Защо катострофират тировете по международния път!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо катастрофират тировете по международните ни пътища ?
Свий
X
-
Защо катастрофират тировете по международните ни пътища ?
165Защото, пътят е в лошо състояние и се залежда.38.79%64Защото, шофьорите допускат Нарушения.49.70%82Случайно.2.42%4Защото, ние Българите незнаем как да се разполагаме по пътя и правим ПТП-та.9.09%15Анкетата е изтекла.
Последно редактирано от Dimitar.Dimitrov; 15-03-10, 17:35.Тагове: Няма
-
До: АНКЕТА!
Не разбрах смисъла на въпроса,но ако имаш предвид последните катастрофи -тази при Цар Калоян /Хлебарово/ завоя е с обратен наклон и не го ли знаеш директно си отиваш в страни. Тези във Хасково двете са поради неопесъчен път. Не знам карал ли си камион, но тръгне ли настрани -трудно се спира.А чуждите тиражии не са свикнали на нашите пътища.
-
Напълно си прав за, но тръднгели на страни -трудно се спира!Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеНе разбрах смисъла на въпроса,но ако имаш предвид последните катастрофи -тази при Цар Калоян /Хлебарово/ завоя е с обратен наклон и не го ли знаеш директно си отиваш в страни. Тези във Хасково двете са поради неопесъчен път. Не знам карал ли си камион, но тръгне ли настрани -трудно се спира.А чуждите тиражии не са свикнали на нашите пътища.
Карал съм камион 3 месеца, обаче във фирмата която карах Фалира поради липса на работа.
Доколото смисъла на въпроса и аз съмият не мога да го разбера, видях го в един сайт и реших да го побликувам ТУК.
Поздрави
Коментар
-
Искаш да кажеш, че ги приобщаваме към българската култура лиПървоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеЗащото обезумелият от ограниченията в другите държави чуждестранен тираджия се чувства като прясноосвободен затворник в бардак с украинки стъпи ли веднъж на български път.
.
Втора родина
.
Коментар
-
Защо, защото и аз някой пък като се отнеса нанякъде и пиша невероятни глупости, та после пада смях.Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеа защо са сложили МПС-та, не мога да си го обясня.
Неволна грешка просто, случва се.
Но ако темата ще съществува по-нататък, някой да го оправи на ПТП ...
Иначе по мое скромно мнение, ТИР-овете катастрофират защото са ни малко кофти пътищата, и също така драйвърите карат лошо (не всички разбира се, но в общия случай).
Не съм карал камион никога, карам кола, обаче като видя турски тир още в началото на Шипка (а и не сам отам) и ми се скапва настроението веднага
Никаква толерантност от тяхна страна (на Шипка под толерантност разбирам поне да пропуснат колоната от 20-ина автомобила зад тях), мислят си, че са единствени участници в движението в момента на пътя. Не стига че колата ми е дърта, с последен вътък тръгна да ги изпреварвам
, оня и той дава газ ... ха де 
Но стига толкова, че бягаме от темата ....
П.П. Хм, сега като гледам и Гоблин е отговорил доста интересно
Hristo Draganov
http://htftp.domainbg.com/HD/
И аз искам България чиста ! ! !
Коментар
-
Разбира се че СЛУЧАЙНО.Кой ще катастрофира Нарочно?
СЛУЧАЙНО се катастрофира по: невнимание,превишена скорост,неправилно изпредварване и много други подобни обстоятелства който са случаини или както се казва имал е късмета да попадне на неподхдящо място в неподходящо време. В тая Държава имашли пари и връзки другото няма значение нали е СЛ......!. LRE Bulgaria.
RRC SE V8 91г.
Коментар
-
само тировете ли??? България е е безапелационно на 1-во място по брой загинали при ПТП , от няколко години ! #лоши пътища(как въобще ги наричам пътища...) # неподготвени шофьори(за 200-300лв си купуваш свидетелство за управление, че закво да си губиш времето по курсове и изпити? ) #стари и неизправни автомобили (караме на Европата боклуците , пък и за 40лв. направо ти дават талончето за пегледа) # липсата на всякаква дисциплина и скапания Балкански манталитет (пият и карат или обратното) # петък или събота ВЕЧЕР !
п.п. няма страшно , по-зле ще става
"Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Тирове,коли,каруци и прочие-всички крещят и казват няма пътища,да няма,но като се казва няма - Аз мисля,че малко са на ясно какви точно пътища няма....ами няма такива каквито имат другите страни,пътища с по две ленти в посока/и повече/,разделени с мантинела или др,тогава ще бъдат невъзможни челните удари при неправилни изпреварвания,защото бързите и мощни коли са си факт,те не могат да бъдат ограничени,докато едни са избрали да пътуват по бавно,на тези с мощни возила им харесва да пътуват по бързо,и точно там стават фаталните изпреварвания,на зъбранени уастъци,малка видимост или дори и при наличието на такава и дори насрещно движещта се кола пак,та аз мисля и само с мисълта ще си остана,че ако пътищата ни са с по две ленти в посока както казах точно тези инциденнти няма да стават,а те са най-голям процент....
Ще каже някой не може на всички пътища,че кой иска на всички,нека да са главните който сързват големите градове и пресичат държавата,точно и там са най-много пак повтарям,пътищата с най-голям трафик,останалата част от основните катастрофи е изхвръкване на возило от пътя,но в страни не в насрещната лента,да има и такива случеи,но тогава ако се говори за висока скорост пострадва само този учасник,а не нищо не подозиращ който кара срещу него....
Така става и да навлезе кола срещу камион и обратното,там двубоя е ясен,особенно когато зад камиона стои Турски и Анадолски резак,които гонят графици и не спазват никакви правила само тук,затриват хора и не носят никаква отговорност,но тук анкетата е за пътищата,няма да коментираме Анадолските псета а това ,че освен дупки и неравности трябват и платна,тогава ще се пътува спокойно,и ще знае човек,че на завоя няма да му връхлети някой на който живота му е безсмислен!
Коментар
-
А знаеш ли как същия тоя турчин кара в Германия например?!Първоначално публикуван от HD Преглед на мнениеНе съм карал камион никога, карам кола, обаче като видя турски тир още в началото на Шипка (а и не сам отам) и ми се скапва настроението веднага
Никаква толерантност от тяхна страна (на Шипка под толерантност разбирам поне да пропуснат колоната от 20-ина автомобила зад тях), мислят си, че са единствени участници в движението в момента на пътя. Не стига че колата ми е дърта, с последен вътък тръгна да ги изпреварвам
, оня и той дава газ ... ха де 
Но стига толкова, че бягаме от темата ....
יעבור
«И това ще мине»
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
.
Коментар