Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пушка за дома

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пушка за дома

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
    Започваш яко да спамиш темата. Ако имаш нещо конкретно по въпроса за нападенията по домовете в Сан Диего- давай. Тук за милата родна картинка не става дума.
    Категорично НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН с Вас!

Ако трябва конкретно /както Вие искате/ да се пише за USA най-добре да прегледате направените за целта предавания примерно: Куфар За Края На Света.
    С голямо удоволствие съм гледал всички серии, които са ми попаднали.

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
    Приемаме че тази част от форума определено не е за пацифисти. Друго че реалностите отатък голямата вода са съвсем различни от тези тук и да присаждаме тиква на топола е някак си.. Авторът на темата не пита дали, а какво оръжие да си вземе и явно не е привърженик на "преклонена главица..." Така че наистина се явява спам.
    Не съм отявлен пацифист и не споделям, че "преклонена главица...", но и не смятам, че трябва да убивам комар с топ. Обичам и ценя оръжията, /това вече си е спам, но съм тренирал спортна стрелба с малокалибрено и въздушно оръжие и в казармата съм бил началник на полигонна команда/. В конкретния случай с поста си наблегнах на отговорностите и ангажиментите по носене и съхранение на оръжие в Бг, а как е зад голямата вода-не знам.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Зад голямата вода- минаваш тест с 30 елементарни въпроса. Отиваш в магазина и си купуваш каквото искаш. Със катинар на спусъка си го носиш до вас. У вас ти си решаваш, ни каса, ни нищо. У нас АЗ съм царя.
      Няма ограничения по брой. Няма ограничения за количество муниции. Вчера брат ми купи по Интернет 1000 патрона .357...

Моля наблегнете на "в нас АЗ съм царя" и спрете с "преклонената главица"! Заради тая преклонена главица сме на това дередже. Ако искам и мога, и топ ще си взема. Да не е влизал. Всеки си пати от акъла. Царя се изказа, свободно!
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        Зад голямата вода- минаваш тест с 30 елементарни въпроса. Отиваш в магазина и си купуваш каквото искаш. Със катинар на спусъка си го носиш до вас.... Няма ограничения по брой. Няма ограничения за количество муниции.....
        Това е хубаво.А как стои въпроса когато решиш да отидеш някъде да си постреляш?
        Всеки трети е шести

Коментар

Значи така - да е пушка и искаш да стреляш от хълбок с нея и да улучваш, да събира повечеко патрони и да са евтини и да има максимален възпиращ ефект (аз бих добавил и "прочистващ" за това което ще ти предложа)..?!! Единствения недостатък е, че не знам дали ще ти позволят да го купиш и, че няма опция за сгъваем приклад!

Запознай се с АА-12 или както аз и викам "метлата за лоши":

С това можеш да спреш сам и негърски метеж в квартала...!!! При нужда - има си и по-скоро гранати, от колкото патрони за тая хубавица, иначе е всеядна...

П.П. И за тая мощ вкарана вътре, няма почти никакъв откат - красота!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
            Това е хубаво.А как стои въпроса когато решиш да отидеш някъде да си постреляш?
            До стрелбището я носиш в багажника, не заредена и с катинара на спусъка. Същото важи и за късите цеви.
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

А къса двуцевка дали не е вариант? Ако има възможност да се държи в касата счупена с 2 патрона в цевите и няколко на приклада да кажем. Не знам при помпите, ако стоят дълго време заредени дали не омеква пружината в пълнителя? Ако поради някаква причина засече едната цев стреляш направо с другата, без презарежданици. Нещо такова да кажем:
              http://www.youtube.com/watch?v=8f_HAuyjkh0
              Оператор на италиански реактивен жребец

Коментар

АА-12 е леко ограничена в повечето щати за цивилни. Май във всички
                Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                No man left's behind !!!!

