Когато приключиш с цепенето, отвори даташийт на батериите които си купил и прочети как препоръчва производителя да се стягат и защо.
Заедно с това ще отпаднат въпросите по настройка на БМС-са
Току виж че има полза и от моето писане, не само да ме взимаш на подбив
Пуснал съм темата с надежда ако някой знае нещо конкретно, да напише, не да ме пращате на .....
"сайта на производителя" е нещо недостъпно в Алиекспрес. Вярно, че трябваше да си купя батерии Варта, като са си купили всички тук, ама нали съм стиснат....
Батериите не са стегнати а само са вързани да не бягат. Кутийката дойде толкова точно, че няма да си давам зор да търся сайта. Мога да и сложа капака, но и това няма да направя. Ще стои така за проветрение.
Това са прозорците на китайския БМС и смарт шунта на Виктрон, купени на една цена.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Домързя ме да вържа жиците като хората и допирацията даде своето докато зареждах акумулаторите.
...А може и защото е правено в гараж.
'ма такива са ни възможностите.
Тъй като снане значи...
Първо евтино, второ евтино, поредно евтино. Накрая човек като тегли чертата на евтино 1 + евтино 2 + евтино N + финална покупка на каквото е трябвало да се купи в началото, и започва да се почесва по главата, да цъка с език, и да си мисли: "ибаси каква евтиния и колко е евтино"...
Опа, момци..Да ползвам темата на Вальо, за питане подобно, че извЪобще не разбирам от токове.
Та, за къмпингарство...Гледам те това нещо, има и по- скъпи, респ. по-високопоказателни, но тъй като нямам сериозни консуматори, смятам, че би стигнало..Телефони, лаптопи, ламБи, тв, но И компресорен хладилник понякога.
Та, ще бачка ли едното с другото, и колко време би могло? Мисълта ми е сравнително кратка автономия- два дни да речем, все ще има ток да се зареди някъде, а и гледам, че могло да се зарежда и по време на движение в запалка, а и от солар .
Този хладилник с този бустер ще работи 10-15 часа. ако е топло навън. 25-30градуса. В движение в колата може да се зарежда, но няма да е бързо.
Удобството на такава система е, че е събрана и компактна. 300-350W подозирам като крайна мощност на 220V.
Хладилника e скъп за безименен продукт.. Сега ще дойде Ицо, дето само сьомга и черен хайвер яде и ще те завре ..... найш къде?
Ако е само за един хладилник, за същите и по-малко пари можеш да си купиш хубав 200Ач LiFePo4 акумулатор. Ще работи над 50 часа. Няма да има инвертора на 220V.
Майне ауто - Т4 има възможност и комплект за монтаж на втори генератор, вместо компресора на климатика. И от него с обща маса и отделен плюс да се докара до куплунга на теглича, и да зарежда акумулаторите на каравана, докато се тегли. И това си е заводско изпълнение, доколкото знам има и генератор на 220 волта, за линейки, и кемпери.
Този хладилник с този бустер ще работи 10-15 часа. ако е топло навън. 25-30градуса. В движение в колата може да се зарежда, но няма да е бързо.
Удобството на такава система е, че е събрана и компактна. 300-350W подозирам като крайна мощност на 220V.
Хладилника e скъп за безименен продукт.. Сега ще дойде Ицо, дето само сьомга и черен хайвер яде и ще те завре ..... найш къде?
Ако е само за един хладилник, за същите и по-малко пари можеш да си купиш хубав 200Ач LiFePo4 акумулатор. Ще работи над 50 часа. Няма да има инвертора на 220V.
Да, именно компактност и събраност се търси. И да- хладилника е някакъв безименен, но то вече иди разбери - и именни, и безименни- все Чан Кайши., както и да е не съм се спрял на марка хладилник, по-скоро го посочих за обсъждане на съвместимост и работен капацитет принципно. А иначе от бустера съм посочил най-малкото, щото и най-леко де..Иначе има и по-големи, ето това е среден сегмент, вероятно ще работи, да речем двойно на горното :;
350Ач LiFePo4 акумулатор е с големината на 95Ач и тежи колкото него. Струва 600-900лв
Ето готова чанта 300Ач от сериозен производител. Това са 3800Wh. При среден разход на хладилника 30Wh, е 4 дена и повече, защото през ноща е друго. https://www.aliexpress.com/item/1005...280000640330_1
Препоръ1вам ти да преосмислиш хладилника. 50л заема много място. Защо са ти 50л за 2-3 дена. Не е въпрос в цената, че 30л не е много по-евтин.
Аа, Вевор ги знам...Много продават и то какво ли не, нищо, че са китайски. Като гледам, тази система е нещо като горното устройство, -акумулатор в кутия, но трябва да се домонтират изходи за усб-та и т.н и няма 220в. Но като посоча в обявата кутия 300 Ah се явява цена 1250 кинта, или бъркам? А и пътува 2 месеца, не че е спешно де. Иначе гледам също се зарежда от солар..
Мерси, ще потърся..Ще умувам още за обема на хладилника, спрямо време за работа - количество пълнеж, и ще сглобя някаква компактна система. То едно време, Пенчо, лека му пръст, разправяше, че на Беглика две бутилки по литър и половина с лед, сложени в кутия от стиропор 5 санта, държат три дена студ...Ама ако замлатиш у пустиняка и е жега не става..
Не е до цена и консумация. Всичките са с компресор 60W. Има малка разлика в разхода на ток, заради обема, но е малка. Въпроса е за обема на самия хладилник. Имам 12л напъхан в подлакътника на Титана, имам един 20л дето се търкаля в къщи, един 40л у племенника. 55л е плашещо голям. Това имам предвид.
Инвертор 3-500W, 220V можеш да си купиш и отделно. USB не ти трябва. Слагаш 3-5 дупки за запалки и завираш там каквото падне. Аз съм си купил 2 захранвания Делл 65W на 12 V USB C и карам с него и няколко нормални бързи USB по 5 $.
ПП Не бъркаш за цената. Сега е вече 1312лв. Долара явно се вдига....ама има европейски складове. Ще ти намерим нещо, споко. Ти измисли какво искаш и колко ти се дава.
Благодарско, Вальо. Точно така, целта е по-истински неща, и като функционалност, и като надеждност. Както викаш, като измислш- ще стягаме Успех и на теб с тока за караванката на детето !
Междувременно се отказах от 12V захранване 50-60А. Реших, че 35А зарядно ще свърши работа. Хем е зарядно, хем почти ще посрещне разхода на ток само то.
Утре почвам да подреждам таблото.
Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар