Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо катастрофират тировете по международните ни пътища ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо катастрофират тировете по международните ни пътища ?

Защо катострофират тировете по международния път!
    165
    Защото, пътят е в лошо състояние и се залежда.
    38.79%
    64
    Защото, шофьорите допускат Нарушения.
    49.70%
    82
    Случайно.
    2.42%
    4
    Защото, ние Българите незнаем как да се разполагаме по пътя и правим ПТП-та.
    9.09%
    15

Анкетата е изтекла.

Последно редактирано от Dimitar.Dimitrov; 15-03-10, 16:35.

До: АНКЕТА!

Не разбрах смисъла на въпроса,но ако имаш предвид последните катастрофи -тази при Цар Калоян /Хлебарово/ завоя е с обратен наклон и не го ли знаеш директно си отиваш в страни. Тези във Хасково двете са поради неопесъчен път. Не знам карал ли си камион, но тръгне ли настрани -трудно се спира.А чуждите тиражии не са свикнали на нашите пътища.

Коментар

Защото, ние Българите незнаем как да се разполагаме по пътя и правим МПС-та.
      Правили сме МПС-та, ама преди 40 години .

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
        Не разбрах смисъла на въпроса,но ако имаш предвид последните катастрофи -тази при Цар Калоян /Хлебарово/ завоя е с обратен наклон и не го ли знаеш директно си отиваш в страни. Тези във Хасково двете са поради неопесъчен път. Не знам карал ли си камион, но тръгне ли настрани -трудно се спира.А чуждите тиражии не са свикнали на нашите пътища.
        Напълно си прав за, но тръднгели на страни -трудно се спира!
        Карал съм камион 3 месеца, обаче във фирмата която карах Фалира поради липса на работа.
        Доколото смисъла на въпроса и аз съмият не мога да го разбера, видях го в един сайт и реших да го побликувам ТУК.
        Поздрави

Коментар

Защото, ние Българите незнаем как да се разполагаме на пътя и правим МПС-та.
          До колкото този въпрос, не съм го писал Аз.
          А, просто го копирах и го поставих!

Коментар

Колега , предполагам си имал впредвид ПТП-та в четвърта точка .
            Диян Димитров

Коментар

Не, просто го копирах от един сайт и го поставих!
              А според мен трябва да е ПТП, а защо са сложили МПС-та, не мога да си го обясня.

Коментар

Защото обезумелият от ограниченията в другите държави чуждестранен тираджия се чувства като прясноосвободен затворник в бардак с украинки стъпи ли веднъж на български път.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И думата "залежда" е готина. Анкетата май я е писало дете.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                    Защото обезумелият от ограниченията в другите държави чуждестранен тираджия се чувства като прясноосвободен затворник в бардак с украинки стъпи ли веднъж на български път.
                    Искаш да кажеш, че ги приобщаваме към българската култура ли .

Втора родина .

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
                      а защо са сложили МПС-та, не мога да си го обясня.
                      Защо, защото и аз някой пък като се отнеса нанякъде и пиша невероятни глупости, та после пада смях.
                      Неволна грешка просто, случва се.
                      Но ако темата ще съществува по-нататък, някой да го оправи на ПТП ...

Иначе по мое скромно мнение, ТИР-овете катастрофират защото са ни малко кофти пътищата, и също така драйвърите карат лошо (не всички разбира се, но в общия случай).
                      Не съм карал камион никога, карам кола, обаче като видя турски тир още в началото на Шипка (а и не сам отам) и ми се скапва настроението веднага
                      Никаква толерантност от тяхна страна (на Шипка под толерантност разбирам поне да пропуснат колоната от 20-ина автомобила зад тях), мислят си, че са единствени участници в движението в момента на пътя. Не стига че колата ми е дърта, с последен вътък тръгна да ги изпреварвам , оня и той дава газ ... ха де
                      Но стига толкова, че бягаме от темата ....

П.П. Хм, сега като гледам и Гоблин е отговорил доста интересно
                      Hristo Draganov
                      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Разбира се че СЛУЧАЙНО.Кой ще катастрофира Нарочно?

СЛУЧАЙНО се катастрофира по: невнимание,превишена скорост,неправилно изпредварване и много други подобни обстоятелства който са случаини или както се казва имал е късмета да попадне на неподхдящо място в неподходящо време. В тая Държава имашли пари и връзки другото няма значение нали е СЛ......!
                        . LRE Bulgaria.
                        RRC SE V8 91г.

Коментар

само тировете ли??? България е е безапелационно на 1-во място по брой загинали при ПТП , от няколко години ! #лоши пътища(как въобще ги наричам пътища...) # неподготвени шофьори(за 200-300лв си купуваш свидетелство за управление, че закво да си губиш времето по курсове и изпити? ) #стари и неизправни автомобили (караме на Европата боклуците , пък и за 40лв. направо ти дават талончето за пегледа) # липсата на всякаква дисциплина и скапания Балкански манталитет (пият и карат или обратното) # петък или събота ВЕЧЕР !

п.п. няма страшно , по-зле ще става
                          "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Тирове,коли,каруци и прочие-всички крещят и казват няма пътища,да няма,но като се казва няма - Аз мисля,че малко са на ясно какви точно пътища няма....ами няма такива каквито имат другите страни,пътища с по две ленти в посока/и повече/,разделени с мантинела или др,тогава ще бъдат невъзможни челните удари при неправилни изпреварвания,защото бързите и мощни коли са си факт,те не могат да бъдат ограничени,докато едни са избрали да пътуват по бавно,на тези с мощни возила им харесва да пътуват по бързо,и точно там стават фаталните изпреварвания,на зъбранени уастъци,малка видимост или дори и при наличието на такава и дори насрещно движещта се кола пак,та аз мисля и само с мисълта ще си остана,че ако пътищата ни са с по две ленти в посока както казах точно тези инциденнти няма да стават,а те са най-голям процент....

Ще каже някой не може на всички пътища,че кой иска на всички,нека да са главните който сързват големите градове и пресичат държавата,точно и там са най-много пак повтарям,пътищата с най-голям трафик,останалата част от основните катастрофи е изхвръкване на возило от пътя,но в страни не в насрещната лента,да има и такива случеи,но тогава ако се говори за висока скорост пострадва само този учасник,а не нищо не подозиращ който кара срещу него....

Така става и да навлезе кола срещу камион и обратното,там двубоя е ясен,особенно когато зад камиона стои Турски и Анадолски резак,които гонят графици и не спазват никакви правила само тук,затриват хора и не носят никаква отговорност,но тук анкетата е за пътищата,няма да коментираме Анадолските псета а това ,че освен дупки и неравности трябват и платна,тогава ще се пътува спокойно,и ще знае човек,че на завоя няма да му връхлети някой на който живота му е безсмислен!

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                              Не съм карал камион никога, карам кола, обаче като видя турски тир още в началото на Шипка (а и не сам отам) и ми се скапва настроението веднага
                              Никаква толерантност от тяхна страна (на Шипка под толерантност разбирам поне да пропуснат колоната от 20-ина автомобила зад тях), мислят си, че са единствени участници в движението в момента на пътя. Не стига че колата ми е дърта, с последен вътък тръгна да ги изпреварвам , оня и той дава газ ... ха де
                              Но стига толкова, че бягаме от темата ....
                              А знаеш ли как същия тоя турчин кара в Германия например?!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X