Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съветски/руски vs. западни танкове
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Съветски/руски vs. западни танкове
Сибирски за тази машина какво ще кажеш ? https://www.youtube.com/watch?v=L429oFGn55c От конструктивна гледна точка е направена много добре . Тактически също би трябвало да върши по голямата част от работата на пехотата но без загуби . Особено в ситуация като украинската .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Поне презентацията и е за съпровождане на танковете и откриване и унищожаване на трудно забележими цели като разчети на ПТ средства и тнт. Следователно би трябвало да е към танковите подразделения . Въпреки че с този комплекс от въоръжение идеално би се справил и като поддръжка на пехотата . Практически може почти всичко което го може и танка . Аз съм по наясно с техническата част тактиката не ми силна страна .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Всеки един командир на танковото поделение ще се види в чудо с поддръжка и снабдяване на това чудо, нестандартен за танките калибър на оръдието, ПТУР-овете и тем подобните дреболийки. Мотострелковия командир ще псува яко заради танковото шасито и неговото обслужване. Иначе и на мен ми харесва като машина, но като концепцията май все пък е погрешна.
Коментар
-
Понеже в другата тема за Украйна се зароди нещо като спор та ето му на колегата взрив на БК и в Абрамс https://www.youtube.com/watch?v=45W601Wt66M. Разликата с Т 72 не е голяма .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеПонеже в другата тема за Украйна се зароди нещо като спор та ето му на колегата взрив на БК и в Абрамс https://www.youtube.com/watch?v=45W601Wt66M. Разликата с Т 72 не е голяма .
Може ли да ми кажете къде е/какво е станало със екипажа на Абрамса от Вашето видео?
Може ли да кажете къде е/ какво е станало със екипажа на тази Т-72:
или тази:
Коментар
-
Първоначално публикуван от Arangel Преглед на мнениеВижте, колкото и доводи да вадите, става по-лошо за Вас....
Може ли да ми кажете къде е/какво е станало със екипажа на Абрамса от Вашето видео?
Може ли да кажете къде е/ какво е станало със екипажа на тази Т-72:
Кой'т не скача е червен, кой'т не скача е червен!
Коментар
-
Понеже, ако не се бъркам, спора се зароди от това, че на съветските/руски танкове куполите им изхвърчали много лесно и май с това били известни, та ето какво виждам аз от страни:
- Т-еди си колко(щото не разбрах на всичките Т ли така се получава или на конкретен модел) - изхвърчал купол, не боеспособна машина, евентуално загинал екипаж
- Абрамс(безрезервно приемам, че куполите им не отхвърчат) - купол на мястото си, не боеспособна машина, евентуално загинал екипаж
Дали причината за изхвърчането на купола на Т е по-лесно взривяване на боекоплекта, и дали не изхвърчането на купола на Абрамс е поради по-трудното взривяване на боекомплета, до колко би имало значение при изваждане на машината от строя/боя и евентуално загиналия екипаж?
Ако нямаше повредени и със загубен екипаж Абрамс, би било категорично видно, че Т-то е по-калпаво.Но има унищожени Абрамс, заедно с екипажа.Дали подобен спор не би имал някакъв смисъл само по отношение на шансовете за оцеляване на екипажа и машината?Всеки трети е шести
Коментар
-
Re: От: Съветски/руски vs. западни танкове
Първоначално публикуван от Arangel Преглед на мнение
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар