От: ВРЪЩАТ ВОЕННОТО ОБУЧЕНИЕ В УЧИЛИЩЕ ?
Аз мисля, че НВО може да се направи много интересно за учениците. Факт е интересът на младежите към шоу от типа "Сървайвър", спортове, като пейнтбол, многобой и пр. Ако се направи интересно, практически упражнения със състезателен характер и т.н ще има успех.
Например на военния лагер на моето военно ни се падна за взводен командир много надъхан ленчок, който се изживяваше малко тип "Рамбо". Този взводен успя да предизвика интерес у нас( ние бяхме момчешки взвод) и докато другите взводове се скатаваха по поляните ние тичахме, правехме лицеви опори ориентирахме се и т.н. И го правехме с голямо удоволствие.... Така, че може!
Първоначално публикуван от Scrapheap
Преглед на мнение
Например на военния лагер на моето военно ни се падна за взводен командир много надъхан ленчок, който се изживяваше малко тип "Рамбо". Този взводен успя да предизвика интерес у нас( ние бяхме момчешки взвод) и докато другите взводове се скатаваха по поляните ние тичахме, правехме лицеви опори ориентирахме се и т.н. И го правехме с голямо удоволствие.... Така, че може!

.
. Не, сериозно, според мен никой няма да загуби от такова обучение, а децата ще спечелят много. Ако пък смятате, че това са пари, хвърлени на вятъра, то тези пари така или иначе ще отидат за нещо - поне да е нещо полезно за децата.
Коментар