Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От 01.01.2018 КАТ спира автомобилите, замърсяващи въздуха

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: От 01.01.2018 КАТ спира автомобилите, замърсяващи въздуха

Най добре работи системата в Нова Зеландия.
    Караш дизел и си плащаш данък на изминати километри
    Познайте личните автомобили дали за на дизел.
    Land Rover Discovery II, V8 4.0
    VW Golf VI variant
    Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
      Най добре работи системата в Нова Зеландия.
      Караш дизел и си плащаш данък на изминати километри
      Познайте личните автомобили дали за на дизел.
      Идеално! И как ще ми хванат километрите на дъртата бангия?
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Бият ти такса,че е дьрта,комунизъм бре.Сигурно 3 цилиндровото дизелче маца повече от бензиновия дьрт осмак.

Като ония номер тука - да забранят черните коли,че работели повече с включен климатик от белите,за 10 цилиндровия мотор никой не казва нищо,идея и врътка да има.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Бият ти такса,че е дьрта,комунизъм бре.Сигурно 3 цилиндровото дизелче маца повече от бензиновия дьрт осмак.

Като ония номер тука - да забранят черните коли,че работели повече с включен климатик от белите,за 10 цилиндровия мотор никой не казва нищо,идея и врътка да има.
          Ти сега какво се оплакваш, нали поне крава нямаш, че да и плащаш данък за пръднята /тука демократите и такава велика простотия са измислили/. Карай си осмаците и гледай сеир, не виждаш ли, имат машинка дето им мери газовете в движение! Ей, това Европата голяма работа ве!

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Идеално! И как ще ми хванат километрите на дъртата бангия?
            Засичат километража по време на технически преглед

Land Rover Discovery II, V8 4.0
            VW Golf VI variant
            Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
              Засичат километража по време на технически преглед
              И аз го превъртам обратно, и за година съм минал 2 километра. Пу ти гониш!

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                И аз го превъртам обратно, и за година съм минал 2 километра. Пу ти гониш!
                Превъртането на километража става наказуемо със същата поправка в закона, която касае катализаторите, мисля.
                And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
                  Превъртането на километража става наказуемо със същата поправка в закона, която касае катализаторите, мисля.
                  То и карането на неизправен автомобил е наказуемо, ама си затапват ЕГРите, махат катализатори, лъжат компютри...
                  Хубаво нещо са законите, ама да са закони дето могат да се следят и да се прилагат. Как точно някой ше ме хване, че съм превъртал километража? И да ти кажа ли от моргата или в ибей колко километража мога да си взема? И колко лесно се сменят? И пак “ти гониш”... Успех!

Коментар

Моя не работи,от старите аналогови имам 2 броя,единия на 88 000 мили,другия на 112 или нещо такова,махат се с 2 телени скоби,няма нужда и да ги превъртам .........заклевам се.

Катализатори имам обаче
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Ще ви сложат пломби на километражите и жилата - да видите тогава
                      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

По-правилното е автомобил да се бракува автоматично на 20- та година(честито на 98- ми набор и по- големите!),
                        защото по логика, когато е произвеждан изискванията за пречистване на изгорелите газове са били такива, че сега не покриват нормите.

За безопастност също.

Коментар

И какво му е правилното? Има модели, които са произведение на изкуството. Маса американски класики те карат да се побъркваш само, като се доближиш до колата.
                          Представяш ли си как ще се бракува това?
                          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:No-Reserve-1970-Chevrolet-Chevelle-SS-396-4-Speed-for-sale-Three-Quarter.jpg
Прегледи:1
Размер:101.4 КБ
ID:5777224

Коментар

Правото да се ползва автомобил по нищо не се различава от правото да се ползва коя да е друга движима вещ, от типа например на белачка за картофи. Живеем в свят, където правото на мирно ползване на собствеността е законово гарантирано. Освен това към никое превозно средство не могат да се прилагат по-тежки изисквания от тези, които да били в сила към датата на производството му.
                            Съботата ми вървеше добре докато не осъзнах, че е понеделник.

Коментар

Първоначално публикуван от Bibo71 Преглед на мнение
                              По-правилното е автомобил да се бракува автоматично на 20- та година(честито на 98- ми набор и по- големите!),
                              защото по логика, когато е произвеждан изискванията за пречистване на изгорелите газове са били такива, че сега не покриват нормите.

За безопастност също.
                              Имаш ли идея колко десетки или дори стотици тона вредни газове са избълвани, че да се произведе нов автомобил? Ей тъй без да е минал и 10 метра на собствен ход.
                              Освен това като е на 1 година колата пак не е гаранция, че пуши повече от моята на паркинга. Една легендарна марка беше известна, че двигателите и се скапват още на втората година.
                              От толкоз много безопасност постоянно чета за милиони изтеглени коли заради пропуск в дизайна. Отделно като се побъркат тия компютри и правят огромни бели, на един колата му тръгна сама в гаража и му премаза детето. На една кака и освобождаваха магистралата, че компютрите я оставиха без спирачки, без да може да изключи от скорост, и на всичко отгоре си набримчи газта пак сама. Все едно че Сатаната се е вселила в нея.
                              Такова ли искаш да ме принуждаваш да купувам на кредит?
                              То хубаво да си еко талибанин, ама да натрапваш това на всички е като да ги задължиш да прилагат хомосексуализма.
                              Последно редактирано от Ivan Terziev; 03-01-18, 14:09.

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Terziev Преглед на мнение
                                Имаш ли идея колко десетки или дори стотици тона вредни газове са избълвани, че да се произведе нов автомобил? Ей тъй без да е минал и 10 метра на собствен ход.
                                Освен това като е на 1 година колата пак не е гаранция, че пуши повече от моята на паркинга.
                                То хубаво да си еко талибанин, ама да натрапваш това на всички е като да ги задължиш да прилагат хомосексуализма.
                                Доколкото знам, повече, отколкото сам може да избълва през целия си последващ пробег, ако ще и милионник да е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X