Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ножове - видове, предимства и недостатъци...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Ножове - видове, предимства и недостатъци...

Много ме кефат камуфлажните чирени на Спайдеркото. Супер е.
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Всъшност spyderco-то ме разочарова до някъде.На тестовете се представи доста по-зле от Leatherman-а а са от една и съща стомана.Чирените са му като пила.Ясно че са правени за да не се хлъзга но в случая са се оляли.Ошмули ми дланите и пръстите.Другият проблем е отключване.Пластината на liner-lock-a е толкова твърда че си нащърбих нокътя на палеца.За натискане с възглавничката на пръста и дума не може да става. Ако някой се интересува как се е представил на теста да чете тук

http://forum.oragie.com/viewtopic.ph...=asc&start=570
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Приготвъл съм си за следващия излет някой "нож" но се чудя дали да не взема още някой
        Прикачени файлове

Коментар

Сабите - саби, не им разбирам никак. Но там имаш истински редки сапьорски тесаци, с тях има какво да правиш не само в гората. Макар че да режеш салам и да копаеш затънал жип с колекционно оръжие ...
          Недетска сбирка, впечатлява. Браво!

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
            Приготвъл съм си за следващия излет някой "нож" но се чудя дали да не взема още някой
            Страхотна и много ценна колекция. Има дори оригинална казашка шашка. Завиждам благородно.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Мерси.Просто малка шегичка иначе хладното оръжие си ми е слабост и с интерес следя кой какво показва.И твойте кукритата ги бива

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Сабите - саби, не им разбирам никак. Но там имаш истински редки сапьорски тесаци, с тях има какво да правиш не само в гората. Макар че да режеш салам и да копаеш затънал жип с колекционно оръжие ...
                Недетска сбирка, впечатлява. Браво!
                На кое му викаш сапьорски тесак, че нещо не мога да го различа?
                Има и едно друго нещо, което не съм виждал - това с жълтата дръжка и нзъбеното от двете страни острие - що е то?

Поздрави
                Тодор Томов
                =============================
                Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
                  Мерси.Просто малка шегичка иначе хладното оръжие си ми е слабост и с интерес следя кой какво показва.И твойте кукритата ги бива
                  Мерси, най-отдолу виждам едно мачете. Какво е, сподели му историята.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
                    На кое му викаш сапьорски тесак, че нещо не мога да го различа?
                    Има и едно друго нещо, което не съм виждал - това с жълтата дръжка и нзъбеното от двете страни острие - що е то?

Поздрави
                    Това е сапьорен тесак

Коментар

Ех,шашката !От кога имам мерак на една.
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                        Мерси, най-отдолу виждам едно мачете. Какво е, сподели му историята.
                        Това е военно мачете за американската армия ходило е из Виетнам взех го от една сбирка.Истинските мачете също ги уважавам.Ето сниммки на още някое
                        Имам и други но са ми по джипките
                        Прикачени файлове

Коментар

Ха,те били две

Коментар

Нещо съм дублирал файл ето
                            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                              Ех,шашката !От кога имам мерак на една.
                              Руското старо хладно оръжие ми е най слабост Но засега имам само 5,6 шашки Истинските се намират много рядко

Коментар

Направо ми е кеф да срешна истински колекционер. И аз съм такъв, но основната ми колекция е от български минерали и кристали. Нали съм геолог по образование. Но колекционерството е истинска страст. Още веднъж, поздравления за страхотната сбирка.
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X