Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да спрем "войната" по пътищата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Как да спрем "войната" по пътищата

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
    Това дали ще го променят опреснителните
    14 км след него ,клаксони, пресвяткане ,никой, падат си дъски по патя, незнам с насрещтна кола как не се помля
    ....елате в България, върнете се българиии..... . Ма..а му....

Коментар

Как да спрем "войната" по пътищата,рецепта няма.
      Кажете ми тук на този клип защо няма жертви http://clip4e.com/play_e_tova_e_traf...pazvat_tiq.htm
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
        Как да спрем "войната" по пътищата,рецепта няма.
        Кажете ми тук на този клип защо няма жертви http://clip4e.com/play_e_tova_e_traf...pazvat_tiq.htm
        Защото е твърде кратък?
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

колеги пак случка и пак щастието беше с мен и околните хора
          Случката е следната:Беклеме ,час около 19 .колона .бус,кола, аз, и две коли зад мен.
          Предполагам повече от тук знаят на кой завой казват копитото, там микробус с рег.номер С2177НХ ни изпревари всичките. не ми се мисли какво щеше да стане ако отсреща имаше МПС
          Как ще спре воината, никога няма да спре ако караме толкова неграмотно
          "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Толерантност, дисциплина, култура и минимум средно образование. Но като гледах, в какво се изразява културата на голяма част от учителите по-време на учителската стачка, какво може да се очаква от разни комплексари по пътищата.
            Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

Искам да ми кажете мнението си за това: http://www.vbox7.com/play:f13d2df9
              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
              Дий Снайдер

Коментар

Бих казал нещо. Обаче нямам думи!

Къде става това, впрочем?

Наистина ли става?

Поздрави!
                Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
                  Пускам едно към едно днешна тема на колега от Ауди форума. Заглавието е: "Отново Голф Отново Простотия, този път с фатален край"
                  Адекватни действия отстрана на нашата полиция Кукерите и този път са се оказали пълни дилетанти
                  Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Yan Преглед на мнение
                    Наистина не могат! Ето какъв е ефектът от подобни "колчета" срещу опитите на по-големите тарикати да се минат:
                    http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=515

Много готино ха х а ха ха ха особено тариката с джипа и се държа за главата.....ооо много сбърках....актьор
                    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

"Мнение на nikidd
                      Пускам едно към едно днешна тема на колега от Ауди форума. Заглавието е: "Отново Голф Отново Простотия, този път с фатален край"

Точно в този район минавам всеки ден и явно там хората си мислят, че и за тях не важи ЗДП понеже излизат от София ..:
                      Един ден, излизам си аз с колата от Бриколаж,правя си десен завой и си карам спокойно,около 20 м. по-нагоре има едно островче точно преди въпросната пешеходна пътека, аз от дясно на островчето, пред мен кола.. по едно време гледам от ляво на островчето се движи кола, само че в моята посока Святкам, мигам, свиркам.. а жената от въпросната кола ме погледна с пренебрежение, използва няколко жеста, на всичко отгоре като си влезна в правия път/след посл. спирка на авт.111,добре че нямаше коли отсреща/, реши че трябва да ме засече дадох си мигача, спрях, и слезнах.След 15-тина метра през нейният прозорец се показа конфигурацията от 3-те пръста, но не спря След това я видях в/у островчето преди посл. спирка на тролеите, едната гума й се беше спукала...махнах за поздрав през прозореца и си продължих.При други обстоятелства не бих постъпила така.
                      sigpic

Коментар

http://www.dnesplus.bg/Society.aspx?f=99&d=193334
                        "Общо 52 160 нарушения на Закона за движение по пътищата са установили служителите на КАТ през отчетния период. Засечени са 3 126 неправоспособни водачи и 1458 случая на управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол, като в 545 от тях алкохолът в кръвта е бил над 1,2 промила. Стана ясно, че най-често нарушения се правят от по-млади водачи. По данни на КАТ около 70 % от шофьорите загубили контролните си точки или притежаващи минимален брой такива са на възраст между 20 и 25 години."

Май всичките кампании и изписаните приказки имат някакъв ... ако не друг, то поне СТАТИСТИЧЕСКИ ефект ...

Коментар

А дори и не са верни. Че то КАТ HE "установяват" u около *найсе % от нарушенията.
                          Последно редактирано от Di; 16-11-07, 15:54.
                          sigpic

Коментар

В един друг форум, посещаван предимно от млади хора тече анкета "Шофирате ли след като сте употребили алкохол?"
                            4.17% си казват, че къркат яко и карат
                            13.10% пък се изцепват: " Да, често, но само когато съм сигурен, че съм в допустимото(в редки случаи може и малко повече)"
                            ....
                            Там нямам право да псувам, тук също не искам, но не ми го побира акъла... ?!? Май са прави ония, дето правили изследвания, че младежите ни затъпяват
                            Да пиеш и да караш е подготовка за предумишлено убийство срещу неизвестен потърпевш, ако перефразираме малко съдебните термини. И под такъв вид аз бих го сложил като точка в НК.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                              Май са прави ония, дето правили изследвания, че младежите ни затъпяват
                              А пък на мене ми се струва, че младежите имат достатъчно "светли примери" от страна на възрастните в тази насока ...
                              Последно редактирано от Чавдар (V93); 16-11-07, 22:53.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

За съжаление е факт...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X