Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой качвал ли се е на Седемте езера в Рила с джип?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Някой качвал ли се е на Седемте езера в Рила с джип?

Като заприлича Рила на София ще се загуби смисъла да се качваш там.С тия темпове скоро ще заприличаме на строителна площадка,а поколенията след нас ако поискат да видят природа ще трябва да ходят в друга държава...

Коментар

Първоначално публикуван от maks Преглед на мнение
      Като заприлича Рила на София ще се загуби смисъла да се качваш там.С тия темпове скоро ще заприличаме на строителна площадка,а поколенията след нас ако поискат да видят природа ще трябва да ходят в друга държава...
      Ако кажеш планета...няма да сбъркаш.
      Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
      KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
        Ако кажеш планета...няма да сбъркаш.
        Да бе. Само не знам тогава ние що правехме над х.Заврачица та и по-натам миналото лето а колега.
        Май и там беше парк.

Коментар

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
          А бе не ми се пише по тая тема ама почвам да се косИм.
          Гледам и друга тема има за карането в парковете.И пак се косим.
          Та то езерата ги посраха отдавна.Не казвам че не може още де... да ги п.....т.Ама ако го погледне човек от друга страна пък си мисля че ако си с джип ще ти е по-лесно да свалиш боклуците за които няма да има място в раницата например.
          И на друго се чудим-какво значи това АКО имам разрешение от парковата управа мога да се кача иначе не.Нима като ми разрешат джипа ми ще рови по-малко или кво.Или се кара или не.Другото за мене е дрън-дрън.Говоря за каране по направените вече пътища в парковете(на места са и чакълирани и валирани).
          абе и ти си прав ама колегата ако е навит може като руснаците да му разглобим над Мечит машината и да я пренесе до Злия зъб и там горе да я комплектова...
          Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

Първоначално публикуван от трол Преглед на мнение
            абе и ти си прав ама колегата ако е навит може като руснаците да му разглобим над Мечит машината и да я пренесе до Злия зъб и там горе да я комплектова...
            Вече е късно.Докато я събере ще завали сняг и требе да се чака другото лято.
            А по повод по-горния ми пост искам да поясня че не се заяждам с никой ама ми е по леко да си пиша с по-българи от колкото с по-европейци.Сигурно защото остарЕвам по малко ама сигурно.

Коментар

Да бе. Само не знам тогава ние що правехме над х.Заврачица та и по-натам миналото лето а колега.
              Май и там беше парк.
              Абе вие не знам какво правехте, ама аз ви снимах в разстояние на 700-800 м денивелация...

Майтапчия си си и тва си е...

Много добре знаеш, че става въпрос за това:"Като заприлича Рила на София ще се загуби смисъла да се качваш там.С тия темпове скоро ще заприличаме на строителна площадка,а поколенията след нас ако поискат да видят природа ще трябва да ходят в друга държава"
              Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
              KTM 350 SX 2011

Коментар

Първоначално публикуван от miki64 Преглед на мнение
                Абе вие не знам какво правехте, ама аз ви снимах в разстояние на 700-800 м денивелация...

Майтапчия си си и тва си е...

Много добре знаеш, че става въпрос за това:"Като заприлича Рила на София ще се загуби смисъла да се качваш там.С тия темпове скоро ще заприличаме на строителна площадка,а поколенията след нас ако поискат да видят природа ще трябва да ходят в друга държава"
                Па бая от далече е снимано.Сигурно е бил як апарата.
                Мир Братко.Никъде не сАм писал че догодина живи и здрави нЕма пак да се кача.Даже ще ми е приятно да се видиме горе.
                А по повод денивелацията аз що да напрайм като на моторите резервоарите са им по 7-8литра.

Коментар

преди няколко години се снима филм на Бъбрека и баштами се качва с уаската за агрегата,но сега екологията забранява даже до х.7 рилски езера да се качват та до Бъбрека
                  Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Незнам за забраните, но е доста тъпо да се ходи на езерата с машини.
                    Вие се знаете де, то ако зависеше от мен, карането из пътищата в парковете нямаше да е проблем, но да се качи джипка на езерата, просто за да си начеше крастата бих наказал с търкулване на джипката по склона. Има си места и места, какъв е тоя мерак да се съсипе всяко приказно кътче. То не бяха лифтове, писти, пътища. Ами идете в Банско, там вече е на...но.

Коментар

Незнам за забраните, но е доста тъпо да се ходи на езерата с машини.
                      Верно е. Ама е и тъпо да извадиш около 1 декар чимове от Обесен камък. Близо е и всеки може да отиде и да се порадва на гледката.От ливада е черна нива сега.Дали па не отидеха у нечий двор на природозащитник.

Коментар

Цялата случка в Рила е тъпо. И псевдо-еколозите са може би най-тъпото. Не бих искал да е така, но защо нищо ефективно не се случва? Какво следва да се направи? Не може да няма начин тези безчиства с най-голямото богатство /Майката природа/ да бъдат ефективно прекратени.

Коментар

Верно е. Ама е и тъпо да извадиш около 1 декар чимове от Обесен камък. Близо е и всеки може да отиде и да се порадва на гледката.От ливада е черна нива сега.Дали па не отидеха у нечий двор на природозащитник.
                          Маркане,чимовете са наредени в долния край на новата писта на езерата щото там е само камък.Видях ги в неделя и се подразних яко.Защо трябва да се съсипва нещо ,този който е проектирал тази писта е мислил само в парите.Най фрапиращото е че са наредени до долна станция на лифта където се събират еколозите.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                            Цялата случка в Рила е тъпо. И псевдо-еколозите са може би най-тъпото. Не бих искал да е така, но защо нищо ефективно не се случва? Какво следва да се направи? Не може да няма начин тези безчиства с най-голямото богатство /Майката природа/ да бъдат ефективно прекратени.
                            Има какво да се направи.То се и почна-КЕ спираме колите.
                            Ама има един израз като за тука:
                            Кой на къде види Я на къде знам.

Коментар

абе момчета а дановистите да си мият задниците горе е по добро от тва да се качиш с джипката...против съм и за двете заштото страдат наште деца водата от няколко дена е замърсена а 15 деца са болни от дезинтерията от мене ако зависи тия дановисти че си правят събора на Северния полиус
                              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                                Маркане,чимовете са наредени в долния край на новата писта на езерата щото там е само камък.Видях ги в неделя и се подразних яко.Защо трябва да се съсипва нещо ,този който е проектирал тази писта е мислил само в парите.Най фрапиращото е че са наредени до долна станция на лифта където се събират еколозите.
                                Дразниш се ОТИ си ходил та си видел.
                                От кога ви разправям да си стегнеме бараката на Зелени рид а.
                                Там поне еколозите ще ги мързи да дойдат а и нема с какво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X