Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Винетка и приложението и

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Винетка и приложението и

ще изчакам до януари и ако има проблем, ще ходя в АПИ.

Коментар

А защо въобще ги конвертирате?
      Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
      Drag Grand Canyon Daily
      Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
      LZ1JYM

Коментар

А защо не ?Така споменаха по медиите. Лично на мен ангажимента ми струваше 15 секунди отделено време.
        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
          А защо въобще ги конвертирате?
          За да не ми губят времето като ме спират за проверка и да им показвам всеки път че имам хартиен винетен стикер.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
            ... и да им показвам всеки път че имам хартиен винетен стикер.
            Че той се вижда от километри, залепен на предното стъкло. Какво им показваш?
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Че той се вижда от километри, залепен на предното стъкло. Какво им показваш?
              Органът не е длъжен да има орлов поглед. Ако Системата покаже че си без винетка, вероятно е длъжен да те спре, да провери винетката, отрязъка към нея, касовата бележка (всички те са неотменими реквизити към винетката, ако не знаеш) и покрай тях - разбира се - всички други документи и принадлежности към колата които си длъжен да носиш.

(Логично би било на първата проверка да вкарат съответствието между винетка, дата на валидност и рег. номер в базата данни на апи ама знае ли човек каква точно логика е използвана при организирането на всичко?)

Но лично аз няма да се занимавам поне докато не ме спрат.

Вече достатъчно протестирах срещу винетната дивотия - докато бяха по 67 купувах 4, сега - една и половина.

Коментар

Според мен, проблемът не е в това, че ще ме спрат и ще ми проверят винетките. Повече ме притеснява, ако ме снима някоя от камерите и ми дойде глоба. Върви се разправяй тогава. Та, затова предпочитам да си ги конвертирам. Още повече, че не ми коства абсолютно никакви затруднения. Просто няколко клика с мишката...
                HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Органът не е длъжен да има орлов поглед. Ако Системата покаже че си без винетка, вероятно е длъжен да те спре, да провери винетката, отрязъка към нея, касовата бележка (всички те са неотменими реквизити към винетката, ако не знаеш)
                  Знам, и си ги нося (тоест колата си ги носи). Никога не са ми ги искали, обаче.

Ако системата покаже, значи са ми видели номера и са имали време да го въведат в системата. Ако са ми видели номера и са имали толкова време, са ми видели и винетката - затова ги правеха с различен цвят всяка година.

И аз няма да се занимавам докато важат. А важат до датата им на закупуване предишната година, или поне така разправят по телевизора.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                    ...Още повече, че не ми коства абсолютно никакви затруднения...
                    Няма как да знаеш какво ще ти коства пререгистрирането на винетката, поне още месец-два. Може да се случи точно обратното - да имаш проблем от това че си я пререгистрирал. Аз затова се въздържам поне засега.

Коментар

Е, от цялото ми мнение, баш това намери да цитираш...
                      HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

А пък аз се лутам и се чудя как стои въпросът с конвертирането на хартиената винетка в електронна, ако междувременно си сменил номерата на автомобила?Съжалявам, ако някъде сте уточнили вече този въпрос, просто нямам време да прочета цялата тема, въпреки че ми е много интересна.
                        Красивите думи невинаги са истина, а истинските - невинаги красиви!
                        0887 301 726

Коментар

Работата е ясна. Само от тази тема може да се види защо ни е на такова дередже администрацията. То си пише, че са валидни, а и съм сигурен, че никой никого няма да спира в началото, но хората сами се намират на работа... даже Димича и за АПИ се е запътил.
                          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                          Drag Grand Canyon Daily
                          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                          LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Органът не е длъжен да има орлов поглед. Ако Системата покаже че си без винетка, вероятно е длъжен да те спре, да провери винетката, отрязъка към нея, касовата бележка (всички те са неотменими реквизити към винетката, ако не знаеш) и покрай тях - разбира се - всички други документи и принадлежности към колата които си длъжен да носиш.
                            .
                            Тоя орган ще има ли право да проверява друго, освен има/няма винетка и съответства на номера от рег. табела?
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                              Знам, и си ги нося (тоест колата си ги носи).
                              А важат до датата им на закупуване предишната година, или поне така разправят по телевизора.
                              На всяка винетка е перфорирана дата и месец, до които са валидни.
                              Ford Maverick II 2.3 XLT
                              Ford Mondeo MK5

Коментар

Не знам дали е тука мястото но днес сложиха табели за винетка на околовръстното на София при разклона на Нови Искър и Мировяне

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X