Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КЛУБ-МАКАРОВ само за ценители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: КЛУБ-МАКАРОВ само за ценители

За юристите е истина, само, че при такъв случай те изобщо нямат думата.
    "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Здравейте!
      Искам да попитам пистолета "АРСЕНАЛ", който е дубликат на "Макаров", колко изстрела има капацитет на цевта?
      Този който аз съм избрал, по думи на стария собственик е на не повече от 500-600 изстрела.
      И проблем ли е това, че не е оксидиран нормално, а му е нанесено някакво матово покритие?

Коментар

Цевта има ресурс повече от достатъчен.

П.П. Един съвет, купи си стар истински Макаров. Много по-качествени са и много по-евтини.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
          Много по-качествени са и много по-евтини.
          Какво точно имаш предвид? Каква е според теб разликата, в кое - използваните материали, качествения контрол?
          42

Коментар

П.П. Един съвет, купи си стар истински Макаров. Много по-качествени са и много по-евтини.[/QUOTE]

Днес един мой бивш колега го продаде за 50лв.Купен 1996 от Армията на под сто патрона.
            Сузуки Самурай-старт от скрапа
            0885192667

Коментар

Първоначално публикуван от Миро Иванов Преглед на мнение
              П.П. Един съвет, купи си стар истински Макаров. Много по-качествени са и много по-евтини.
              Днес един мой бивш колега го продаде за 50лв.Купен 1996 от Армията на под сто патрона.[/QUOTE]
              Е това е жалката истина , вървят по евтино от турски газови плякалници.

Коментар

Значи, според мен дали е Макаров или Арсенал, все тая.
                И единия и другия са БГ производство - завод 10.
                Просто исках да знам дали 500-600 патрона са му много?

Коментар

Първоначално публикуван от sandeshko Преглед на мнение
                  Не може да отидеш на гости и да обиждаш домакина. Та и аз така с мекия брус.
                  500,600-стотин патрона не са проблем.
                  Пищова е морално но не материално остарял.
                  За 20год съм видял само ДВЕ засечки от непочистена игла - единия не гръмна а другия ги изкара на автоматична.
                  От този пищов има маса погинали прасета "слаб бил" без едно -не уцелих ъгъла зад ухото и аха да стана за смях.
                  И последно стар съм вече и не виждам мерниците -малеят ми нещо .

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                    Какво точно имаш предвид? Каква е според теб разликата, в кое - използваните материали, качествения контрол?
                    Коментирано е многократно.

На въпроса на колегата - 500-600 изстрела не са нищо за цевта на упоменатият пистолет.

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                      Коментирано е многократно.

На въпроса на колегата - 500-600 изстрела не са нищо за цевта на упоменатият пистолет.
                      Точно заради това говорих с един оръжейник според когото разлика няма как да има. За това питам.
                      42

Коментар

Първоначално публикуван от sandeshko Преглед на мнение
                        Това е нищо настрел както за цевта така и за пистолета като цяло . На времето в началото на демокрацията в стрелбищата имаха по 3-4 макаровци . На повечето безпроблемно цевите подминаха половин милион изстрела някои изкараха и милион . Понеже е евтин пистолет та никой не си усложняваше живота да сменя цеви . Като дойдеха за смяна на цев направо ги бракуваха щото новата цев от завода струваше повече от пистолета . Тогава военните продаваха чисто нов Макаров в кутията със заводската грес на дребно за 60 долара . Това за старото производство което е минало през военен приемчик .
                        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Благодаря ви за отговорите!
                          Сега вече се успокоих.
                          Благодаря ви!

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
                            Точно заради това говорих с един оръжейник според когото разлика няма как да има. За това питам.
                            На практика има. Не в цевта и не в блока.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                              ... подминаха половин милион изстрела някои изкараха и милион ...
                              Тихо, тихо, че ще чуят глокаджиите и ще искат да си сменят пищолите. И без друго броя на частите им е съпоставим, сега ако ги минем и по брой изстрели, ще изтрещят миличките.... Хахахххаха
                              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

по стрелбищата има МакАРени милионници стрелящи още от соца.......и още си стрелят!
                                driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X