Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пушка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пушка за дома

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
    Eто и моя милост с АА-12
    Пушката е изключително проблемна и "чуплива".
    Стреля от отворен затвор, като УЗИ. Ергономиката е меко казано ужасна.
    Ако ти се дават пари - Бенели М4 е пушката. Ако не ти се дават - помпе....
    [ATTACH=CONFIG]619112[/ATTACH]
    Я, Андро, къде стреля с това бе, нали за цивилни е забранено?

бе сега си спомних за предложението ти от миналия път, за следващия път на по бира, има какво да разказваш.Бирата(ракията) от мене, приказките от тебе.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    БЕНЕЛИ М4 вьпроси.

С какво тая е много по-добра от Ремингтьн 870,че струва 1900 долара?Сьбира 4+1 което е другото хвьрлящо в тьча,половината патрони на тройна цена.

Е прости вьпроси ма това ми се наби за 3 минути преглед,а да видим.
    Бенели М4 само като го видиш на външен вид и се влюбваш в него, работи с газово бутало за разлика от другите.
    Последно редактирано от Самодържец; 21-08-13, 19:48.
    Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение

Бенели М4 само като го видиш на външен вид и се влюбваш в него, работи с газово бутало за разлика от другите.

Така,това ок,това ли е една от причините да е само 4+1?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Малко спам... БЕНЦ, изчетох с огромен интерес дилемите ти около патлак и тукашните ти за пушка. Явно си решил да правиш булката- терминатор. С нетърпение чакам темата: Дайте съвет за гранатомет- нещо компактно, непретенциозно, но да върши работа. Имам приятели в Сан Диего, при удобен случай ще ги поразпитам как са решили отбраната на къщите си.
        Сега, малко по темата, но от друг ъгъл. Оръжие ти трябва по две причини. 1 да не се чувстваш по бели гащи в евентуална ситуация, 2 при среща с вандала да го респектираш и да го накараш да си обере крушите. Стигнеш ли до ТТД на пушкалото, сиреч да го използуваш- оле майко, дано не ти се налага.
        П.П. Ъ-ъ-ъ-ъ, извинявам се, то па с патлака бил NIKSD... Що все не мога да ви различавам?
        Последно редактирано от Тропчо; 21-08-13, 21:07.
        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Прикачени файлове

Коментар

Така,това ок,това ли е една от причините да е само 4+1?
            Не, причината е в самата компановка, а именно "тръбен" пълнител, на разглежданата АА-12 например виждаш каква схема е избрана.И на руските сайга-12(на базата на АК) и вепр молот(на базата на РПК) механиката е с газово бутало, но пълнителя е АК стайл.Това дава повече свобода за пълнители с по-голям обем.По принцип за помпите и други подобни има и удължители повишаващи вместимостта.Предполагам и за бенелито има.За него съм чел, а понякога и дочул, само суперлативи, специално за м4-та, която е с газово бутало.Останалите с инерционен затвор тук няма да ги коментирам.Нека Калин да каже, знае много повече и предполагам има по-ясна представа за предимствата и недостатъците на м4-та.
            Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
              Малко спам... БЕНЦ, изчетох с огромен интерес дилемите ти около патлак и тукашните ти за пушка. Явно си решил да правиш булката- терминатор. С нетърпение чакам темата: Дайте съвет за гранатомет- нещо компактно, непретенциозно, но да върши работа. Имам приятели в Сан Диего, при удобен случай ще ги поразпитам как са решили отбраната на къщите си.
              Сега, малко по темата, но от друг ъгъл. Оръжие ти трябва по две причини. 1 да не се чувстваш по бели гащи в евентуална ситуация, 2 при среща с вандала да го респектираш и да го накараш да си обере крушите. Стигнеш ли до ТТД на пушкалото, сиреч да го използуваш- оле майко, дано не ти се налага.
              П.П. Ъ-ъ-ъ-ъ, извинявам се, то па с патлака бил NIKSD... Що все не мога да ви различавам?

Беше,той взе 5 заряден,а аз поне съм лаком взех 8.Пак- това стои в дома и го ползва който свари,това включва бащата да речем при кофти ситуации в които имаш време за окопаване.Всеки луд с номера си,не очаквам жената да го ползва за нищо друго освен да дърпа на децата играчките из под леглото с приклада му.За пушката говоря.

Кажи на приятелите си да ми чукнат по едно писъмце,нищо чудно да се знаем.После да видиш как зарибявам......
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Дано не му се налага, но човек никога не знае, а и там като навсякъде не е като да няма престъпници и то брутални.Ще респектираш ако насреща си имаш човек, който подлежи на респектиране и който може би нямаше да е престъпник ако подлежеше.Ако насреща си имаш зомбиран и първосигнален индивид, като му откъснеш някой крайник би се получил респект, например у останалите престъпници в маалата.Иначе просто се опитваш да оцелееш и/или защитиш собствеността си.

Първоначално публикуван от Sibirski Преглед на мнение
                Защо да не ги ползват - добро, сравнително евтино и надеждно оръжие.На тия момци едва ли теглото им е проблем.
                Всеки трети е шести

Коментар

Сагата и Бенелито М4 като ги гледам са на една цена.Не че не вярвам на Руското оръжие,но ако ще насипя 2000 кинта за пушкало ще е Бенелито.

Проста логика- ако системата на Сайгата беше по-добра тия тук нямаше да скочат на Бенелито в средата на война,пробвано какво ли не и Бенелито по кретеноустойчивост на първо място.Няма да го закопавам в двора аз ма като ще се дават пари поне да е за нещо уж по така,да живея с идеята,че съм ги вложил,а не набутал.

