От: Новите ми обувки....моля споделете впечатления и мнения!!!
Hugo Boss гледах тук за едни пари,Мъде ин България та тоя номер Оригинално е верен до някъде,в много случаи оригиналното е шито точно там където си трябва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новите ми обувки....моля споделете впечатления и мнения!!!
Свий
X
-
Вервай в квото си искаш, на рафта имам 7-8 чифта, душмански експлоатирани последното десетилетие, на етикетите надписи бол, имам и мейд ин чайна, ама имам и един два чифта по етикет сделани в италианско на които доверявам живота си а не се мотам из Борисовата градина, читавата фирма дори и да произвежда в Занзибар го прави с правилната кожа, гума и лепило, съвсем отделно калъпа за обувките на тия фирми е плод на има няма век проби и грешки, нещо с което нито една БГ фирма не може да се похвали. Пък и бая време по високото зимата не съм забелязал някой да се мота с продукцията на здравоход габрово, не че нямаше и такива ентусиасти навремето де.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеВеруjeм у льуууууууууууубав.
Конкретно за колегата в момента има намалени Бестард в два наши магазина, безкомпромисни обувки, в горгоната има Кайланд с цяла кожа и цял гумен борд също намалени, бих се огледал и за Планика или Алпина.
Остави коментар:
-
Веруjeм у льуууууууууууубав.Първоначално публикуван от Любенов Преглед на мнениеПълни глупости, за около 300 кинта има бол италиански, испански и немски чепици шити баш там си...
Остави коментар:
-
Пълни глупости, за около 300 кинта има бол италиански, испански и немски чепици шити баш там си, съвсем отделен факт е че и въпросните фирми имат изнесени производства и тука и в румънско и в останалата част на нашия край на европата, но пак говорим за обувка дето е мислена и правена с материали и под контрола на фирми с мноого сериозна традиция в тоя бранш, дето никоя местна фирма няма. Само кожата като видиш на въпросните обувки и сравниш с кожата на Скарпа правена в Румъния и ти става ясно кое какво е и колко чини. Съвсем отделно е че пазаруването от немски, италиански или английски магазин е не по трудно от да си купиш вафла от кварталния, та въобще не е задължително да купуваш китайски от тука.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеМоже би защото "Вилмарк" са български, а "истинските марки" на нашия пазар са правени в Китай?
Остави коментар:
-
Може би защото "Вилмарк" са български, а "истинските марки" на нашия пазар са правени в Китай?Първоначално публикуван от Любенов Преглед на мнениеДоближаваш се много близо като цена до истинските марки, що се хвърляш на странни фирми?
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеНякой отзиви от тази марка,този модел ми грабна окото https://vilmark.eu/index.php?id_prod...-shoes_size-40
Доближаваш се много близо като цена до истинските марки, що се хвърляш на странни фирми?
Остави коментар:
-
Някой отзиви от тази марка,този модел ми грабна окото https://vilmark.eu/index.php?id_prod...-shoes_size-40
Остави коментар:
-
Второ качество или брак с козметични дефекти, изнесени по втория начин от завода, мойте бяха с леки набръчквания по кожата, гумения борд им се отлепи на втората седмица, подметката им е мноого твърда, други драми поне при мене нямаше. Аз бих се огледал за читава оферта онлайн, доста често изпадат нови обувки на супер цени.Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеПросто не мога да мина психологическата граница от 200лв за обувки за зимата.Между временно попаднах в нета на обувки мендел на цена 190 с менбрана шити обаче в Монтана,коментарите са доста противоречиви ,има ли някой мнение за българския мендел.
Остави коментар:
-
Просто не мога да мина психологическата граница от 200лв за обувки за зимата.Между временно попаднах в нета на обувки мендел на цена 190 с менбрана шити обаче в Монтана,коментарите са доста противоречиви ,има ли някой мнение за българския мендел.Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнениеДобави още 80-100 лева отгоре на сегашния бюджет и си в играта с качествени непромокаеми, гортексови, високи обувки.
Остави коментар:
-
Добави още 80-100 лева отгоре на сегашния бюджет и си в играта с качествени непромокаеми, гортексови, високи обувки.Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеМалко да повдигна темата,искам препоръки за зимни обувки с менбрана по възможност с бюджет до 200лв.Ще се ползват за градско ходене в София и леки разходки в планината.
Остави коментар:
-
А при ходене, има ли го ефектът на леко ,,пружиниране"?Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнениеНаскоро си взех от Декатлона туристически обувки за преходи , непромокаеми , цена 54 лв. Който ги потърси , ще ги намери.
Взех ги с идеята да ги ползвам само за разходки в гората , които са редки поради липса на време . За това и не ми се даваха много пари.
Обаче ме изненадаха приятно , не пропускат вода , удобни и топли . Започнах да ги нося ежедневно.
Иначе, хубавите високи обувки(съвсем резонно, впрочем), започват от цена с долна граница 270-280 лева и нагоре. Имам реална база за сравнение, та знам!
Остави коментар:
-
От тези хопермаркети избягвам да взимам,преди време бях взел еднио каримор уж водонепромокаеми.Такива бяха 2 месеца после бяха като гъба,при локва направо засмукваха водата вътре.
Остави коментар:
-
Наскоро си взех от Декатлона туристически обувки за преходи , непромокаеми , цена 54 лв. Който ги потърси , ще ги намери.Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениеМалко да повдигна темата,искам препоръки за зимни обувки с менбрана по възможност с бюджет до 200лв.Ще се ползват за градско ходене в София и леки разходки в планината.
Взех ги с идеята да ги ползвам само за разходки в гората , които са редки поради липса на време . За това и не ми се даваха много пари.
Обаче ме изненадаха приятно , не пропускат вода , удобни и топли . Започнах да ги нося ежедневно.
Остави коментар:
-
Малко да повдигна темата,искам препоръки за зимни обувки с менбрана по възможност с бюджет до 200лв.Ще се ползват за градско ходене в София и леки разходки в планината.
Остави коментар:
-
Виж например Алпина Венто Мид и Трапер, пък ако искаш, организираме се и показвам на живо и двата модела на по 4 години носене, първите по планини и походи, вторите основно на лов. И двата около цената цитирана от теб.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Остави коментар: