От: Експедиция от връх Ком до нос Емине 2005
Оххххх заболя ме.......... Венци съвсем нищо ли неможе да се измисли вече ?Миналата седмица се бяхме събрали една група от 4-ма веломани 3-ма ендураджии и 5-ма джипаджии и точно това обсъждахме как да направиме лятото експедиция по този или подобен маршут...........Идейката ни беше веломаните по едни пътечки ,ендураджиите по други...... а джиповете да носят багажите и екипировките.....
Оххххх заболя ме.......... Венци съвсем нищо ли неможе да се измисли вече ?Миналата седмица се бяхме събрали една група от 4-ма веломани 3-ма ендураджии и 5-ма джипаджии и точно това обсъждахме как да направиме лятото експедиция по този или подобен маршут...........Идейката ни беше веломаните по едни пътечки ,ендураджиите по други...... а джиповете да носят багажите и екипировките.....
Аз започнах много да се замислям дали и това дето го планрам за това лято в Родопите е осъществимо по начина по който ми се иска..?!! В никакъв случай нямам нито опита, нито средствата, нито и времето да подготвя сам маршрута и да прогоня трасето! Съществения момент е и поемането на отговорност за хора, които не познаваш! При всички случаи ще има много повече импровизация от колкото ми се иска, а при това условие най-логично е всеки да отговаря за себе си, съобразявайки се с някакви общи правила за безопастност, взаимопомощ и морал (все пак по джиповете ни има залепени стикери на форума)! Дразня се когато ми се налага да откривам топлата вода при положение, че някои хора отдавна се къпят с нея, но няма как...!!!
Кефа цена няма, а и понякога е по-добре да се учим по трудния начин!
Коментар