЕ спираме колите.
                Ама има един израз като за тука:
                Кой на къде види Я на къде знам.
                Евала така е,иначе ного думи на пазаро!
                0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
                  Евала така е,иначе ного думи на пазаро!
                  Не знам дали се ебаваш в случая ама аз го казах в буквалния смисъл че ми писна от еколози и екозащитници та точно така ще направя.
                  И от сега нЕма да се възмущавам от никакви решения и постъпки.
                  Друг е въпроса че вече ще си паля огъна където си искам и където съм го палил и от години.Ама това май не е проблем.Щом не ме виждат и не е лесно достъпно всичко и О.К. Нема да има и снимки щото нЕкой компетентен ще почне да ми обяснява каква вреда съм нанесъл на природата и фауната нищо че не знае къде е мястото и че е видел планина (и то по-голяма от нашата) ама само в нета.
                  Поздрави и дерзайте все така за запазването на планетата.

Коментар

Tи,сам ли ще си палиш,огън,дай поне да дойде ме и ние с пържолите.Че сам ще заприличаш на индиански вожд сред прерията.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                      Tи,сам ли ще си палиш,огън,дай поне да дойде ме и ние с пържолите.Че сам ще заприличаш на индиански вожд сред прерията.
                      Баце нема да идваш с месО. Кой що си Утепа това ке яде.
                      Там поне още може човек да изкара един месец само с пушка.Нема да Умре от глад.
                      Малийййй.... ти се ебаваш ама верно се упалих аз.

Коментар

Баце нема да идваш с месО. Кой що си Утепа това ке яде.
                        Там поне още може човек да изкара един месец само с пушка
                        .Нема да Умре от глад.
                        Малийййй.... ти се ебаваш ама верно се упалих аз.
                        Е сА тА подкарАА дивечо-любителите........КЕ стане една.
                        БъъъърГо се обади на приятел(разбирай модератор)...
                        А иначе, за събота и неделя мислА нещо, ама кат стане, Ке ти се явим...
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                          Е сА тА подкарАА дивечо-любителите........КЕ стане една.
                          БъъъърГо се обади на приятел(разбирай модератор)...
                          А иначе, за събота и неделя мислА нещо, ама кат стане, Ке ти се явим...
                          А дано ама нада ли..... Тука нещо времето се смарангяса много та не знам.

Коментар

Не знам дали се ебаваш в случая ама аз го казах в буквалния смисъл че ми писна от еколози и екозащитници та точно така ще направя.
                            И от сега нЕма да се възмущавам от никакви решения и постъпки.
                            Друг е въпроса че вече ще си паля огъна където си искам и където съм го палил и от години.Ама това май не е проблем.Щом не ме виждат и не е лесно достъпно всичко и О.К. Нема да има и снимки щото нЕкой компетентен ще почне да ми обяснява каква вреда съм нанесъл на природата и фауната нищо че не знае къде е мястото и че е видел планина (и то по-голяма от нашата) ама само в нета.
                            Поздрави и дерзайте все така за запазването на планетата.
                            Колега изобщо не се ебавам.
                            0898532785-КИКО

Коментар

момчета пътя през лифта е див яко пробвайтего
                              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

момчта а и пробайте пътя през река Джерман-Градиштето-езериштето-пътя за паничиште
                                Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X