Коментар

айде и от мен-https://www.google.bg/search?q=spas+...Q&ved=0CDEQsAQ
                  или-https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j...fDMluaD-Qjbl5A
                  огромно разнообразие от боеприпаси смъртоносни и не смъртоносни!
                  driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

и от мен едно предложение:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:green_ksg_1012web-tfb.jpg
Прегледи:1
Размер:44.5 КБ
ID:5511199

Име:7465887.jpg
Размер:206.8 КБ
ID:5511200
                    Three witches watch three Swatch watches.
                    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                      АА-12 е леко ограничена в повечето щати за цивилни. Май във всички
                      Ама си е добро! Не можеш да отречеш... Дори си мисля, че вече е на въоръжение в армията и морската пехота на САЩ.

Коментар

Тя за цивилни не е разрешена май заради автоматичния режим.Преди време някъде бях чел по щатските форуми, че трябва да имаш разрешително за оръжеен търговец 3-ти клас каквото и да значи това, за да имаш право да я притежаваш и съхраняваш, но нямаш право да я продаваш на цивилни.Имаше нещо, че излизало примерно 50 бона да придобиеш такава със всичките му разрешителни и други такива за оръжеен търговец, или нещо такова, ако не бъркам.Това си е едногодишна не емигрантска заплата и някакви други разправии за лицензи, които дори не си ги представям.Както обикновено най-доброто е недостъпно за масите.
                        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                          Ама си е добро! Не можеш да отречеш... Дори си мисля, че вече е на въоръжение в армията и морската пехота на САЩ.
                          Eто и моя милост с АА-12
                          Пушката е изключително проблемна и "чуплива".
                          Стреля от отворен затвор, като УЗИ. Ергономиката е меко казано ужасна.
                          Ако ти се дават пари - Бенели М4 е пушката. Ако не ти се дават - помпе....

Име:026248493.jpg
Размер:46.3 КБ
ID:5511202

Коментар

FEDERAL:
                            Minimum shotgun barrel length is 18"
                            Minimum overall length of a rifle or shotgun is 26"

CA:
                            Minimum shotgun barrel length is 18"
                            Minimum overall length of a shotgun is 26"

Легалното - 18 инча на цевта,26 инча общо на пушкалото и 10 патрона за тия помпи.За идея Ремингтьна е 18.5 инча цев та тия горе и онова автоматичното дето го обичам и аз не стават,че май има 17.5 ина цев.Барет 50 можеш да си вземеш,сиво на цвят,третия щанд в магазина ма кьса лупара НЕ.

Руското чудо го знам с какви пьлнители сьбира,че и пьлнителите знам,кеф ти 30 кеф ти от лека,кеф ти крьгьл.ЗАКОННОТО са 5 там ако правилно помня и му се губи чара.

Израснал сьм с на баща ми пистолета висящ на вратата в хола.По закон тук не ми трябва и каса както каза брата,мога да си го дьржа кьдето искам,до стрелбището или заключен спуськ или заключено с куфар и в багажника.

Спрете с това дали или и що.Мислете го по следния начин - влиза и иска да те коли,ма да те кьлца пьрво и после да те дере.Е те тогава имаш 3 варианта - шамари,нож или това.А сега махнете сега това и как е само с шамари?Тц,мерси сьм,аз си искам шанса.И както казах дьлгото е при вече осираща се ситуация,имаш идея и си се подготвил,кьсото е за А сега Фанаф те.

Спас 12 кофтите му черти според мен - тежи и струва тройно на нормално пушкало,за колекция ДА,да си подпирам гардероба с него НЕ.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

БЕНЕЛИ М4 вьпроси.

С какво тая е много по-добра от Ремингтьн 870,че струва 1900 долара?Сьбира 4+1 което е другото хвьрлящо в тьча,половината патрони на тройна цена.

Е прости вьпроси ма това ми се наби за 3 минути преглед,а да видим.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от jose Преглед на мнение
                                Eто и моя милост с АА-12
                                Пушката е изключително проблемна и "чуплива".
                                Стреля от отворен затвор, като УЗИ. Ергономиката е меко казано ужасна.
                                Ако ти се дават пари - Бенели М4 е пушката. Ако не ти се дават - помпе....
                                [ATTACH=CONFIG]619112[/ATTACH]
                                Я разкажи повече, че поне да спрат, да ми текат лигите (те и за американските коли казват същото, ама аз си ги обичам...)!?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X