Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо катастрофират тировете по международните ни пътища ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: АНКЕТА!

Аз гласувах за второто, зощото мисля, че много често тираджийте не си използват пълноценно почивката и заспиват по пътищата. И ред други причини...
    Yamaha Ttr250

Коментар

Гласувам за второто.
      Всеки божи ден минавам м/у 300 и 450 км. И много добре знам защо.
      Най важно е вниманието и умората от карането!
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      SJ 413

Коментар

Не съм чел мненията в темата и се извинявам, ако се изкажа неподготвен. Имаме фирма за транспорт.Притежаваме 8 камиона. Лично наши шофыори са ми разказвали как спират редом с чужденци на заведение.Българина сяда изяжда си супата изпива си кафето и тръгва.През това време турците (какъвто и да е било чужденец) пият коняк.След това се качват на 30 тонната машина за катастрофи и започват да карат.Това всичко се случва в прохода на републиката Хаин Боаз Много от катастрофите са заради такива чужденци, които освен пили карат и недоспали.И нашите шофыори не са цвете за мирисане, обаче не прекаляват като тези...
        П.П Ако ми обесните защо темата е в мотори (ендуро) цена няма да имате
        Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Категорично за мене Пътя е виновника!
          Човешкият фактор също го има, но то камикадзето на хубав или лош път, все си е камикадзе. Ако се оправят пътищата, мисля че ПТП ще намалеят, просто защото ще се премахне една от причините за ПТП. А и другото - умората и заспиването също ще намалеят, защото на хубав път те са много по малки. И изобщо недопустимо е да нямаме една магистрала от край до край в държавата, не е кой знае какво - 300-400 км са все пак.
          Toyota Yaris 1,4D-4D 0889/
          MB W124 200TE 801-
          TLC LJ70 2,4TD 364

Коментар

Колега не е така. Ако минаваш през Австрия и решиш да си спестиш стотинките за тунела към Словения - излизаш при Еден и 140км караш през засукан сокак. Ама сокак. Гаден. Но си налягаш парцалите, понеже ченгетата продължават да са австрийски.

Питай оня турски автобус който следвах една нощ по магистрала Тракия в опит да бие рекорда за максимална скорост с автобус (по моя километраж беше точно 160км/ч, автобуса ВЪРШЕЕШЕ по цялата магистрала от мантинелата до банкета но не пускаше газта) - дали е правил подобни експерименти в Германия. Ловя бас какъв е отговора.

България е последната отсечка, шофьорите са уморени, и гледат да наваксат. Без да броим че знаят че каквото и да направят - с двайсет евро са пак на път една минута след като ги спре полицията.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от preskata Преглед на мнение
              П.П Ако ми обесните защо темата е в мотори (ендуро) цена няма да имате
              Щот "пътищата" ни стаат само за ендуро!!!!
              "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Аз пътувам от 10 години по пътищата всяка година,за един месец правя около 8000 километра през месец август.

Никъде в Европа няма по невъздържано и откачено каране от наща държава.Нямаме пътища за това стават всичките катастрофи.

На второ място е възпитанието на пътя което липсва,в България започнаха да спират на пешеходни пътеки едва преди 2, 3 години какво искате да се промени за толкова малко време.

То всичко е вързано ,хора ,камиони, коли ,държава ,за това и всичко е така.
                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Всичко вече е наред, Благодарение на Cveti!
                  Последно редактирано от Dimitar.Dimitrov; 15-03-10, 23:32.

Коментар

До: Защо катострофират тировете по международния ни път!

