До: Виновен ли е Максим Ставитски за ПТП
Виновен е , защото е известен , ако се случи с обикновен човек просто нямаше да объне никои внимание
Виновен е , защото е известен , ако се случи с обикновен човек просто нямаше да объне никои внимание

. Може да се извлече полза и от вредата, уви може да се постигне вреда и от полезното. Ако е карал с 1 промил и нагоре, виновен е. А тея дето са го спрели и са го оставили да си просължи да кара са по-виновни ман ако питаш. К'фо като ще им тътнат началници и прочее? Тебе или работата ти е да пазиш пътищата от такива като него или не!? Ама поне да му беха зели 100 марки да се почерпят, та после да се позамисли дали да не кара по-умерено. Щот актовете не действат, ясно. Ми като е шампион и ала бала, да го одрусат даже и повече, нали и бездруго само това правят... Като стане ясно за всички, че от известните рушвета не е 10 пари ми 1000 и гледай ти. Щот такива само парата ако им земаш здраво може да ги заболи. Помолили го били да кара по-така. Хаха. А мен дали ще ми помолят ако карам с 20км по-бързо? Но според мен тоя подарък за такъв човек е неадекватен, да му бяха подарили максимално тунингован тежък оф истЕнски жип. За едва ли не по-малко пари даже. Пък кат иска адреналин да ходи да се троши по кЪра. Поне само себеси да може да пречука. И който муд му се качи. Пък с 1 35" кални гуми и променено предавателно число да го видя как ще дига над 60-70 на хасфалта. Нали е спортист. Една оф машина си е спортна и адреналин има 

Коментар