Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пушка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пушка за дома

Преди да купя пушка обикалях много бюджета ми беше 700лв с намерение за втора ръка нещо дето бива .... изключих Турски стожери Армсани ати ... избора ми се сведе до Франчи и Сайга ..... просто Сайгата ми залепна ........ франчето беше с поолющена оксидация уж качествено .... Сайгата капака и беше поожулен .... но го минах с автоемайл лак и е супер...
    Попадал
    съм на помпи в прилично състояние за смешни пари ...... вероятно ще си взема ... Тя една възухарка по скъпа

Коментар

WebRep

currentVote

noRating
      noWeight

Инерционното зареждане на Бенели,плюсове и минуси,проблеми има ли?Това го има в 20 калибьр което последно ми се вьрти в главата.Всички патрони ли яде?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Явно не я храниш женицата достатъчно, щом й търсиш възможно по-лека водопроводна тръба, това виждайки че си спрял на 20-ка.Много е хубаво бенелито, но не яде всякакви патрони и не върви да правиш извращения, което не ти е проблем, просто щото нямаш проблем да си взимаш качествени патрони като за него, тия които му понасят.Както вече знаеш имат един страхотен модел, който е с газово бутало, и според мен неслучайно това, че работи на принципа на газоотвода, е част от рекламата му.
        Всеки трети е шести

Коментар

Е, извинете ме, но като Ви чета имам чувството, че избирате пушка, с която ще се прави отстрел на големи хищници от слаботелесни хора някъде в Африка, където муниците не достигат и едва ли не сами ще си тъпчете гилзи.

Купува се някакво удобно за работа пушкало, купуват се и нужните муниции, от време на време се изстрелва част от тях и се купуват пресни.
          Докато се случи така, че част от муниците излязат от употреба, тази пушка вече ще е ретро и ще е била сменена с нов модел.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

За самозащита определено бих взел с газово презареждане, пред инерционка. За вторите мога да кажа, че през зимата в студено време -20 градуса ми се струва , че презареждането трае 2 секунди.... А иначе, и помпите още никой не ги е отменил...Има и low recoil патрони...

Коментар

Аз съм за успоредка 10 калибър, магнум. Или както му казвате вие по хамерикански "Double barrel shotgun side by side" Идеална е, тук, ако се намираха патрони 10 калибър, щях да си взема, ама няма, за 8ми да не говорим, но и 12ти е достатъчен
              Ако е машина, нека бъде немска!
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                За самозащита определено бих взел с газово презареждане, пред инерционка. За вторите мога да кажа, че през зимата в студено време -20 градуса ми се струва , че презареждането трае 2 секунди.... А иначе, и помпите още никой не ги е отменил...Има и low recoil патрони...
                Ми то ако у тях, вкъщи, зимата е -20, редно е преди да мислят за пушката, да помислят за некво отопление, да го докарат до поне 18 градуса стайна температура, тамън и проблемите с презареждането ще изчезнат
                Всеки трети е шести

Коментар

Абе чурки си правите вие ма на 29ти има орьжейно шоу тука,а аз освен,че ми е кльощава жената и искам пушка друго почти не ми е ясно като концепция.

Пак стигаме до картонените стени,отката на нещото,достьпните патрони - ако не е 12 ще е 20,че ги има каквито искаш фишеци,и вьзможно най-много патрони в него,а и най-лесно за работа.Револвера не случайно го взехме револвер,стискаш и стреля,долу горе и тук това се тьрси.Хубавината е,че ги има по 300 кинта,една малка за жената,а аз като се отцепя мога да намеря какво искам за мен.............е те тогава ако не се разведа...........щото уж слаботелесен пьк никакви нерви 357 да гьрмя та ме сьмнява да ми се опьне 12ка.ЖЕНАТА обаче няма да устиска,не ме карайте да обяснявам бивша гимнастичка на какво и приличат кокалите като и грамне нещо 20 пьти в рьцете,няма смисьл да я тормозя.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Да не земете са изпозастреляте с нея, ей. С тия, твойте "командировки"....
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                      Да не земете са изпозастреляте с нея, ей. С тия, твойте "командировки"....
                      Парола си имаме от дьлго време,мани майтапа
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                        Абе чурки си правите вие ма на 29ти има орьжейно шоу тука,а аз освен,че ми е кльощава жената и искам пушка друго почти не ми е ясно като концепция.

