Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция от връх Ком до нос Емине 2005

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Днес в офиса ми показаха вестник 24-часа със статия за "Ком-Емине" (но както се оказа не нашето токущо завършило приключение). Това което ме изуми е че описаният маршрут минава през Самоков???, Стара Загора??? и за Ком и за Емине не става и въпрос??? На мен ми се вижда странно.

Коментар

Както писа СТЕФАН , това че се опитваме да се справим с НЕТ-а не значи , че ни е лесно . След като сканирах моите снимки и получих име и парола за FTP , как да ги кача там - не знам . Използвам OPERA и IE. Ако някой ми спести малко време в лутаници ще съм благодарен.Какво е ftp клиент - програма или браузър ли ?

Коментар

за съжаление журналистите пишат поднобни статий само след като им се плати за това... това си е реклама, нали се сешташ...

Коментар

ивайло,

пробвай TOBA тук

Коментар

На китайски да беше , щеше да ми е по-ясно

Коментар

ивайло,

има го само на английски, френски, германски, унгарски, полски и испански.

но, ако се поразтърсиш, можеш да попаднеш на нещо на китайски.
              надявам се да си наясно преди това с ИТ, че иначе и на български да е, все тая

Коментар

http://htftp.offroad-bulgaria.com/al...image0511.html
                тук изглежда доста интересно ! някой мина ли без въже ? разкажете повечко за това местенце ![/img]
                PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                0899187766

Коментар

Я да видим успях ли да кача и моите снимки тук : http://htftp.offroad-bulgaria.com/ivailo/New%20folder/
                  УРА , стана

Коментар

Първоначално публикуван от churov
                    http://htftp.offroad-bulgaria.com/alex_markov/2005%20Aug%2013%20Kom%20Emine/HTML/image0511.html
                    тук изглежда доста интересно ! някой мина ли без въже ? разкажете повечко за това местенце ![/img]
                    Не Но всички минахме и Да беше интересно

Коментар

ивайло,

струвало си е усилията, да знаеш!

снимките са много готини! браво!

Коментар

Вероятно съм пропуснал, но живо се интересувам от конете, които се виждат на снимките! Какви са? Във ферма ли са?

Т.
                        Good guys drive Land Rovers!

Коментар

Алекс искрено ви завиждам ! кълана се че следващото мероприятие няма да го пропусна ! така ми се идваше , но нямях никаква възможност откъм време! (ех , защо денонощието не е поне 34 часа )
                          дайте малко повечко разкази ! изфукайте се де
                          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                          0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от Turbozmej
                            Вероятно съм пропуснал, но живо се интересувам от конете, които се виждат на снимките! Какви са? Във ферма ли са?

Т.
                            Конете си пасяха свободно малко преди връх Мургаш

Коментар

такива коне има и в резервата на яз. Искър /с/у Щъркелово гнездо на отсрещния бряг/...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Наблизо до вр. Мургаш имаше едно село (за съжаление не помня името му). Неговите жители го напускат преди много години и оставят конете си там. С течение на времето конете подивяват и това което се вижда на снимките са полудиви коне.
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X