До: Защо катастрофират тировете по международните ни пътища ?
Специално за този път съм служил в Елхово преди 25 години и той бешев идеално състояние.Когато минах от там преди 5 месеца се ужасих.Не знам да има друг толкова лош международен път в България.
Специално за този път съм служил в Елхово преди 25 години и той бешев идеално състояние.Когато минах от там преди 5 месеца се ужасих.Не знам да има друг толкова лош международен път в България.
Хайде да видим един камион след кратък курс колко ще е изцапан ? В България нямало ограничения за часовете.Пълни глупости има си ги. Не ми се рови из правилниците, но единственото което ни отличава от Румъния, Австрия и Германия е, че събота и неделя тук можеш да управляваш тир. Верно, че всеки шофыор може да си изчисти номера и стоповете, но да включим и факта за времето. Както е написал по - горе ТИРАДЖИЯ времето не се определя от самия него или пък от шефа му, а от спедитора, който и представа си няма за състоянието на пътя и трафика.
Четете вестници кой прави катастрофите в България Дупетата с купени от мама и тате БМВ газ до дупка и айде у дупката в Бакърената.Айде кажете в последните 20 години колко катастрофи са станали със ТИРове броят се на пръстите на едната ръка.И колко размазани дупета вадат от ламарините убили и пет шес невинни девойчета като тия миналата седмица от Бухово за Яна
но моженето иде с годините
Коментар