От: Моят нож
Нищо лично, колега, но кое му е интересното?! Ножове, които не се продават, от стомани, с твърдост на ...алпака, пък били те и тактически! В една друга тема имаше много оригинална "идея" за ..."тактикъл - командосията и сървайвъл - батонинга...", но не я намирам, за да я цитирам дословно. За мен това са безсмислици.
					Нищо лично, колега, но кое му е интересното?! Ножове, които не се продават, от стомани, с твърдост на ...алпака, пък били те и тактически! В една друга тема имаше много оригинална "идея" за ..."тактикъл - командосията и сървайвъл - батонинга...", но не я намирам, за да я цитирам дословно. За мен това са безсмислици.

/сега ще ми скочат феновете на тактикъл - мактикъл изпълненията/.
/сега ще ми скочат феновете на тактикъл - мактикъл изпълненията/. ! HRC си е твърдостта по Рокуел - Hardness Rockwell, oбъркал си една буква, и 52 ми се вижда...
! HRC си е твърдостта по Рокуел - Hardness Rockwell, oбъркал си една буква, и 52 ми се вижда... 

Старият Bahco си остава в раницата, а новата Mora ще реже мръвки против ръждясване!
 Старият Bahco си остава в раницата, а новата Mora ще реже мръвки против ръждясване!

Абе и Helle не са лоши, но при Ясо няма голям избор.
 Абе и Helle не са лоши, но при Ясо няма голям избор.

Коментар