От: самозащита на семейството сега и в бъдеще
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1173947
Първоначално публикуван от green
Преглед на мнение

Както и да е... пратих ги долу,очевидно се бяха объркали и ми благодариха 200 пъти,че не съм пуснал кучето. Как можеше да завърши тая история,ако се продаваха навсякъде пушкала и,аз съм умрял от страх,при първия шум в коридора? И понеже и за крадеца на коли стана въпрос... още една историйка. На колегата ми приятелката му си заключва ключовете в колата и викат познат да я отвори. Той пристига и понеже "уж познава колата" слиза и подхваща една,същата марка,същия цвят,почнал да и маха уплатението на стъклото,бръкнал с нещо и така... ,а собственика й седи отсреща в кафето... и гледай после сеир...Както й да е де.. драми няма.. ама ако някой от двамата имаше пистолет? Крайно време е да разбете,че ДА - частната собственост е неприкосновена, да компотите,ракията,колата всичко си е твое,но този който трябва да налага и определя наказанията е държавата. Не е оправдано,да се отнема живот,заради 10 кила ракия, парко място и пр. Ако и тук има майка с дете,сама с пистолет и нахлуят двама въоражени и ги просне със сигурност наяма да влзе в панделата. Но и тук и в ЩАТИТЕ ще има разследване и ще се доказва кое,как и защо. Ако си мислите,че тая от 911,не си е имала разправии с полицията... много се лъжете..
Коментар