Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От 01.01.2018 КАТ спира автомобилите, замърсяващи въздуха

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От 01.01.2018 КАТ спира автомобилите, замърсяващи въздуха

Босе , я кажи там по ваше село може ли полицай да те прати принудително на технически преглед за газове преди срока ?

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      По-весело щеше да бъде да правят и тест за бременност, ей тъй, в движение и за разкош. Само да не мине някой космат политик, и да светне положителен, че тогава ще трябва да разследват как е забременял.
      В ДПС имат готов отговор
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
        Босе , я кажи там по ваше село може ли полицай да те прати принудително на технически преглед за газове преди срока ?
        Не съм наясно,ще те излъжа ако кажа НЕ или ДА.Виждал съм скапани коли да пушат по нашенски,но си карат,колко карат не ми е ясно и дали може да те спре за това ако имаш стикер за минал преглед.
        Може да те спре за модификации по колата и да я спре от движение,това го знам,но тук става въпрос за наточени бегачки или все едно аз да резна катализаторите на моята,да е сложа 2 турбини и 3 инча тръби излизащи пред задните гуми,хвърляш огън на 2 метра,ще те спре и колата заминава на паркинга качена на паяк.

Да ме спре е така как си карам за да ме проверява?Какьв търси на майка си,имам ли регистрация която е залепена на задния номер то значи,че съм минал проверка за газове и не му е работа да се заяжда с мен,няма и с какво да я мери пък и са токова много изискванията,че и да се опитат няма да издържи в съда и 5 минутки.

Има и тук пушещи трошляци,но не са никак много,за 15 години не съм видял спрян заради пушеща кола.
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
          ... Реално замерване на изгорели газове на пътя не може да се направи .
          Реално могат да те пратят на технически преглед, ако искат, ибо в проектозакона пише така:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Mi.jpeg
Прегледи:1
Размер:116.3 КБ
ID:5777163
          And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
            Аз съм тук от няколко петилетки, и не съм чул някой да те засили принудително към газанализатора. Имало някакви места дето ги проверявали на пътя, ама било на доброволен принцип, ако не минеш не те глобяват, ползвали резултатите за някакво проучване. На една от снимките има газанализатор с все ролките и компютърчетата. На това му трябва поне пикап и няколко човека за да го местиш насам-натам. При вас такива ли ше ползват? Ето линк със снимки.

https://patch.com/california/pleasan...mog-1423fe34d3
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Да защото една глоба да дадат и ще им падне в съда веднага - кой работи,как е калиброва а,какви сертификати има,кога е минала преглед ..........и тая станция става колко да имат някаква представа кое и колко,но на базата нейни данни да ми дадат глоба.........ще ги попикая в съда с помощта на ония адвокат който ти ми даде едно време.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6D9F145D-D609-4ED6-810A-1A1E11311F98.jpeg
Прегледи:1
Размер:79.9 КБ
ID:5777164

Ето бе, слагаш го в чантата и тръгваш из улиците да мериш. Кеф!

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
                  Реално могат да те пратят на технически преглед, ако искат, ибо в проектозакона пише така:

[ATTACH=CONFIG]942834[/ATTACH]
                  Къде в кой пункт и за колко пари ?
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Ааа, и да добавя- ако тук не минеш по някаква причина, колата не ти се спора от движение автоматично. Можеш да си напълниш резервоара, да я сръгаш по магистралата да загрее и да се отпуши, и след 15 мин. ако искаш, “ехооо, пак съм аз, айде пак проба”. Това да не мине и то раз да те спрат да я караш, няма как да го приеме нито един съдия. За една разхлабена капачка на резервоара може да не мине, и какво, на трупчета веднага?! Хахахаха

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                      [ATTACH=CONFIG]942835[/ATTACH]

Ето бе, слагаш го в чантата и тръгваш из улиците да мериш. Кеф!

Аааа не - връзваш го за Астрата,теглиш на околоМрьсното в снега и почваш тия студените дето слизат от Драгалевци,един няма да мине Гаранция давам.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Не разбрах, това ,,мерене", само за леките коли на хората ли се отнася, или и за камионите, и строителните машини? ,,Узаконено" ли е за кой ще важи това нещо?
                        FORD Maverik-2,3L, AWD, XLT-2 броя

Коментар

На Гето 2.3 бензин си монтирах катализатор от Рено Еспейс Дизел и нещата са много по добре. Меря газовете всичко е в норми и колата си върви перфектно. Очаквах този момент скоро да се случи, до преди 1-2 години ги сваляхме сега обратното, започваме да ги монтираме.
                          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                            На Гето 2.3 бензин си монтирах катализатор от Рено Еспейс Дизел и нещата са много по добре. Меря газовете всичко е в норми и колата си върви перфектно. Очаквах този момент скоро да се случи, до преди 1-2 години ги сваляхме сега обратното, започваме да ги монтираме.

Туш,и какво мерят тогава като минава с какъв да е.........
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                              ...до преди 1-2 години ги сваляхме сега обратното, започваме да ги монтираме.
                              Това с монтирането е лесно. Отиваш, плащаш и ти слагат катализатор. Какво се случва обаче с “качествените” горива и с кражбите на катализатори.
                              За България никой не дава гаранция на катализатор, щото след 2 месеца вече не става за нищо. Ако през тея 2 месеца не са го гепили....
                              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Цитат от БТВ-новините по празниците: "Въпреки липсата на автомобили, въздухът в София не стана по-чист"...
                                HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X