До: Лада и нейната сигурност на пътя?
Ето една алтернатива на нова Лада. Нищо лично към марката Митсубиши.
Моля колегата nikidd за коментар.
Първоначално публикуван от Житомир
Преглед на мнение
Ето една алтернатива на нова Лада. Нищо лично към марката Митсубиши.
Моля колегата nikidd за коментар.

. Значи мои приятели катастрофираха с лада преди 2 години. Виновен беше доста неадекватния шофер. Начи кара си с 50 момчето, ама 1 идея по към средата. Изкача стар бус VW и следва челен. Експертизата показва, че си е бил в платното а ладата го е треснала. Общата скорост е 110 км/ч. Демек бус-а е бил с 60. Тея в буса нищо им няма. В ладата: шофера счупен таз, зад него пасажер, само охлузен. Дясната страна, 10 см цепка на черепа на единия от мойте приятели, зад него най-пострадал се явява другият ми приятел, от удъра в предната седалка лицето му е изпотрошено не остава здрава костица по черепа му. Оцеля по чудо. Зглобиха го, но не е същия, меко казано. + зверски счупена ръка. Та ладата не е никак, ама никак сигурен автомобил. НО, ако шофера е адекватен, това се избягва много лесно, става дума за 10 см засичане в чуждото платно. Та аз си мисля, ако караш какъфто и да е автомобил сигурността зависи най-вече от водача. Особено ако става дума за кола като Лада, смятам трябва да си не 100% в час ми 1000%. Аз си имам 1 наум кой ме вози. Имам приятелка с нова служебна мазда 3-ка и кокото и еър бега да са и нахакали, тя кара толкоз зле, че изпръхвам всеки път. Та доста съм и я узурпирал на дълъг път, но тя вече се цупи, вика служебна, нямам право да я давам на други и т.н. Та пак се возих наскоро при нея и не мисля да повтарям скоро. Побелях... А тя не кара много бързо ВЕЧЕ. Та тая гарнитура м/м седалката и волана ако е износена или менте, не те спасява нищо. Ако не се претерепеш ти или пасажерите ти щото ти е много сигурна колата, ще утрепеш некой невинен, я с лада я с хонда, пример има доста пресен...
Коментар