Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Камък за печене на месо

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #91
    От: Камък за печене на месо

    Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнение
    Дозата търпение при печене на плоча е доста по-малка от чакането да стане жар за скарата! Месото наистина е несравнимо по-вкусно.
    Ако търпението не е достатъчно, плочата става на парчета. Трябва да се нагрява бавно.

    Коментар


    • #92
      От: Камък за печене на месо

      Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
      От Трявна си прибрах два чисто нови камъка-плочи за покрив.
      Месото става страхотно на тях, стига да имаш търпение.
      Сигурно за такъв камИк става на въпрос :Натиснете снимката за да я уголемите

Име:368.jpg
Прегледи:1
Размер:468.7 КБ
ID:5709694

      Коментар


      • #93
        От: Камък за печене на месо

        Първоначално публикуван от kartechar Преглед на мнение
        Дозата търпение при печене на плоча е доста по-малка от чакането да стане жар за скарата! Месото наистина е несравнимо по-вкусно.
        При подобна обработка на продуктите има един основен принцип- не се бърза!
        Има и следствие от този принцип, наречено "Следствие на Тропчо": Най- хубавата жар става тогава, когато мръвките свършат!
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

        Коментар


        • #94
          От: Камък за печене на месо

          Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
          При подобна обработка на продуктите има един основен принцип- не се бърза!
          Има и следствие от този принцип, наречено "Следствие на Тропчо": Най- хубавата жар става тогава, когато мръвките свършат!
          Прави повече жар , та да не свършва Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00951.jpg
Прегледи:2
Размер:167.0 КБ
ID:5709698
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

          Коментар


          • #95
            От: Камък за печене на месо

            Просто си падам по надупчени съдове за печене
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG1007.jpg
Прегледи:1
Размер:75.6 КБ
ID:5709982Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG1008.jpg
Прегледи:1
Размер:49.0 КБ
ID:5709983
            на повечето, обаче, не ми харесва формата,
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG1011.jpg
Прегледи:1
Размер:74.1 КБ
ID:5709984

            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG1012.jpg
Прегледи:1
Размер:71.6 КБ
ID:5709985
            а бих желал да сменя и материала, от тенекия на глина.
            Да де, на метална скара става всичко, на валандър също, на камък и лайно да туриш ще се получи... аз искам глинен сач на вълнички. Някой ще ми го направи ли или да си го правя аз?
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

            Коментар


            • #96
              От: Камък за печене на месо

              Здравейте Г-н Златев, аз съм от Сливен и четейки за камъните за печена се сетих, че по Сливенския балкан има така наречените Градешки плочи. Не познавам камъните, но мисля че градешките плочи са някакъв вид пясъчник. Има "по-здрави" и по-ронливи. Това което ме интересува, е дали са издържливи на нагряване и дали нямат вредни елементи в тях, които да се отделят при нагряването.

              Коментар


              • #97
                От: Камък за печене на месо

                Ейгу
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:plocha.png
Прегледи:1
Размер:166.4 КБ
ID:5710227
                http://www.bbqshop.bg/cast-iron-barb...-x-39cm-detail

                Коментар


                • #98
                  От: Камък за печене на месо

                  Баси камъка
                  Пичове,месо да има.Все ще намерим къде да го опечем....
                  Нищо не мога,и нищо не знам...

                  Коментар


                  • #99
                    От: Камък за печене на месо

                    Като няма месо, и рибата е алтернатива. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:WP_20160407_21_12_38_Pro.jpg
Прегледи:1
Размер:111.9 КБ
ID:5710470 Тази бяла мряна се оказа сериозна конкуренция на мръвката. По мнение на присъстващите, по-вкусна риба не са опитвали! Трябва да отдадем заслуженото и на майстора!
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от kartechar; 10-04-16, 18:48.

                    Коментар


                    • От: Камък за печене на месо

                      Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                      Моля, Колега.
                      Малко със закъснение, ей го моя сач от чугун. Все се надявах да го снимам в действие, ама не би.
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:сач1.jpg
Прегледи:1
Размер:147.1 КБ
ID:5710956 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:сач2.jpg
Прегледи:1
Размер:129.6 КБ
ID:5710957 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:сач3.jpg
Прегледи:1
Размер:145.7 КБ
ID:5710958
                      На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                      "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

                      Коментар


                      • От: Камък за печене на месо

                        Вижте кво! За метални съоръжения, можете да погледнете в КнауфЛанд. Пуснали са едни прилични тавички за ББКю. Тук си говорим за камъни и производните им. Май, моят камък ще си го направя сам.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

                        Коментар


                        • От: Камък за печене на месо

                          Всеки трети е шести

                          Коментар


                          • От: Камък за печене на месо

                            Много е напудрен, моите са от плочи на покриви,гадни и криви, но вкусни. Интересно ми е колегата Тропчо до къде я докара.
                            А тези простотии се правят от името на всички ни.
                            Даника
                            Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

                            Коментар


                            • От: Камък за печене на месо

                              Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
                              Много е напудрен
                              На мене ми стана интересно че май не е точно камък.
                              Всеки трети е шести

                              Коментар


                              • От: Камък за печене на месо

                                Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                                На мене ми стана интересно че май не е точно камък.

                                http://themeadow.com/pages/how-to-co...yan-salt-block
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X