Да смятам ли,че Ремингтона 870 е стъпало под Бенелито М4?С кое начинаещ би работил по-лесно при напикана ситуация,при настрана е вече все тая.
                  Последно редактирано от BENZBOSS; 21-08-13, 21:31.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Сагата и Бенелито М4 като ги гледам са на една цена.Не че не вярвам на Руското оръжие,но ако ще насипя 2000 кинта за пушкало ще е Бенелито.

Проста логика- ако системата на Сайгата беше по-добра тия тук нямаше да скочат на Бенелито в средата на война,пробвано какво ли не и Бенелито по кретеноустойчивост на първо място.Няма да го закопават в двора аз ма като ще се дават пари поне да е за нещо уж по така,да живея с идеята,че съм ги вложил,а не набутал.

Да смятам ли,че Ремингтона 870 е стъпало под Бенелито М4?С кое начинаещ би работил по-лесно при напикана ситуация,при настрана е вече все тая.
                    Стига бе, у назе бенелито е към 4 бона, а 12С трябва да е към 25000 рубли.При вас на една цена ли са?Явно фенството вдига цената на 12С-та.А за начинаещите е най-важно да се научат да владеят емоциите си и ще свикнат с всичко да боравят с нужната лекота.

Бе и ремингтъна ще ти върши същата работа.
                    Всеки трети е шести

Коментар

• От: Пушка за дома

Остави емоциите,аз говоря за железата и конструкцията и..........нещо от рода на револвер или полуавтомат при пищовите за домашния пазител.Кое иска само клик и спуськ?Ако е толкова надеждно Бенелито и се работи лесно с него...........пак ще се вьтря явно.

Та меся питка,ръцете ми в олио целите,перчема в брашно,трябва да грабна нещо и кое да е то?
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Остави погачите, купи си бенели и машина за хляб.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Проста логика- ако системата на Сайгата беше по-добра тия тук нямаше да скочат на Бенелито в средата на война,пробвано какво ли не и Бенелито по кретеноустойчивост на първо място.Няма да го закопавам в двора аз ма като ще се дават пари поне да е за нещо уж по така,да живея с идеята,че съм ги вложил,а не набутал.

Според мен си купи италианската пушка.
                          Има по-хуманно излъчване.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                            Според мен си купи италианската пушка.
                            Има по-хуманно излъчване.
                            Да, и беберон, че като гръмне да не се разплаче!
                            Защо всичкия този спам?! И да не сте привърженици на идеята, има други начини да изразите вижданията си. То бива, то може, ама...
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Това също се изнася зад голямата вода. Аз съм се спрял на това

Карабин охотничий гладкоствольный самозарядный "Вепрь-12 Молот"

"Вепрь-12 Молот" исп. 03
                              Карабин «Вепрь–12 Молот» исп. 03 является модификацией карабина «Вепрь–12 Молот» и отличается укороченным до 305 мм стволом.
                              Автоматическая перезарядка карабина осуществляется за счет использования энергии пороховых газов, отводимых из канала ствола в газовую камеру и энергии возвратных пружин. Запирание канала ствола осуществляется поворотом затвора вокруг своей оси на два боевых упора при продольном перемещении затворной рамы.
                              Ударно-спусковой механизм куркового типа обеспечивает производство одиночного выстрела и постановку на предохранитель. Предохранитель флажкового типа двусторонний с двумя рычагами, расположенными на правой стороне ствольной коробки и одним рычагом - с левой стороны. Для облегчения присоединения магазина к оружию карабин оснащен приемником.
                              Для повышения коррозионной стойкости канал и патронник ствола, шток затворной рамы и газовая камера хромированы.
                              Открытые прицельные приспособления состоят из прицельной планки, имеющей механизм ввода боковых поправок, и регулируемой в двух направлениях мушки, установленной в основании, совмещенного с газовой камерой.
                              Нижняя часть газовой камеры выполнена в виде планки Weaver для установки тактического фонаря или лазерного целеуказателя.
                              Карабин имеет автоматическую затворную задержку.
                              Технические характеристики
                              "Вепрь-12 Молот" (ВПО-205-00) "Вепрь-12 Молот" исп. 01 (ВПО-205-01) "Вепрь-12 Молот" исп. 02 (ВПО-205-02) "Вепрь-12 Молот" исп. 03 (ВПО-205-03)
                              Калибр 12
                              Применяемый патрон 12х76
                              Длина патронника, мм 76
                              Вместимость магазина, шт., патронов 4, 8
                              Прицельная дальность, м, до 100
                              Габаритные размеры, мм, не более
                              длина 977 1067 1227 867
                              ширина 75
                              высота 290
                              Габаритные размеры со сложенным прикладом, мм, не более
                              длина 725 815 975 601
                              ширина 104
                              высота 290
                              Длина ствола, мм, не более 430 520 680 305
                              Масса карабина (без комплектующих), кг, не более 4,3 4,4 4,55 4,2
                              http://molot.biz/product/molot205.php
                              Последно редактирано от CAESAR; 21-08-13, 22:13.
                              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Пробвай първо да презаредиш било каква помпа на стрелбището, после презареди полуавтомат със сменяем пълнител, и направи сам изводи. За подобрение на упражнението пробвай да го направиш с мазни, мокри, мръсни ръце по избор. После дай на жената да си го направи и тя, и резултата ще ти ясен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X