Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
    А аз не разбрах, как да пратя по еконт... или какъвто друг начин има
    Пращаш парите по еконт на тези данни:
    Георги Иванов, тел.0887 152 347, до офис на "Еконт" в жк.Младост-3, София.
    От този пост.
    Мисля, че ще е добре тези данни да ги има в първи пост на всяка една страница от темата.. Мисля, че ще улесни доста хора..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
      Пращаш парите по еконт на тези данни:
      Георги Иванов, тел.0887 152 347, до офис на "Еконт" в жк.Младост-3, София.
      От този пост.
      Мисля, че ще е добре тези данни да ги има в първи пост на всяка една страница от темата.. Мисля, че ще улесни доста хора..
      А най-добре ще е да пратим персонален куриер до всеки заявил нож в темата (разбира се, в удобно за него време), желателно лъскава девойка на възраст 23-25 години, която да носи официално пронумерована и прошнурована покана от Форума, въпросният участник надлежно да си заплати поръчаният нож. В случай че УчастникЪт се колебае, девойката да му направи фелацио, заедно да изчетат последните 2-3 страници от темата (щото е много трудно да го направим самостоятелно, нали), да поразсъждават върху непреходноста на Битието в късното творчество на Кант, и евентуално участникът все пак да си заплати надлежно поръчаният нож, съгласно указанията посочени в последните 2-3 страници от темата.

Съжалявам ако ставам малко саркастичен, но специално за Софиянци - колегата zoro-1 се намира на 20 мин. път с метрото от коя да е точка на София, вдига си телефона на второ позвъняване, и с удоволствие приема пари за форумната поръчка, както установих лично днес.

WTF ?!?
      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Ако всичко е готово, ми дайте текста и ще се погрижа.
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
          А най-добре ще е да пратим персонален куриер до всеки заявил нож в темата (разбира се, в удобно за него време), желателно лъскава девойка на възраст 23-25 години, която да носи официално пронумерована и прошнурована покана от Форума, въпросният участник надлежно да си заплати поръчаният нож. В случай че УчастникЪт се колебае, девойката да му направи фелацио, заедно да изчетат последните 2-3 страници от темата (щото е много трудно да го направим самостоятелно, нали), да поразсъждават върху непреходноста на Битието в късното творчество на Кант, и евентуално участникът все пак да си заплати надлежно поръчаният нож, съгласно указанията посочени в последните 2-3 страници от темата.

Съжалявам ако ставам малко саркастичен, но специално за Софиянци - колегата zoro-1 се намира на 20 мин. път с метрото от коя да е точка на София, вдига си телефона на второ позвъняване, и с удоволствие приема пари за форумната поръчка, както установих лично днес.

WTF ?!?
          Това, че ти, аз и половината списък следим и отваряме темата по 10 пъти, не означава, че останалите го правят, поради техни си причини - кой няма интернет, кой на път, кой по работа, кой няма време да изчете последните 3-4 страници, разводнени с мнения за плащания, кой да направил банкова сметка, кой бил длъжен и кой не, и в крайна сметка, от объркването, му става НЕясно за какво иде реч и пита, та за това предложих..
          Сори, сарказма ти малко не идва на място.. В случая предлагам да помогнем поръчката да се осъществи безпроблемно и колкото се може по-бързо, а не предлагам как да научим всичко де що е поръчало да спре да чете по диагонал или да си плаща нет-а на време..

Коментар

хора от Варна имат възможност да пратят пари с помощта на моя милост. във Варна съм до вторник вечер, през ноща вторник-сряда ще пътувам за София. актуалния ми телефон е 0988847875 Золтан.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Момчета, последен отчет.
              Днес започнах да получавам парите по "Еконт", уви нямаха достатъчна сума и взех само 10 поръчки. Утре вечерта продължавам и така докато има.
              Второ открих сметка в :
              СИБАНК, IBAN: BG29BUIB98881000976100 в български лева, таксата е 2,00 лв.
              Уви няма да ги тегля на части, защото ми взимат по 0,50 лв на теглене. Та, ще посъбера малко повече и тогава, че моят нож ще трябва да го заложа в банката. Сега ще пиша и на модератора да отбележим в списъка, досега дадените пари. МОЛЯ ОТБЕЛЯЗВАЙТЕ НЯКЪДЕ НИК НЕИМ ИЛИ НОМЕР НА ПОРЪЧКАТА ВИ В СПИСЪКА, ИЛИ МИ ИЗПРАТЕТЕ СМС ЗА ДА МОГА ДА СВЪРЖА ПАРИ С НОМЕР В СПИСЪКА!!!!! Ако от офисите на "еконт" ви ги разправят врели некипели, не е така - много от колегите са ми пратили и тези данни. Поздрави на всички.
              Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                Момчета, последен отчет.
                Днес започнах да получавам парите по "Еконт", уви нямаха достатъчна сума и взех само 10 поръчки. Утре вечерта продължавам и така докато има.
                Второ открих сметка в :
                Уви няма да ги тегля на части, защото ми взимат по 0,50 лв на теглене. Та, ще посъбера малко повече и тогава, че моят нож ще трябва да го заложа в банката. Сега ще пиша и на модератора да отбележим в списъка, досега дадените пари. МОЛЯ ОТБЕЛЯЗВАЙТЕ НЯКЪДЕ НИК НЕИМ ИЛИ НОМЕР НА ПОРЪЧКАТА ВИ В СПИСЪКА, ИЛИ МИ ИЗПРАТЕТЕ СМС ЗА ДА МОГА ДА СВЪРЖА ПАРИ С НОМЕР В СПИСЪКА!!!!! Ако от офисите на "еконт" ви ги разправят врели некипели, не е така - много от колегите са ми пратили и тези данни. Поздрави на всички.
                Супер! Още сега ще ги изпратя за два ножа парите по сметката! А какви са тия 2 лева такса? Ако внасяш в брой на каса?
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Дано скоро видим примерна мостра и тя да ни хареса! Иначе си събираме пари за нещо което не сме видяли и одобрили. В крайна сметка това ще е Нашият форумен нож и той трябва да е уникален!