Пак стигаме до картонените стени,отката на нещото,достьпните патрони - ако не е 12 ще е 20,че ги има каквито искаш фишеци,и вьзможно най-много патрони в него,а и най-лесно за работа.Револвера не случайно го взехме револвер,стискаш и стреля,долу горе и тук това се тьрси.Хубавината е,че ги има по 300 кинта,една малка за жената,а аз като се отцепя мога да намеря какво искам за мен.............е те тогава ако не се разведа...........щото уж слаботелесен пьк никакви нерви 357 да гьрмя та ме сьмнява да ми се опьне 12ка.ЖЕНАТА обаче няма да устиска,не ме карайте да обяснявам бивша гимнастичка на какво и приличат кокалите като и грамне нещо 20 пьти в рьцете,няма смисьл да я тормозя.
                        Ако ще е за жената спешъл- земи и един "коуч гън" 20 калибър. Хубави са и не са скъпи.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:double_defense_large_2.jpg
Прегледи:1
Размер:22.3 КБ
ID:5517677
                        http://www.stoegerindustries.com/fir...le-defense.php

Само, че за отгоре бих препоръчал Микро Дот на Аимпойнт или някой компактен Доктор а не тая буца. хубавото е, че това има два изстрела "безотказно" - ни ще и се наложи да дърпа полуложи нито нищо. Казваш и "Булка слагаш кръста/точкат на гърдите на бандитото - натискаш два пъти спусъка и после викаш парамедиците да изнесат каквото е останало.
                        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                        No man left's behind !!!!

Коментар

Стожер?Тука от ловците не съм чувал суперлативи за тях, но е възможно и да са предубедени.

Бе тия теми за пушките що са в късо нарезно?
                          Последно редактирано от Самодържец; 11-09-13, 00:08.
                          Всеки трети е шести

Коментар

Да са ми под ръка,че какви ли не теми къде ли не пуснах и ше се омотам.

Двуцевка.......баси толкова ли е ненадеждна полуавтоматиката,че да не гръмне повече от 3 пъти?Ще я чистя бе,обещавам,имам вече какво ли не,защо да предпочета двуцевка пред полуавтомат?

Ремингтона правят 870 експрес тактикьл в 20 калибър,пак се връщаме там където бях преди седмица.Бенели добре ма е гега,късата и цев става паяжини да обиран с нея,супер за пьтици,но никакъв тактикьл няма в това.

Вьзможно най-късо и някак си леко ми трябва,да носи на доработки,за Бенелито нищо няма,Реминхтона как каза кучето е като Лего,в тукашния форум чудеса събират от това.

Искам полуавтомат обаче и ще видя след 2 седмици какво ще извадят.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              Да са ми под ръка,че какви ли не теми къде ли не пуснах и ше се омотам.

Двуцевка.......баси толкова ли е ненадеждна полуавтоматиката,че да не гръмне повече от 3 пъти?Ще я чистя бе,обещавам,имам вече какво ли не,защо да предпочета двуцевка пред полуавтомат?

Ремингтона правят 870 експрес тактикьл в 20 калибър,пак се връщаме там където бях преди седмица.Бенели добре ма е гега,късата и цев става паяжини да обиран с нея,супер за пьтици,но никакъв тактикьл няма в това.

Вьзможно най-късо и някак си леко ми трябва,да носи на доработки,за Бенелито нищо няма,Реминхтона как каза кучето е като Лего,в тукашния форум чудеса събират от това.

Искам полуавтомат обаче и ще видя след 2 седмици какво ще извадят.
                              Проблема ти е, че си взел добричка жена и сега се харчиш за защитата и.
                              Моята ако плювне ведъж, ще разбие целия престъпен контингент на Сан Диего.
                              Обаче, химическите оръжия са забранени и ползва само поглед за парализа на врага

Коментар

Тъз двуцевка, предполагам, че ще рита като конь. А ред дота според мен и е абсолютно излишен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X