Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резачка за дърва, марка модел и лични впечатления

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от trav Преглед на мнение
    https://www.youtube.com/shorts/Ev5H2cn0CVo

По съвет от форума си взех Акита от кауфланд на промоция- 120лв. Дадох още толкова къпих малка 35см дъска и верига.
    Свърших си работа отрязах черешата. Работи и реже прекрасно ползвам съм я два пъти,

Някой ще ми каже ли тоя щил с какво е по хубав, по скоро с какво е 10х по хубав от китаеца от хранителен магазин
    Има разлика. . Китайските най-малкото ти ги продават с шина и верига от лайнолин. Отвътре трябва просто да се видят и двете на живо за да разбереш.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

• Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение

Има разлика. . Китайските най-малкото ти ги продават с шина и верига от лайнолин. Отвътре трябва просто да се видят и двете на живо за да разбереш.
      Че са им калпави шината и веригата спор няма, ама аз сигурно от 10-те кубика стари греди 9 ги изкарах с китайците. Мъка, ама вършиш работа, както се каза не съм в гората и зор нямам. Сега съм с верига Орегон, шината е Деу, не ми се дават пари за Орегонска, вече няма какво да режа толкова. За рязане на сурова дървесина и кастрене на дървета китайските вериги нямат ядове.
      Ford Maverick II 2.3 XLT
      Ford Mondeo MK5

Коментар

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
        Че са им калпави шината и веригата спор няма, ама аз сигурно от 10-те кубика стари греди 9 ги изкарах с китайците. Мъка, ама вършиш работа, както се каза не съм в гората и зор нямам. Сега съм с верига Орегон, шината е Деу, не ми се дават пари за Орегонска, вече няма какво да режа толкова. За рязане на сурова дървесина и кастрене на дървета китайските вериги нямат ядове.
        Да де всеки според нуждите. Гледах на тоя големия райдър дето рязах малко с него преди два дни,цената на верига 86 звена е като на щилката за 44 звена. няма как да няма разлика в качество и материала. Замислих се как може да сложиш на машина 22' шина и верига и капака със спирачката и обтяга на веригата да е същия нещастен както и на по-малките машини. И същите нещастни гайки дето го закрепят. Ама за толкова пари толкова.
        Пак повтарям -разбуних темата защото се нядявах някой да предлага нещо по средата,като качество и цена.
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

• Специално за Щил мога да кажа нещо за веригите от личен опит. Вносителят продава на сервиза макара с верига. Има различни видове, с различни характеристики, износоустойчивост, режещи ръбове и т.н. Цените им на метър също са различни. На място ти сглобяват верига по нужния размер, от избрания вид. Дори може и някой лев да спестиш, в сравнение с готовата верига.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X