Коментар

Ами както казах по рано, най-рано в Сряда ще е готова и мострата. Аз пари няма да им дам предварително.
                    ОЩЕ ОЧАКВАМ ПРИМЕРЕН ДОГОВОР, НИКОЙ ЛИ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ . ТАКА СИ ЗАЩИТАВАМЕ ПАРИТЕ И ЧЕСТА. СПЕШНО МИ ТРЯБВА !!!!!
                    Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Момчета, последен отчет.
                      Второ открих сметка в :
                      Лесно е, като основание за плащането всеки да запише номера си от списъка, както и никнейма и офроуд. Така няма как да стане грешка, защото един път аз го имам черно на бяло, че съм платил, второ и ти ще видиш по инфото от превода кой е дал парите. Това ще е добре, защото има хора с повече от един нож заявени и да не ти се налага да гадаеш откъде са ти толкова парите.

п.п.
                      Нали ти си титуляр на сметката, за да знам какво да пиша като получател, освен IBAN

Коментар

Да не дърпам дявола за опашката ама има разни тригери в банковите системи, да не ревнат и да блокират сметката поради съмнителни транзакции, все с една и съща сума ...

Наскоро имах ядове с друга банка, та Адаш, хубаво е да следиш електронното банкиране и да имаш едно на ум, и да им оставиш реален телефон за връзка...
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Момчета СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПРИМЕРЕН ДОГОВОР! Все пак не мога да отида в "Менли", да им дам полавината от парите и просто да си отида. Ако стане нещо - аз съм на топа на устата. Нека юристите от вас да ми нахвърлят договор между физическо лице ( аз ) и фирма ( "Менли"), в който да е упомената цялата сума ( това да е с многоточие за попълване на ръка, а и за всички данни ), капарото, което е 50% от цялата сума и многоточие за срок за изпълнение. Както и някакви каузи защитаващи ни. Също да се упомене и, че ще има приложен списък. "Официалният" списък съм го прехвърлил на ексел-ска таблица, в която освен бройки и никове, има и нашите имена, адрес и телефон, така според мен той има по голяма правна стойност. Не съм юрист и ми трябва спешно такъв измежду нас, за да не ходя с голи ръце във фирмата. Разбира се "Менли" може и да има такъв договор, НО от "крехкият" си опит със договори написани от отсрещната страна, само проблеми за мен( все пак ако имат договор, той ще е писан в тяхна защита ). Моля колегата "Сибирски" да помисли как да направи този пост ПО-ВИДИМ. Благодаря.
                          П.П. разбира се ако "Менли" има договор и няма начин да пробутам нашият - ОК но все пак!!!
                          Ако искаш мога да дойда с теб при уговарянето на поръчката, да споделим отговорността
                          Това е телефона ми 0888787787. Само в сряда не мога, няма да съм в София.

Коментар

Прочето цялата тема няколко пъти , ама не разбрах размерите на ножчето ..... или .. нещо ми се оплетоха очите от толкова писаници или наистина никъде не е споменат размера .
                            Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                            За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
                              Прочето цялата тема няколко пъти , ама не разбрах размерите на ножчето ..... или .. нещо ми се оплетоха очите от толкова писаници или наистина никъде не е споменат размера .
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show....php?p=2283434

35 страници няколко пъти... оплели са се очите явно :-)
                              "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Момчета СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПРИМЕРЕН ДОГОВОР! Все пак не мога да отида в "Менли", да им дам полавината от парите и просто да си отида....
                                Ами както казах по рано, най-рано в Сряда ще е готова и мострата. Аз пари няма да им дам предварително.
                                ОЩЕ ОЧАКВАМ ПРИМЕРЕН ДОГОВОР, НИКОЙ ЛИ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ . ТАКА СИ ЗАЩИТАВАМЕ ПАРИТЕ И ЧЕСТА. СПЕШНО МИ ТРЯБВА !!!!!
                                Повярвай, не ти трябва. Менли ако изгърбят 200 форумни човека с по 50 лева, ще трябва да си сменят името.
                                Трябва ти ей това, може и с още някой:
                                Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                                Ако искаш мога да дойда с теб при уговарянето на поръчката, да споделим отговорността
                                Така ще е сигурно, че не си изпил парите и ако ножовете ги няма, топката не е у тебе. Помага и ако пуснеш тук документите за поръчка и капаро.

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                                Да не дърпам дявола за опашката ама има разни тригери в банковите системи, да не ревнат и да блокират сметката поради съмнителни транзакции, все с една и съща сума ...
                                Проблемът е реален, а сумата се очертава да е на ръба на официалния тригер. Частична предпазна мярка срещу това е теглене на суми под 5000 лева и писане на смислени неща в текста на превода. Нещо като "групова поръчка, никнейм Стефчо, 3 бр".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X