До: Как да спрем "войната" по пътищата
Така че не искайте от тези хора да ни оправят.Няма да стане.Няма и да се опитат.
ПС:Съпругът ми не е полицай.
- Как се става полицай? Явявате се на множество изпити и карате школа.Но докато сте на школа получавате ( това беше до скоро нямам точна информация дали продължава да е така) не повече от 300 лв.на месец.Защото сте на работа , но още не работите.И така с тази заплата няколко месеца си покривате личните и на семейството нужди.Познайте колко много желаещи има да попълнят редиците на полицията.И познайте кой става полицай в днешно време – този който не става за нищо друго.
- Камерите – много хубаво нещо ама дали? Нали се сещате , че за да се напишат глобите там има някой и то мисля само началника може да пише актове( и само той може да прецени има ли нарушение , съответно да изтрие или да поправи нещо в системата ).И какво се получава:Ще получат актове тези , които не знаят на кой да си платят ( или тези , които няма на кой да се обадят).
Така че не искайте от тези хора да ни оправят.Няма да стане.Няма и да се опитат.
ПС:Съпругът ми не е полицай.
Коментар