От: Камък за печене на месо
Най-добрият камък за печене на месо е "тикла", която се използва вместо керемиди за покривите на къщите. Изберете си плоча дебела около 1,5 см. може и по-дебела, но се нагрява по-бавно. Прекалено тънките се пукат. Пека месо на такива плочи над 30 години. Изпеченото на такава плоча месо не можеш да сравниш с нищо друго. Можете да използвате и подправката "бял ригън". Нищо друго не ви е необходимо.
Най-добрият камък за печене на месо е "тикла", която се използва вместо керемиди за покривите на къщите. Изберете си плоча дебела около 1,5 см. може и по-дебела, но се нагрява по-бавно. Прекалено тънките се пукат. Пека месо на такива плочи над 30 години. Изпеченото на такава плоча месо не можеш да сравниш с нищо друго. Можете да използвате и подправката "бял ригън". Нищо друго не ви е необходимо.
Коментар