Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От 01.01.2018 КАТ спира автомобилите, замърсяващи въздуха

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: От 01.01.2018 КАТ спира автомобилите, замърсяващи въздуха

Мнения са без мислени след като има закон който в момента са решили да спазват. Вервай ми аз трябва две метанови да взимам а тяхната цена не е като на газова. А колата струва по малко от цената на бутилките

Коментар

Първоначално публикуван от moci111 Преглед на мнение
      Мнения са без мислени след като има закон който в момента са решили да спазват. Вервай ми аз трябва две метанови да взимам а тяхната цена не е като на газова. А колата струва по малко от цената на бутилките
      Значи си ясен, или минаваш на пропан-бутан, или на друго дизелово МПС.
      ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Дизелът не е опция. И да трябва да се сменят катализатори, цената на експлоатация на бензинова кола ще си остане в няколко порядъка под тази на дизела. Там като се започнат дюзи (500 лева бройката), маховици, помпи, турбини...
        Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Мазохист съм ще купувам бутилки ноооо докато дойде време за преглед има време.

Коментар

Що бе карайте без прегледи!То скоро ще отшуми.
            Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Е караме си де то вероятността да те спрат в София е малка при толко много коли. Пък и да те спрат и служителите са хора

Коментар

На едната ми кола бутилката е на 12 години и все още никой не ми е искал да я сменям. Така че, споко.
                HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Преди доста години имах Рено Лагуна 1.9 ДЦИ. Имаше някакъв софт. проблем и влизаше в авариен режим. Смениха софтуера пак с оригинален, но ми казаха, че ще върне автомобила до стандарт евро 2. Попитах "Евро колко е сега?" Отговориха ми -4. Това в единствения тогава сервиз Промобил. Колата вече вървеше много повече, не забиваше и не пушеше.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Евро 2 го постигаха и дизели без електроника.
                    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Това ни го напомниха в службата тия дни - палиш и тръгваш, така трябвало. - http://bgkontakti.de/blog/2018/01/09...