Заради неразумно каране,според мен. Миналата седмица на Е 79 пернишка платформа,натоварена с два валяка и багер ме задмина три пъти на места с ограничение...
                    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Поради всички изброени възможности в анкетата.
                      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Липса на пътища. Хората имат график, който в който трябва да се вместят. В страните с магистрали всички тираджии си карат в дясната лента с една постоянна скорост от 90 км (100 км по спидометър) и могат да си спазят графика. Тук, като дойдат и като започнат да минават села и паланки, бензиностанции и селски отклонения и трябва да намалят до 50 км/ч, че даже и до 40 км/ч как да се вместят в графика, как да спазват ограниченията? Нормално ли е международни коридори да са двулентови и да минават през населени места...
                        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Преди около 30,40 мин. се връщах от едно село, бях на разходка с джипа.
                          Карам си аз във едно село, в което ограничението на скороста беше 40 km/h и си карам със 40 и един ненормален Тираджия така ме мина че незнам какво стана. Вече излезнахме от село и почнах да гоня камиона, настигам го, исках да му видя номера на ремаркето, но за съжаление не можах беше толко мръсен че нищо не се виждаше, нито номер нито нищо, освен стоповете и мигачите (сигнализиращите уреди). Еееее, какво е това бе. Аз вече се отбих към родния си град, а тоя ненормалник изфуча за Кърджали..
                          Е, имам един въпрос към вас! Мога ли да сигнализиръм с някаква цел Кат - Дай, че този Шофьор на Камион + Ремарке караше толко бързо ( С една дума беше застрашил живота на някой ). За пиян шофоьиор ми се е случвало да го извадя от колата и да взема ключовете и да викна полиция. Но такъв случай до сега не съм имал! С какъв Отговор бихте ли ме посъветвали, смисъл ако му бях видял номера и ако го бях продиктувал във КАТ?
                          Споделете, че не съм на ясно, Изобщо!

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                            Преди около 30,40 мин. се връщах от едно село, бях на разходка с джипа.
                            Карам си аз във едно село, в което ограничението на скороста беше 40 km/h и си карам със 40 и един ненормален Тираджия така ме мина че незнам какво стана. Вече излезнахме от село и почнах да гоня камиона, настигам го, исках да му видя номера на ремаркето, но за съжаление не можах беше толко мръсен че нищо не се виждаше, нито номер нито нищо, освен стоповете и мигачите (сигнализиращите уреди). Еееее, какво е това бе. Аз вече се отбих към родния си град, а тоя ненормалник изфуча за Кърджали..
                            Е, имам един въпрос към вас! Мога ли да сигнализиръм с някаква цел Кат - Дай, че този Шофьор на Камион + Ремарке караше толко бързо ( С една дума беше застрашил живота на някой ). За пиян шофоьиор ми се е случвало да го извадя от колата и да взема ключовете и да викна полиция. Но такъв случай до сега не съм имал! С какъв Отговор бихте ли ме посъветвали, смисъл ако му бях видял номера и ако го бях продиктувал във КАТ?
                            Споделете, че не съм на ясно, Изобщо!

Да използвате телефоните на 112 или 166 ! Понякога има ефект!

Дори бих Ви попитал защо не сте се обадили

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                              Липса на пътища. Хората имат график, който в който трябва да се вместят. В страните с магистрали всички тираджии си карат в дясната лента с една постоянна скорост от 90 км (100 км по спидометър) и могат да си спазят графика. Тук, като дойдат и като започнат да минават села и паланки, бензиностанции и селски отклонения и трябва да намалят до 50 км/ч, че даже и до 40 км/ч как да се вместят в графика, как да спазват ограниченията? Нормално ли е международни коридори да са двулентови и да минават през населени места...
                              Разбира се че е нормално и да го потвърдя ще кажа само че в момента се обсъжда предложение за въвеждане на опреснителни курсове за водачите с категорий C;D;E на всеки пет години,курса ще трае пет работни дни и ще струва между 400-800лв.ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ!!!
                              . LRE Bulgaria.
                              RRC SE V8 91г.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
                                Да използвате телефоните на 112 или 166 ! Понякога има ефект!

Дори бих Ви попитал защо не сте се обадили
                                Ми изобщо не можах да видя номерът на ремаркето. Беше цялото замърсено
                                Пък вече беше късно да го изпреварвам да гледам от пред номерът на Камиона, защото идваше отбивката за градът ми.
                                Значи при такива нарушения на човек, трябва да потърся 112 ( за 166 няма смисъл даже и да отключвам телефона че да го набирам знам ги какви са, еми ний какво можи да направим и затварят телефона).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X