Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Форумна поръчка за сгъваем нож "Менли"

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
    Понеже много хора ме питаха, в Понеделник или Вторник ще открия някъде сметка и ще я публикувам. Уточненията ще правим по телефона.
    Така е по добре ..Имам интернет банкиране и веднага ги пращам. Ще пиша номера и ника си /86 green-1 брой/ .
    ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
      Едва ли. Нищо ясно няма, но ноември е оптимистично, доколкото разбрах.
      Мострата като излезе, вероятно тогава ще кажат и срокове. Та значи чакаме петък.
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Да, Петък е деня на истината. Тогава ше направя всичко възможно да подкараме нещата. Но пак казвам, трябва да съберем парите, поне тези които са потвърдили своите намерения. Просто ако забелязвате за изминалата седмица имаме вече повторно утвърден и весе още отворен за желаещи списък. Вие искате до "другият петък", и ножовете да си вземете. Имаите търпение и всичко ще си тръгне по каналният ред. Това ,че толкова бързо тръгват нещата е добре и честно казано не вярвах да се оправим толкова бързо. Утре ще си копирам списъка и почвам да отбелязвам получените пари и информация.
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Привет. Нямах доста време достъп до комп. и чак сега виждам темата. Изчетох цялата тема/вярно доста набързо/ но ще помоля за следните уточнения:
          1. Парите се изпращат по сметка или на колега? С тях се посочва и никнейма.
          2. До кога е срока за изпращане
          3. За гравиране възможност има ли, или всеки по единично?
          Ако поставените въпроси са уточнени и не съм си отварял очите достатъчно моля за извинение. Поздрави.

П.П. Сега видях, че има тема със списък. Не намирам отговор на някои от въпросите си.
          Последно редактирано от pahov; 28-09-13, 19:26.
          MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Благодаря на колегата zoro-1 че се ангажира с поръчката и доставката на ножките!
            Ще се постарая в началото на седмицата да му изпратя сумата.
            Пък ако някой удари едно рамо и с гравиране на името ми на ножа след това ще е екстра...

Коментар

Не че искам да съм нечий адвокат, но доколото разбирам колегата zoro-1 си харчи от личното време за да координира детайлите по поръчката, мостри, плащане и т.н., и му дължим уважение поне за това. Най-вероятно човека си има личен живот, професионални ангажименти и пр., та едва ли форумната поръчка е смисълът и целта на живота му.

Ако някой мисли, че може да се справи по-добре - да му връчваме диригентската палка и да почваме да тропаме с краченце - къде ми е ножа, не ми е удобен начина на плащане, що пък ножа не може да се гравира и т.н. ? Аз лично не се наемам с такава задача.
              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Аз също се записах за 1бр.
                В понеделник ще пратя с Еконт парите на колегата zoro-1

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                  Не че искам да съм нечий адвокат, но доколото разбирам колегата zoro-1 си харчи от личното време за да координира детайлите по поръчката, мостри, плащане и т.н., и му дължим уважение поне за това. Най-вероятно човека си има личен живот, професионални ангажименти и пр., та едва ли форумната поръчка е смисълът и целта на живота му.

Ако някой мисли, че може да се справи по-добре - да му връчваме диригентската палка и да почваме да тропаме с краченце - къде ми е ножа, не ми е удобен начина на плащане, що пък ножа не може да се гравира и т.н. ? Аз лично не се наемам с такава задача.
                  Колегата zoro-1 да каже, че приема пари до.... 15 октомври. Да поеме ангажимента да ги предаде в "Менли" до 18 октомври. Който платил- да си чака ножката. Който се успал- да си прави своя поръчка.
                  ....и поне, някакви обозрими срокове за получаване.
                  Така: давайте, пък квото стане, щото "Менли" имат много други поръчки... Не съм обратно колело, но искам малко яснота.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Момчета СПЕШНО МИ ТРЯБВА ПРИМЕРЕН ДОГОВОР! Все пак не мога да отида в "Менли", да им дам полавината от парите и просто да си отида. Ако стане нещо - аз съм на топа на устата. Нека юристите от вас да ми нахвърлят договор между физическо лице ( аз ) и фирма ( "Менли"), в който да е упомената цялата сума ( това да е с многоточие за попълване на ръка, а и за всички данни ), капарото, което е 50% от цялата сума и многоточие за срок за изпълнение. Както и някакви каузи защитаващи ни. Също да се упомене и, че ще има приложен списък. "Официалният" списък съм го прехвърлил на ексел-ска таблица, в която освен бройки и никове, има и нашите имена, адрес и телефон, така според мен той има по голяма правна стойност. Не съм юрист и ми трябва спешно такъв измежду нас, за да не ходя с голи ръце във фирмата. Разбира се "Менли" може и да има такъв договор, НО от "крехкият" си опит със договори написани от отсрещната страна, само проблеми за мен( все пак ако имат договор, той ще е писан в тяхна защита ). Моля колегата "Сибирски" да помисли как да направи този пост ПО-ВИДИМ. Благодаря.
                    П.П. разбира се ако "Менли" има договор и няма начин да пробутам нашият - ОК но все пак!!!
                    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

"Тропчо" ще има яснота, но самият виждаш че сега се организираме. Да не мислиш, че и аз искам да дам пари, пък :"Майстора, взе парите и казе ЩЕ ВИДИМ".
                      0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

В договора трябва да пише и това, че серията е лимитирана и няма да произвеждат други бройки, като се упоменат елементите, които отличават лимитираната серия.
                        "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                        Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Да това е съществено а аз го забравих, благодаря ти Андрей с теб ще се чуем към Сряда.
                          0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Не можах да разбера, стартира ли събирането на парите?!

Коментар

А аз не разбрах, как да пратя по еконт... или какъвто друг начин има
                              Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                                Не можах да разбера, стартира ли събирането на парите?!
                                Привет. Това попитах и Аз в пост 319, както и как последно става изпращането но не получих отговор.
                                П.П. Последно до кога се приемат заявка и пари?
                                Поздрави.
                                MITSUBISI PADJERO 2,5 TDI. 1994 Г. Кандидат ретро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X